ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Δωρεάν online μαθήματα yoga και pilates στο youtube

    Εσείς πως τα πάτε με την Yoga; Πώς τα πάτε με το pilates; Είναι η γυμναστική προτεραιότητά σας; Σας προτείνουμε 6 κανάλια στο youtube για δωρεάν online μαθήματα yoga και pilates για αρχάριους και προχωρημένους.

    Όπως απ’ έξω απ’ έξω σας είχα πει στην ανάρτηση που έγραφα για τις οικολογικές αλλαγές που υιοθετήσαμε ως οικογένεια, αλλά και στην ανάρτηση για την θεραπεία της ακμής μου, αυτή η σεζόν αποτελεί για μένα μια φάση αλλαγών και μια πραγματική προσπάθεια αφούγκρασης του τι πραγματικά χρειάζομαι ως γυναίκα και ως άνθρωπος. Έκανα μια ειλικρινή προσπάθεια ενδοσκόπησης για να δω τα λάθη μου, τα λάθη των άλλων που με επηρέαζαν βαθιά αλλά και το τι πρέπει να αλλάξω ή να σταματήσω να δέχομαι από τους άλλους για να νιώθω εγώ πιο καλά με τον πραγματικό εαυτό μου (αυτόν που με κάνει να κοιμάμαι ήρεμα τα βράδια!).

    Ένα από τα πολλά λοιπόν που συνειδητοποίησα ήταν ότι η γυμναστική, παρόλο που δεν υπήρχε ποτέ ουσιαστικά στη ζωή μου μέχρι και πριν λίγα χρόνια που ξεκίνησα το spinning bike , μου φέρνει μία φοβερή ευεξία και μια αίσθηση ότι μπορώ να κατακτήσω τον κόσμο (δεν τα καταφέρνω αλλά λέμε τώρα). Έλα μου ντε όμως που φέτος είχα την ανάγκη από κάτι πιο εσωτερικό/πνευματικό και όχι τόσο εξωτερικό/σωματικό.

    Με covid-19 όμως αλλά και μειωμένο budget μετά από τόσους μήνες που δεν δούλευα σωστά, το γυμναστήριο was not an option! Για αυτό αποφάσισα να ρωτήσω τις “expert” της ομάδας Fitmamades (run by e-mama.gr) να μου πουν τι μπορώ να κάνω online για να ξαναβρώ ισορροπίες αλλά και να αποσυμπιέσω καταπιεσμένα συναισθήματα. Το αποτέλεσμα; 6 υπέροχα κανάλια στο youtube για online δωρεάν μαθήματα yoga αλλά και pilates για αρχάριους αλλά και πιο προχωρημένους. Τις ευχαριστώ θερμά και τους αφιερώνω αυτή την ανάρτηση.

    *Φυσικά δεν τα έχω δοκιμάσει όλα ακόμα καθώς μόλις 3 εβδομάδες έχει που ξεκίνησα αλλά εσείς μπορείτε να ξεκινήσετε με αυτό που πιστεύετε ότι σας ταιριάζει καλύτερα σε αισθητική, επίπεδο γνώσης και σωματικής αντοχής και ευεξίας.


    Δωρεάν online μαθήματα Yoga

    Yoga with Adriene

    Εγώ ξεκίνησα με την γλυκιά μου Adriene! Η Adriene ήταν αυτό που πραγματικά χρειαζόμουν σε αυτή την φάση. Μια γλυκιά κοπέλα με πολλές γνώσεις πάνω στη yoga που όμως με την ήρεμη φωνή της και τα “γιογκίστικα” λόγια της καταφέρνει να με ηρεμεί αλλά ταυτόχρονα να με κάνει να ιδρώνω. Προσωπικά ξεκίνησα με τα βίντεo yoga for beginners και τώρα προχωράω με το Home – 30-day yoga with Adriene και θα δούμε πως θα πάει. Totally recommended!

    Δωρεάν online μαθήματα yoga στο youtube

    Για μαθήματα Yoga στο σπίτι θα χρειαστείτε ένα στρώμα yoga και θα βρείτε εδώ. Προσοχή να επιλέξετε ένα παχύστρωμα και αντιολισθητικό για κράτημα και ασφάλεια.


    Yoga with Kassandra

    H Κασσάνδρα ήταν στο Νο 2 των προτιμήσεων των Fitmoms και νούμερο δύο για μένα. Μάλλον κάτι στην φωνή της με έκανε να προτιμήσω τελικά την Adriene καθώς ήταν λίγο πιο έντονη και ζωηρή. Σύμφωνα με το little bio στο youtube θα την βρείτε και στο site της www.yogawithkassandra.com . Ασχολείται κυρίως με Yin Yoga and Vinyasa Flow classes για όλα τα επίπεδα και από εσάς εξαρτάται αν θα σας κάνει το κλικ.

    Δωρεάν online μαθήματα yoga στο youtube

    Αντιολισθητικές Κάλτσες γιόγκα με ανοιχτά δάκτυλα θα βρείτε εδώ.




    Idan Kirshner Yoga

    Αυτό το τρελό αγόρι ο Idan είναι πολύ αγαπητός μεν αλλά ίσως να μην σας κάνει αν ψάχνετε κάτι για να ηρεμήσετε και να αυτοσεγκεντρωθείτε. Ωστόσο μπορείτε να ταιριάξει σε σε όσους θέλετε να δείτε την yoga αλλιώς, ως μια δραστηριότητα που θα σας δώσει ευεξία και θα ξεκινήσετε την μέρα σας με χαμόγελο και λίγη τρέλα. Σε κάποια από τα βίντεο του σας δίνει ακριβείς οδηγίες για το πως θα κάνετε την άσκηση και μιλάει πολύ με τα αστεία σπαστά αγγλικά του και σε άλλα είναι πιο χαλαρός και μπορείτε να ακολουθήσετε το πρόγραμμα που κάνει χωρίς πολλά μπλα μπλα!

    Δωρεάν online μαθήματα yoga στο youtube

    Τουβλάκια yoga θα βρείτε εδώ.

    Boho Beautiful

    To κανάλι αυτό είναι λίγο διαφορετικό καθώς θα βρείτε και διάφορα βίντεο που δεν αφορούν απαραίτητα τη γιόγκα αλλά και την προσωπική ζωή του ζευγαριού. Σε γενικές γραμμές όμως αυτό που εντυπωσιάζει είναι το περιβάλλον που έχουν επιλέξει να γυρίσουν τα βίντεο τους και θα σας μεταφέρουν σε άλλους όμορφους κόσμους. Επίσης αρκετά από τα βίντεο αφορούν και στo διαλογισμό, οπότε και θα έλεγα ότι είναι για λίγο πιο εξελιγμένους επίδοξους yogi. Τέλος, θα βρείτε και βίντεο για την χορτοφαγία, το pilates και άλλα θέματα που αφορούν στο wellbeing.

    Δωρεάν online μαθήματα yoga και pilates στο youtube 4

    Yoga Eye Pillow Μαξιλαράκι ματιών θα βρείτε εδώ.


    Pilates και Total Body Workout

    Moving Mango

    H Hannah ξεκίνησε ως καθηγήτρια Pilates στο Vietnam αλλά κατάφερε να δημιουργήσει μια μεγάλη κοινότητα που αγαπάει το Pilates σε όλο τον κόσμο. To motto της ως moving mango θα έλεγα ότι σε καταπληκτικά ελληνικά θα ήταν “keep moving”, και αυτός είναι ο στόχος της… να μην σταματάμε να κινούμαστε και να δίνουμε στον εαυτό μας τη δυνατότητα να βελτιώνεται και να εξελίσσεται.

    Δωρεάν online μαθήματα pilates στο youtube

    Yoga Stretch Elastic Band θα βρείτε εδώ.


    FemFusion Fitness

    H Dr. Brianne μας βάζει σε πρόγραμμα και μας προσφέρει ένα συνδυασμό βίντεο για έντονη γυμναστική, ενδυνάμωση και τόνωση αλλά και για πιο χαλαρή γυμναστική με αρκετά streching. Ο στόχος της είναι η ενδυνάμωση του κορμού, της πλάτης και της λεκάνης αλλά όλα αυτά σε συνδυασμό με μια εσωτερική πνευματική ισορροπία.

    Δωρεάν online μαθήματα pilates στο youtube

    Αρωματικό θυμίαμα Sticks Karma Jasmine (30 τμχ) με ΔΩΡΟ ξύλινη βάση καύσης θα βρείτε εδώ.

    Ελπίζω να σας κάλυψα με τις προτάσεις μου για δωρεάν μαθήματα yoga και pilates … δηλαδή τις προτάσεις των Fitμαμάδων που με περίσσια διάθεση για μοίρασμα μου έδωσαν. Θα χαρώ να μάθω και τις δικές σας προτάσεις και να μου πείτε αν κάνετε και κάτι άλλο για να πετύχετε αυτή την ευεξία που τόσο πολλοί όλοι έχουμε ανάγκη.

    Κάλη

    *** Όλες οι φωτογραφίες (εκτός από την πρώτη) αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αντίστοιχων youtubers.


    Pin it for later

    Δωρεάν online μαθήματα yoga και pilates στο youtube, pinterest

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης