ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Zoniou: ένα ταξίδι στον κόσμο του αρώματος

    Μια ακόμα σχολική χρονιά τελείωσε κι επιτέλους βρήκαμε κοινό χρόνο με την κόρη μου αλλά και τις φίλες της να πάμε βόλτα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Εννοείται πως το πρόγραμμα περιλάμβανε ψώνια και φαγητό το μεσημέρι για να είναι πιο ολοκληρωμένο και φυσικά βρήκαμε την ευκαιρία να πούμε τα νέα μας αλλά και να μιλήσουμε για τις διακοπές τους τον άλλον μήνα. Πρώτη στάση μας το κατάστημα Zoniou για να διαλέξουν από ένα καλοκαιρινό άρωμα που να τους ταιριάζει. Εγώ πάλι, μιας και ήδη είχα κάνει την παραγγελία μου online πριν λίγες μέρες, εστίασα στα προϊόντα zoniou για το σπίτι.

    Διαβάστε ακόμα στο Ανθομέλι:

    Κεφάλαιο εφηβεία: Οι Τετάρτες με τη μαμά

    Η εφηβική ακμή και η υγιεινή στους έφηβους

    Προϊόντα περιποίησης σώματος

    Όμως ας ξεκινήσουμε με τα αρώματα! Στα καταστήματα Zoniou και στο e-shop Ζoniou μπορείτε να επιλέξετε το άρωμα που σας ταιριάζει και συγχρόνως να επιλέξετε τον τρόπο που θα το φορέσετε. Οι επιλογές εκτός από τo κλασικό υγρό άρωμα είναι η κρέμα σώματος, το body butter, η body lotion, το shower gel, τα mist για το σώμα και τα μαλλιά (με glitter ή χωρίς), το foaming scrub που προσφέρει και απολέπιση, το dry oil και η κρέμα χεριών.

    Αρώματα zoniou

    Όπως καταλαβαίνετε αν θέλουμε να αναδύεται ακόμα περισσότερο το άρωμά μας εκτός από το ίδιο το άρωμα μπορούμε χρησιμοποιήσουμε κι άλλα προϊόντα σώματος με την ίδια εσάνς για να το ενισχύσουμε.

    Zoniou: ένα ταξίδι στον κόσμο του αρώματος
    Την επιλογή αρώματος την λες και πρόκληση! Η κόρη μου πάντως έχει λάβει ήδη καλά σχόλια για την επιλογή του δικού της αρώματος.

    Τα αρώματα zoniou, όπως αυτό της παρακάτω φωτογραφίας, δεν είναι επαναγεμιζόμενο. Σφραγίζει με ειδικό μηχάνημα και αφού τελειώσει το περιεχόμενό του, η συσκευασία μπορεί να τοποθετηθεί στους ειδικούς κάδους στα καταστήματα zoniou για να ανακυκλωθεί. Αυτό εμποδίζει στην οξείδωση του αρώματος από το οξυγόνο με το οποίο θα ερχόταν σε επαφή στην περίπτωση του βιδωτού κουμπώματος. Επίσης, όταν επαναγεμίζουμε τα μπουκάλια με άρωμα υπάρχει και πάλι κίνδυνος αλλοιωμένης, όξινης, μυρωδιάς του αρώματος γιατί τα μπουκάλια χρήζουν ειδικού καθαρισμού πριν ξαναγεμίσουν.

    Zoniou: ένα ταξίδι στον κόσμο του αρώματος
    My perfume, my story! Έτσι δεν είναι; Τα αρώματα στιγματίζουν στιγμές και ανθρώπους, έτσι δεν είναι;

    Νέα σειρά με στερεά αρώματα zoniou

    Κατά την επίσκεψή μας στο κατάστημα ανακαλύψαμε και την ολόφρεσκη σειρά στερεών αρωμάτων που λατρέψαμε. Η σειρά περιλαμβάνει 12 στερεά αρώματα (Solid Perfume) τα οποία πωλούνται σε μικρή συσκευασία των 5 ml με καπάκι που κλείνει πολύ καλά. Αυτά τα καθιστούν εύκολα στη μεταφορά στην τσάντα ή στο ταξίδι. Επιπλέον είναι ελαφριά στην αίσθηση και δεν τα νιώθεις βαριά στο δέρμα. Ένα στερεό άρωμα έχει περιεκτικότητα σε essans όση ένα eau de parfum.

    Zoniou: ένα ταξίδι στον κόσμο του αρώματος. Στερεά αρώματα
    Στα στερεά αρώματα zoniou έχουν συγκεκριμένη essans κi εσείς απλά επιλέγετε μία από τις 12. Περιέχουν μίγμα συστατικών φυσικής προέλευσης και δεν περιέχουν οινόπνευμα επομένως είναι ιδανικά για το καλοκαίρι και την παραλία.

    Η Zoniou έχει οικολογική συνείδηση

    Σημαντικό για μας είναι πως όλες οι συσκευασίες των προϊόντων της εταιρείας Zoniou ανακυκλώνονται μετά τη χρήση. Στα καταστήματα zoniou θα βρείτε ειδικούς κάδους ανακύκλωσης των προϊόντων της εταιρείας και κάθε φορά που ανακυκλώνετε μία συσκευασία κερδίζετε πόντους στο app zoniou.

    Zoniou: ένα ταξίδι στον κόσμο του αρώματος
    Τα προϊόντα zoniou τα χαρακτηρίζει η ποιότητα. Ωστόσο εμείς λατρέψαμε και την minimal συσκευασία τους!

    Το άρωμα για την οικογένεια Ζώνιου είναι παράδοση και ιστορία 40 χρόνων. Ο Δοξάκης Ζώνιος ήταν ο εμπνευστής και δημιουργός της εταιρείας ενώ η κόρη του Νίκη Ζώνιου, χημικός και αρωματοποιός, εξέλιξε το όραμά του συνεχίζοντας την ανάπτυξη της εταιρίας με την εξειδίκευσή της στον τομέα της αρωματοποιίας αλλά και με τη δημιουργία δύο σύγχρονων καταστημάτων στο κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης.

    Zoniou: ένα ταξίδι στον κόσμο του αρώματος
    Η βόλτα και τα ψώνια με την έφηβη κόρη μου είναι πάντα διασκεδαστική. Εσείς πάτε για ψώνια με τα παιδιά σας;

    Προϊόντα για το σπίτι και το αυτοκίνητο zoniou

    Εκτός όμως από τα προϊόντα ομορφιάς η εταιρεία Zoniou δημιούργησε προϊόντα για κάθε σύγχρονο σπίτι. Σαπούνια και αρωματικά χώρου με sticks που ξαναγεμίζουν με ειδικά refill είναι κάποιες από τις επιλογές. Εγώ όμως ήθελα εδώ και καιρό να πάρω κάποιο mist για τα μαξιλάρια μας. Στην ουσία πρόκειται για ένα spray που ψεκάζεις επάνω στα μαξιλάρια και το άρωμά του προσδίδει μια αίσθηση χαλάρωσης για να αποκοιμηθείς ευκολότερα και να έχεις ένα πιο ποιοτικό ύπνο.

    Δεν ήταν δύσκολο να επιλέξω μεταξύ των 4 επιλογών που είχα (cotton, powder, secret garden, silver musk). Επέλεξα το secret garden που είναι για τα δικά μου γούστα ανάλαφρο με λουλουδένιες νότες και ήδη μπορώ να σας πω πως έκανε καλή δουλειά και ανυπομονώ κάθε βράδυ (μην σας πω και τη μέρα) να ξαπλώσω στο μαξιλάρι μου!

    Zoniou: ένα ταξίδι στον κόσμο του αρώματος. Προϊόντα για το σπίτι
    Με τα pillow mist μπορείτε να ψεκάσετε λευκά είδη, καναπέδες αλλά και κουρτίνες. Προσωπικά όμως πιστεύω πως καλό είναι λόγω της ποσότητας να χρησιμοποιούνται σε μικρότερες επιφάνειες. Η διαφορά στην αύρα του χώρου είναι αισθητή ακόμα και με ένα ψεκασμό!
    Zoniou: ένα ταξίδι στον κόσμο του αρώματος. Προϊόντα για να ευωδιάσει το σπίτι
    Η επιλογή δεν ήταν δύσκολη ή μήπως με εμένα και την κόρη μου ήταν; Χαχα!

    Δεν σας είπα όμως το καλύτερο! Αν σας αρέσει να ανοίγετε τις ντουλάπες ή να μπαίνετε στο αυτοκίνητό σας και να μυρίζετε το αγαπημένο σας άρωμα, τότε η εταιρεία Ζoniou σας έχει τη λύση. Έναν κομψό κεραμικό δίσκο που ψεκάζεται και από τις δύο μεριές με το αγαπημένο μας άρωμα (και με το pillow mist αν θέλουμε). Η διαδικασία είναι απλή. Αφού το ψεκάσουμε το τοποθετούμε σε ένα σακουλάκι να εμποτιστεί καλά και να το απορροφήσει και μετά το τοποθετούμε στο σημείο που θέλουμε. Ο δίσκος είναι επαναχρησιμοποιούμενος οπότε μόλις χάσει την μυρωδιά του η διαδικασία μπορεί να επαναληφθεί.

