2ο Παιδικό & Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας

Callie

Αυτό που αγάπησα στην Αθήνα όταν ήρθα πριν αρκετά χρόνια ήταν το γεγονός ότι, καθώς και πρωτεύουσα, εδώ χτυπάει η καρδιά της χώρας. Εντυπωσιακές παραγωγές, θέατρα, παραστάσεις, σόου, πολιτιστικά δρώμενα, κινηματογράφοι και φεστιβάλ… όλα σε αφθονία για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει. Με τα χρόνια, εντυπωσιακή δράση απέκτησε και το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών που ενώ αρχικά το είχαμε στο μυαλό μας ως έναν χώρο ιδανικό μόνο για τους λάτρεις της κλασσικής μουσικής, τελικά εξελίχθηκε σε έναν πολυχώρο πολιτισμού που προσφέρει καλλαίσθητες παραγωγές ακόμα και για παιδιά. Μέσα σε αυτές, φέτος είναι και το 2ο Παιδικό και Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου που σας περιμένει να ανακαλύψετε ταινίες μικρούς ή μεγάλου μήκους αλλά και ντοκιμαντέρ ιδανικά για παιδιά και εφήβους.

Το Φεστιβάλ θα διαρκέσει από τις 18-20 Νοεμβρίου 2019

Το Μέγαρο των Παιδιών

Η μεγάλη γιορτή του παιδικού και εφηβικού κινηματογράφου επιστρέφει, με ταινίες πρώτης προβολής από όλο τον κόσμο, αφιερώματα και κινηματογραφικές εκπλήξεις. Η φετινή διοργάνωση περιλαμβάνει επίσης προβολές για σχολεία και για όλη την οικογένεια, ταινίες με ζωντανή μεταγλώττιση, καλεσμένους, συζητήσεις με δημιουργούς, εργαστήρια κινηματογράφου για παιδιά και εφήβους, διαδραστικά τεχνολογικά παιχνίδια και εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Κάντε like στη σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook, follow στο προφίλ μας στο Instagram και ακολουθήστε μας στο Pinterest.

 Το 2ο Παιδικό και Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου ξεκινά με εκπαιδευτικές προβολές (18-22 Νοεμβρίου) και κορυφώνεται με ένα πρωτότυπο και απολαυστικό κινηματογραφικό πρόγραμμα για όλους (23-24 Νοεμβρίου).Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ

Μάθετε περισσότερα εδώ και δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ

Διαγωνισμός για το 2ο Παιδικό και Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου

Επειδή όμως μας αρέσει να μοιραζόμαστε όσα μαθαίνουμε και όσα βλέπουμε κι εμείς, σας προσφέρουμε 2 διιπλές προσκλήσεις για το Σάββατο 23 Νοεμβρίου στις 12:30 για το πρόγραμμα Ζωηροί Φίλοι. Πρόκειται για 5 ταινίες μικρού μήκους, συνολικής διάρκειας 62΄ για παιδιά από 6 ετών. Η προβολή περιλαμβάνει και ζωντανή μεταγλώττιση οπότε μην ανησυχείτε. Τα έχουν προβλέψει όλα εκεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών!

Βρείτε τον διαγωνισμό στο facebook εδώ

Γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής ομάδας "Ταξιδεύοντας με το Ανθομέλι" στο Facebook και ακολουθήστε μας στο "greek_travel_family" στο Instagram.
Γίνετε μέλη της ομάδας μας "Let's blog party" στο Facebook, και ακολουθήστε μας σε Facebook, Instagram και Pinterest στο "We Love Pinatas"

-Ο διαγωνισμός θα λήξει την Τετάρτη 20/11 στις δώδεκα το βράδυ.

-Εάν ο νικητής δεν απαντήσει εντός 24ώρου, η κλήρωση επαναλαμβάνεται.

Tip: Φυσικά ο νικητής όταν τον ενημερώσουμε και μετά από συνεννόηση μαζί μας και κατ’ επέκταση με το Μέγαρο Μουσικής έχει το δικαίωμα, εάν υπάρχουν ελεύθερες θέσεις, να πληρώσει για κάποιο εξτρά εισιτήριο (δεύτερο παιδί, σύζυγος κλπ)

Το Ανθομέλι ως χορηγός επικοινωνίας των δράσεων Το Μέγαρο των Παιδιών (διαβάστε και για τις υπόλοιπες φετινές παραστάσεις εδώ) θα είναι και φέτος σε θέση να σας ενημερώνει πρώτους για όλες τις ενδιαφέρουσες παιδικές παραστάσεις, όπως και για το Σπίτι του Καραγκιόζη. Λίγη υπομονή και θα τα πούμε όλα!

Κάλη