ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  Πνευματική Ιδιοκτησία

  Τα κείμενα και οι περισσότερες φωτογραφίες του blog Ανθομέλι αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των διαχειριστών του. Παρακαλούμε διαβάστε το παρακάτω κείμενο σε περίπτωση που θέλετε να αναδημοσιεύσετε μέρος τους περιεχομένου μας.

  Πνευματική Ιδιοκτησία 1

  Αναδημοσίευση

  Αναδημοσίευση ολόκληρου άρθρου σε άλλο blog/site

  Η αναδημοσίευση (αντιγραφή) ολόκληρης ανάρτησης απαγορεύεται χωρίς έγκριση από τους διαχειριστές! Άρθρα μας δίνουμε σε άλλα site ή blogs μόνο επί πληρωμή ή ως guest posts ύστερα από συνεννόηση.

  Τι πρέπει να κάνετε

  Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε μία συγκεκριμένη ανάρτηση σε προσωπικό σας blog ή site, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο ένα μικρό μέρος αυτής προσθέτοντας οπωσδήποτε ενεργό link (διαβάστε περισσότερα) που θα οδηγεί στην αυθεντική ανάρτηση του blog Ανθομέλι. Απαιτείται όμως πρώτα η έγκριση των διαχειριστών του Ανθομέλι πριν από την δημοσίευση!

  Αναδημοσίευση φωτογραφιών μας σε άλλο blog/site

  Η αναδημοσίευση (αντιγραφή) των φωτογραφιών από του προσωπικού μας αρχείου απαγορεύεται χωρίς έγκριση από τους διαχειριστές!

  Τι πρέπει να κάνετε

  Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε σε προσωπικό σας blog ή site μία φωτογραφία μας σας ενημερώνουμε πως δεν επιτρέπεται να αφαιρέσετε το υδατογράφημα που βρίσκεται πάνω στην φωτογραφία και θα πρέπει επίσης να υπάρχει ενεργό link που θα οδηγεί στην ανάρτηση από την οποία πήρατε τη φωτογραφία. Απαιτείται όμως πρώτα η έγκριση των διαχειριστών του Ανθομέλι!

  Εκτυπώσιμα αρχεία

  Όσον αφορά στα εκτυπώσιμα αρχεία, μπορείτε να τα εκτυπώσετε μόνο για προσωπική σας χρήση. Απαγορεύεται η εμπορική τους εκμετάλλευση. Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε αρχεία εικόνας χωρίς link που να οδηγεί στην ανάρτηση από την οποία τα πήρατε. Σε κάθε περίπτωση απαιτείται πρώτα η έγκριση των διαχειριστών του Ανθομέλι!

  Έγκριση – Επικοινωνία

  Σε κάθε περίπτωση από τις παραπάνω απαιτείται η έγκριση των διαχειριστών του Ανθομέλι όπως αναφέραμε! Ενημερώστε μας στο e-mail στην φόρμα επικοινωνίας εδώ ή στο [email protected], έτσι ώστε να λάβετε την τελική μας γραπτή έγκριση.  

  Κοινοποιήσεις στα social media

  H κοινοποίηση μίας ολόκληρης ανάρτησης με link στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media) είναι φυσικά αποδεκτή. 

  Ευχαριστούμε για τη συνεργασία και την κατανόηση. 

  Οι διαχειρίστριες 
  Kathy και Callie