    Zoniou: ένα ταξίδι στον κόσμο του αρώματος. Κεραμικός αρωματικός δίσκος
    ψέκασε τον δίσκο με το άρωμά σου ή κάποιο mist και άφησέ το στο σημείο που θέλεις να μυρίζει (αυτοκίνητο, ντουλάπα, συρτάρι κλπ)

    Διαβάστε ακόμα στο Ανθομέλι:

    Όταν ήρθε η ώρα να απελευθερωθώ από την ακμή ενηλίκων

    Διαφορά του botox από τη μεσοθεραπεία και που πρέπει να τα κάνεις

    Πως να αντιμετωπίσετε τις ραγάδες στην εφηβεία

    Τα must have για την παραλία

    Το καλοκαίρι είναι εδώ και η εταιρεία προτείνει κι άλλα προϊόντα για τις καλοκαιρινές μας ημέρες, ειδικά αν είμαστε διακοπές. Η after sun lotion μπορεί να έχει το άρωμα που θα επιλέξετε. Από την άλλη, στα καταστήματα Zoniou θα βρείτε σετ σε αδιάβροχο τσαντάκι με 3 υπέροχα προϊόντα με αρωματικές νότες καρύδας, βανίλιας και καραμέλας για να έχετε πάντα μαζί σας στην τσάντα θαλάσσης. Η τιμή του το καθιστά ιδανικό για δώρο.

    Το σετ περιλαμβάνει λάδι για έντονο μαύρισμα και βαθιά ενυδάτωση, Body Mist με glitter για ενυδάτωση της ταλαιπωρημένης από τον ήλιο επιδερμίδας και Hair Mist για να ψεκάζετε τα μαλλιά σας μετά τη θάλασσα λειαίνοντάς τα και χαρίζοντάς τους ελαφρύ styling.

    Αντρική περιποίηση

    Φυσικά στα καταστήματα zoniou δεν ξεχνάνε και τους άντρες μας! Εμείς βρήκαμε μεγάλη ποικιλία αρωμάτων αλλά και after shave. Για τους άντρες που θέλουν να δώσουν περισσότερη ένταση στο σώμα τους από το άρωμά τους προτείνουμε και shower gel με την αγαπημένη του εσάνς.

    Αυτό που μας άρεσε στο κατάστημα είναι πως είναι πολύ σύγχρονο, φωτεινό και όμορφα διακοσμημένο. Η εξυπηρέτηση ήταν άψογη! Αφού κάναμε τις επιλογές μας περιμέναμε ελάχιστα λεπτά για να ετοιμαστούν τα προϊόντα μας με το άρωμα της επιλογής μας και μάλιστα ήμασταν παρούσες στη διαδικασία. Τελικά η επίσκεψη σε ένα κατάστημα zoniou είναι εμπειρία!

    Zoniou: ένα ταξίδι στον κόσμο του αρώματος
    Η δημιουργία των προϊόντων γίνεται μπροστά σας. Οι συσκευασίες σφραγίζουν με ειδικά μηχανήματα και όχι βιδωτά καθιστώντας τες πιο ασφαλείς.
    Zoniou: ένα ταξίδι στον κόσμο του αρώματος 10
    Πλέον τα κορίτσια μου είπαν πως το κατάστημα zoniou θα είναι ένα από τα αγαπημένα τους!

    Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα βρείτε τα προϊόντα της εταιρείας στα δύο καταστήματα Zoniou στην Βίκτωρος Ουγκώ 9 και στην Μητροπολίτου Ιωσήφ 17.

    Zoniou: ένα ταξίδι στον κόσμο του αρώματος
    Η επίσκεψή μας στο κατάστημα zoniou μας γέμισε με δώρα και προϊόντα που ήδη έχουμε αγαπήσει!

    Η βόλτα μας φυσικά συνεχίστηκε! Αυτή η στάση ήταν μόνο η αρχή! Η συνέχεια είχε μαγαζιά και φαγητό σε αγαπημένο στέκι στην πόλη. Μα δεν αξίζει στα παιδιά μας λίγο χρόνος ξεγνοιασιάς; Είμαι πολύ τυχερή που έχω καταφέρει να έχω καλή σχέση και με τις φίλες της κόρης μου και απολαμβάνουμε την παρέα μεταξύ μας. Η μέρα εκείνη ήταν κουραστική, ειδικά λόγω της ζέστης προς τις μεσημεριανές ώρες αλλά ταυτόχρονα μας ανανέωσε και μας έδωσε την ευκαιρία για επικοινωνία που τόσο μας λείπει στην καθημερινότητά μας λόγω σχολικών και επαγγελματικών υποχρεώσεων. Εσείς βγαίνετε για ψώνια με τα παιδιά σας και τους φίλους τους;

    Pin it for later

    Zoniou: ένα ταξίδι στον κόσμο του αρώματος. Τα αρώματα zoniou και τα προϊόντα περιποίησης σώματος είναι λίγα από αυτά που ανακαλύψαμε στα καταστήματα zoniou στη Θεσσαλονίκη.

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης