ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Μυρωδάτο δώρο στη νονά μας για το Πάσχα

    Πάντως μπράβο! Όχι, μπράβο σας! Οι απίστευτες σε αριθμό αναζητήσεις σας για το “δώρο στην κουμπάρα” ή το “δώρο στη νονά” δείχνει ότι πραγματικά εκτιμάτε την πνευματική μητέρα του παιδιού σας ή τη φίλη σας που σας πάντρεψε! Κάθε Πάσχα πολλές από εσάς μας ζητάτε νέες ιδέες για δώρα κι εμείς δεν χαλάμε χατίρια! Φέτος, προτείνουμε το πασχαλινό δώρο στη νονά και την κουμπάρα, είτε το βάλετε σε καλάθι με ένα ωραίο αφράτο τσουρέκι και μερικά κατακόκκινα αυγά είτε το δώσετε μέσα στην όμορφη συσκευασία του, να είναι ευωδιαστό, μοντέρνο, ελληνικής παραγωγής και χρήσιμο για τη νονά/κουμπάρα κοκέτα. Είναι ένα πακέτο δώρο με προϊόντα περιποίησης από την αγαπημένη μας ελληνική εταιρεία Zoniou.

    Η εταιρεία Zoniou δραστηριοποιείται στον χώρο του αρώματος από το 2008 και σήμερα έχει δύο φυσικά καταστήματα στην Θεσσαλονίκη και φυσικά το online κατάστημά της zoniou.gr . Μπορείτε να βρείτε αρώματα, κρέμες σώματος, body mist, shower gel, scrubs, hair mist και πολλά ακόμα. Υπάρχει επίσης η κατηγορία σπίτι με υπέροχα pillow mist και αρωματικά sticks για τον χώρο σας.

    Μυρωδάτο δώρο στη νονά και στην κουμπάρα που μπορείτε να βάλετε μέσα στο πασχαλινό καλάθι
    Προϊόντα περιποίησης σώματος zoniou.gr

    Ιδέα για δώρο στη νονά

    Όπως καταλαβαίνετε, δεν ήξερα τι να πρωτοδιαλέξω! Σκέφτηκα όμως ότι είναι Πάσχα, ήθελα κάτι με χρώμα για να παραπέμπει σε άνοιξη και να στολιστεί και όμορφα το καλάθι μου, και φυσικά επειδή πλησιάζει το καλοκαίρι θα μου άρεσε κάτι δροσερό αλλά ταυτόχρονα και γλυκό όπως η νεραϊδονονά μας. Οπότε, έπειτα από αρκετή σκέψη και ψεκάσματα, κατέληξα στη σειρά Tres Happy με άρωμα Fig δηλαδή σύκο!

    Το σύκο είναι το αγαπημένο μου καλοκαιρινό φρούτο κι έτσι είπα να το τολμήσω αφού ξέρω ότι και οι δύο το αγαπάμε. Βέβαια μην φανταστείτε ότι είναι ένα πολύ ελαφρύ άρωμα και παραπέμπει σε παιδικό φρουτένιο σπρέι. Όχι! Ουσιαστικά πρόκειται για το Fig Noir δηλαδή εχει φρουτένιο άρωμα αλλά με μια γλύκα κι ένα βάθος που σίγουρα παραπέμπει σε ενήλικα!

    Ωστόσο εσείς μπορείτε να επιλέξετε όποιο άλλο άρωμα θέλετε. Οι επιλογές για το καλάθι της κουμπάρας ή/και τη νονάς είναι πολλές:

    • Άρωμα (eau de parfum)
    • Shower Gel
    • Body Lotion
    • Body Cream 
    • Body Mist

    Ανάλογα με το budget σας κάνετε τις επιλογές και τους συνδυασμούς σας.

    Κι άλλες ιδέες για δώρο στην κουμπάρα

    Εναλλακτικά σας προτείνουμε, μιας και έρχεται καλοκαίρι, κάτι πρωτότυπο όπως ένα foaming scrub με ενεργό άνθρακα και ό,τι άρωμα επιλέξετε εσείς για να φύγουν τα απομεινάρια του ξηρού δέρματος του χειμώνα και να απορροφηθούν οι τοξίνες και ένα dry oil glitter shine για λάμψη και ενυδάτωση! Σίγουρα δεν θα της έχει ξανακάνει κάποιος ένα τέτοιο δώρο!

    Αν δεν θέλετε το δώρο σας να έχει προσωπική χροιά αλλά να είναι λίγο πιο γενικό, τότε τα pillow mist της εταιρείας Zoniou τα σπάνε! Συνδυάστε τα μαζί με αρωματικά στικ που μπορεί να στολίσει και να ευωδιάσει το σπίτι της τώρα για τις γιορτές!

    Τέλος, αν είστε ακόμα πιο χαλαροί και πραγματικά θέλετε να την κάνετε να διαλέξει αυτό που πραγματικά επιθυμεί, μπορείτε πάντα να βάλετε μέσα στο καλάθι μια δωροεπιταγή που να αξιοποιήσει με όποια προϊόντα θέλει και για όποιο μέλος της οικογένειας θέλει… καθώς μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν προϊόντα και για άντρες. Εννοείται, λοιπόν, πως αν είναι άντρας ο νονός του παιδιού πάλι θα βρείτε στα καταστήματα Zoniou καταπληκτικά προϊόντα για τη δική του περιποίηση.

    Μυρωδάτο δώρο στη νονά και στην κουμπάρα που μπορείτε να βάλετε μέσα στο πασχαλινό καλάθι
    Eau de Parfum από την σειρά Tres Happy με άρωμα Fig της zoniou.gr

    Διαβάστε περισσότερα:

    Είμαι σίγουρη ότι αν περιηγηθείτε στο site ή ακόμα καλύτερα αν είστε στη Θεσσαλονίκη και επισκεφτείτε τα φυσικά τους καταστήματα στο κέντρο της πόλης θα βρείτε προϊόντα όχι μόνο για την κουμπάρα και και/ή νονά του παιδιού σας αλλά και για εσάς, τις φίλες σας, τη μητέρα σας ή την αδερφή σας! Δείτε και το βίντεο από την επίσκεψή μας στο κατάστημά τους.

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης