ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Δώρα και εκπλήξεις για τον άντρα μου για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

    Ο Άγιος Βαλεντίνος έχει αποτελέσει σημείο συζητήσεων ουκ ολίγες φορές, για να μην πω ακόμα και συζυγικών καυγάδων. Υπάρχουν αυτοί που την μισούν, αυτοί που αδιαφορούν, αυτοί που απλά την αποδέχονται και αυτοί που την γιορτάζουν με δόξα και τιμή. Ωστόσο είμαι σίγουρη ότι κανέναν δεν θα χαλούσε ένα ωραίο δώρο από το ταίρι του. Μάλιστα, έπειτα από ενδελεχή έρευνα που έκανα σε γνωστούς και φίλους, τελικά οι άντρες είναι αυτοί που χαίρονται περισσότερο τα δώρα τους καθώς είναι συνήθως έκπληξη και δεν το περιμένουν. Κι επειδή εμείς εδώ στο Ανθομέλι κάνουμε τη διαφορά, θα σας δώσουμε προτάσεις για δώρα για τον άντρα σας και ιδέες για εκπλήξεις για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

    Επειδή όμως είμαστε ένα kids friendly blog, μην περιμένετε πολύ spicy περιεχόμενο. Behave yourselves ladies! ;)) Οι ιδέες για δώρα που θα σας δώσουμε αφορούν στην ομορφιά, στην καλαισθησία και στην περιποίηση. Οπότε, first things first! Αρχικά μπαίνουμε στο zoniou.gr να δούμε τι προϊόντα έχουν για τον άντρα ώστε να μην μπορείτε να του αντισταθείτε και ξεκινάμε τις προτάσεις μας.

    Ιδέες για δώρα και εκπλήξεις για τον άντρα μου για τον Άγιο Βαλεντίνο. Τα δώρα είναι από zoniou.gr
    Δώρα για τον άντρα μου για τον Άγιο Βαλεντίνο

    3 ιδέες για δώρα για τον άντρα μου για τον Άγιο Βαλεντίνο

    1) Άρωμα. Τόσες επιλογές και τόσες διαφορικές μυρωδιές. Από τη μία μπορείτε να πάτε εκ του ασφαλούς και να πάρετε ένα άρωμα που έχει ήδη αλλά σε πολύ πιο προσιτή τιμή ή να διαλέξετε ένα άρωμα που μυρίσατε και σας άρεσε ώστε να ανανεώσετε την ευωδιά του. Ο δικός μου άντρας διάλεξε το Paco Rabanne Phantom. Εσείς τι θα διαλέξετε για τον δικό σας;

    2) Αφρόλουτρο. Εάν επιθυμείτε το άρωμα να διαρκεί περισσότερο, τότε συνδυάστε το με ένα αντίστοιχο ή και διαφορετικής μυρωδιάς αφρόλουτρο. Φτάνει πια το οικογενειακό αφρόλουτρο του ενός κιλού που το έχουμε όλοι μας στην οικογένεια και μάλιστα συνήθως επιλέγουμε εμείς με το δικό μας γούστο και είναι, πως να το κάνουμε, πιο γυναικείο. Έχει κι ο άντρας, κυρίες μου δικαίωμα στο αφρόλουτρο. Λευτεριά στους άντρες και στο αφρόλουτρό τους!

    3) Aftershave. Φτάσαμε και στον συνήθη ύποπτο! Το aftershave! Όχι, πείτε μου, δεν βαρεθήκατε τα κλασσικά aftershave του σούπερ μάρκετ; Εδώ σας μιλάω για aftershave που δεν θα χορταίνετε να μυρίζετε και τον βλέπω τον άνθρωπο να είναι νύχτα μέρα μπροστά στον καθρέφτη να κάνει δουλειά μπαρμπέρη! Πέρα από την πλάκα, ωστόσο, το aftershave θεωρώ ότι είναι μια πολύ safe επιλογή και δεν θα δυσαρεστήσει κανέναν.

    Τώρα, αν δεν σας έχουν πιάσει τσιγγουνιές, το καλύτερο θα ήταν όλα τα παραπάνω σε ένα υπέροχο πακέτο δώρου για να δείξετε και πόσο large είστε αλλά και πόσο “επενδύετε” σε αυτή την σχέση!

    Ααα, και δεν ξέρω αν το καταλάβατε… τα δώρα του άντρα σας ουσιαστικά πάλι για εσάς θα τα πάρετε! Ή για να είμαι ακριβής προς όφελός σας θα είναι!

    Mέχρι την Τετάρτη 14/2/2024 μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι “anthomeli10” για να έχετε -10% έκπτωση στα αρώματα, στα προϊόντα για το σπίτι αλλά και τα Body and Bath από zoniou.gr

    Τα φυσικά καταστήματα Zoniou βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, Μητροπολίτου Ιωσήφ 17 και Βίκτωρος Ουγκώ 9 για όσους ζείτε στην πατρίδα μας και θέλετε να κάνετε βόλτα και στην αγορά. Για όσους είστε εκτός Θεσσαλονίκης και αρέσκεστε στις αγορές with a click of a mouse το online κατάστημα zoniou.gr είναι στη διάθεσή σας κάθε στιγμή της ημέρας. Μπορείτε να βρείτε αρώματα τύπου, αφρόλουτρα, κρέμες σώματος, αντηλιακά, hair mist κ.α. αλλά και υπέροχα και αρωματικά sticks και pillow mist που εμείς δεν τα αλλάζουμε με τίποτα!

    Βρείτε τους και στο instagram εδώ

    Ιδέες για δώρα και εκπλήξεις για τον άντρα μου για τον Άγιο Βαλεντίνο. Τα δώρα είναι από zoniou.gr
    Συνδυάστε τα δώρα με εκπλήξεις

    Πώς να του προσφέρω το δώρο του την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου (εκπλήξεις για τον άντρα μου)

    Το πώς θα δώσετε το δώρο παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση της αγιοβαλεντινιάτικης εμπειρίας. Και ξέρετε ότι εδώ στο Ανθομέλι το πως να στήνετε ένα πάρτυ, μια έξοδο ή ακόμα και το πως να δίνετε ένα δώρο είναι υψίστης σημασίας γιατί είναι αυτό που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Οπότε, πάμε να δούμε τι έκπληξη μπορείτε να οργανώσετε.

    • Οργανώστε ένα ραντεβού έκπληξη. Ελπίζοντας να μην έχει κάνει κι ο άντρας σας το ίδιο, κλείστε ένα τραπέζι σε ένα εστιατόριο (μας κάνει και κάτι της γειτονιάς αρκεί να μην είναι η χασαποταβέρνα του Μπάμπη) και απολαύστε λίγο κους κους μόνο τα δυο σας. Εναλλακτικά μπορείτε να πάτε και για ένα χαλαρό ποτάκι ή καφέ.
    • Αν ο άντρας σας αντέχει τα πολλά σιρόπια (όπως ο δικός μου!) αφήστε του διάφορα μηνύματα αγάπης μέσα στην ημέρα (ένα στο μπάνιο, ένα στο κινητό του κι ένα ίσως μέσα στο αυτοκίνητο) και με το τελευταίο μήνυμα ανακοινώστε του ότι του έχετε μία έκπληξη. Ελπίζω να μην περιμένει βέβαια αεροπορικά εισιτήρια για Μαλδίβες!
    Ιδέες για δώρα και εκπλήξεις για τον άντρα μου για τον Άγιο Βαλεντίνο. Τα δώρα είναι από zoniou.gr
    Δώρα για τον άντρα σας από zoniou.gr … the perfume creators
    • Αν και ξέρετε ότι εγώ είμαι κατά της κουζίνας του Αγίου Βαλεντίνου, όσες αγαπάτε αυτό το “σπορ”, μπορείτε να ετοιμάσετε κάτι ξεχωριστό γαστρονομικά για εσάς τους δύο αλλά και όλη την οικογένεια και δώστε του το δώρο του ακόμα και όλοι μαζί. Ελπίζω να μην το πνίξετε τον άνθρωπο από το ξάφνιασμα!
    • Αν το αμόρε σας είναι της μουσικής, δημιουργήστε ειδικά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μια playlist στο κινητό του που να περιλαμβάνει και το αγαπημένο σας τραγούδι. Τραγούδια τύπου cheesy εξαιρούνται εκτός κι αν έχετε πέσει στην περίπτωση του πολύ ρομαντικού. Επιλέξτε κομμάτια που να απολαύσει!
    • Και τώρα σας έχω κάτι πολύ δύσκολο που είναι για δυνατούς λύτες… αναπαραστήστε το πρώτο σας ραντεβού. Στην περίπτωση μας βέβαια δυστυχώς δεν μας παίρνει να πάμε ξανά Θεσσαλονίκη αλλά αν το δικό σας ήταν κάπου πιο κοντά, τολμήστε το! Το δώρο θα είναι το κερασάκι στην τούρτα.

    Διαβάστε περισσότερα:

    Με πολλή δόση χιούμορ και άπειρη αγάπη για εσάς που μας επισκέπτεστε, σας ευχόμαστε μια υπέροχη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Κι επειδή η γιορτή φέτος πέφτει Τετάρτη και σίγουρα θα γκρινιάζετε… απλά μετακινήστε την το Σαββατοκύριακο!

    Κάλη

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης