ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    2 γιορτινά δώρα που μυρίζουν μελομακάρονο και ginger cake

    Η αγαπημένη μας Zoniou μάς εκπλήσσει για ακόμα μια φορά! Δημιούργησε για τις γιορτές δύο υπέροχα γιορτινά δώρα, δύο gift boxes με μυρωδιές που μας ενθουσίασαν. Δύο ιδέες με δώρα για το σπίτι αλλά και το σώμα σε υπέροχη συσκευασία για να δωρίσουμε στους αγαπημένους μας και μάλιστα σε εξαιρετική τιμή!

    2 γιορτινά δώρα που μυρίζουν μελομακάρονο και ginger cake - zoniou home
    Gift box by Zoniou- Home edition

    Γιορτινά δώρα gift boxes με προϊόντα που ευωδιάζουν

    Gift box by Zoniou- Home edition

    Όταν πριν λίγους μήνες χρησιμοποίησα για πρώτη φορά pillow mist και ξεκίνησα να ψεκάζω σεντόνια και μαξιλαροθήκες στο σπίτι μου δεν περίμενα ότι θα κρατούσα αυτή τη συνήθεια για πολύ. Έχω φάει τρελό κόλλημα όχι μόνο γιατί μου αρέσει αυτή η ευωδιαστή αίσθηση φρεσκάδας στα δωμάτια του σπιτιού αλλά και γιατί νιώθω έντονα αυτή την χαλάρωση που δημιουργούν όταν ξαπλώνω στο κρεβάτι μου.

    2 γιορτινά δώρα που μυρίζουν μελομακάρονο και ginger cake - zonioiu home
    Ακόμα κι αν δεν μπείτε στην κουζίνα φέτος τις γιορτές το σπίτι θα μυρίζει μελομακάρονο και αίσθηση χριστουγεννιάτικης θαλπωρής

    Από την άλλη, η κόρη μου που φέτος προετοιμάζεται για τις πανελλήνιες και ξενυχτάει τα βράδια για να διαβάσει, είχε το εξής πρόβλημα. Δεν μπορούσε να την πάρει εύκολα ο ύπνος εξαιτίας της υπερέντασης και της πρότεινα να ψεκάσει με το pillow mist το μαξιλάρι της μόλις τελειώνει το διάβασμα ώστε, μέχρι να ολοκληρώσει την βραδινή της ρουτίνα, να έχει απαλύνει η ένταση του αρώματος. Την βοήθησε τόσο πολύ στην χαλάρωσή της που πλέον έχει το pillow mist στο κομοδίνο της!

    Το gift box – home edition που θα βρείτε στα καταστήματα Zoniou εκτός από το pillow mist, το οποίο είναι σε γυάλινη συσκευασία, περιέχει, ένα αρωματικό κερί σόγιας σε γυάλινο βαζάκι κι ένα Fragrance Diffuser με Sticks με… άρωμα μελομακάρονου! Εγώ ενθουσιάστηκα με την μυρωδιά αυτή γιατί φυσικά είμαι λάτρης των μελομακάρονων. Ένα είναι σίγουρο πως αυτό το σετ θα δημιουργήσει την πιο γλυκιά χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα σε κάθε χώρο.

    2 γιορτινά δώρα που μυρίζουν μελομακάρονο και ginger cake - zoniou home
    Το αρωματικό χώρου με sticks αναδύει το άρωμά του όλη μέρα και η ένταση εξαρτάται από το πόσα sticks θα χρησιμοποιήσετε

    Unwrap the Magic of Christmas

    Διαβάστε το αναλυτικό άρθρο μας για τα αρωματικά προϊόντα σπιτιού Zoniou: 5 τρόποι για να μυρίζει ωραία το σπίτι

    Gift box by Zoniou – Body and Bath edition

    Τι να πω για τα προϊόντα Zoniou για το σώμα! Δεν έχω σταματήσει να τα χρησιμοποιώ από το καλοκαίρι που τα δοκίμασα πρώτη φορά. Έχουν άρωμα με διάρκεια, απίστευτη αίσθηση στο δέρμα και το feed back από τους γύρω μου με έχει αφήσει άναυδη. Δεν σας κρύβω πως πάνω από πέντε φορές με έχουν ρωτήσει για το άρωμά μου ακόμα και γυναίκες που δεν με γνώριζαν προσωπικά και με συνάντησαν σε κάποιο κατάστημα! Αυτό είναι που λένε δεν έτυχε αλλά πέτυχε! Τι με θες εμένα! Δώσ΄του shower gel, γαλακτώματα και αρώματα. Και γιατί όχι, αφού γυναίκες είμαστε και αγαπάμε να φροντίζουμε τον εαυτό μας.

    Πάμε όμως στις γιορτές που όλοι θέλουμε να κάνουμε δώρα όχι μόνο στον εαυτό μας αλλά και σε φίλους ή συγγενείς. Το christmas gift box με προϊόντα για το σώμα που θα βρείτε φέτος στα καταστήματα Zoniou έχει άρωμα γλυκού ginger cake για μοναδική αίσθηση χριστουγεννιάτικης θαλπωρής. Περιέχει Body Mist, Body Lotion με απλικατέρ και Shower Gel των 150 ml το καθένα, τα οποία μπορείτε να φοράτε κάθε στιγμή.

    2 γιορτινά δώρα που μυρίζουν μελομακάρονο και ginger cake - zoniou body and bath
    Πακέτο δώρου από τα καταστήματα Zoniou Body and Bath edition με άρωμα ginger cake

    Το αφρόλουτρο, με λάδι ελιάς και εκχύλισμα μελιού μεταμορφώνει το μπάνιο σας σε μία ευχάριστη εμπειρία δημιουργώντας πλούσιο αφρό. Από την άλλη το γαλάκτωμα, που περιέχει λάδι ελιάς και αμυγδαλέλαιο, έχει απαλή υφή και ανάλαφρη σύνθεση που αναζωογονεί την επιδερμίδα. Το άρωμα του, ginger cake είναι γλυκό και και ελαφρύ. Εάν θέλετε να ενισχύσετε το άρωμα μετά το μπάνιο σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα body mist με το ίδιο άρωμα. Επιπρόσθετα το προϊόν αυτό ενυδατώνει και τονώνει την επιδερμίδα σας.

    2 γιορτινά δώρα που μυρίζουν μελομακάρονο και ginger cake - zoniou body and bath
    2 γιορτινά δώρα που μυρίζουν μελομακάρονο και ginger cake 7

    Για τα αρώματα και τα προϊόντα περιποίησης σώματος Zoniou διαβάστε εδώ: Zoniou: ένα ταξίδι στον κόσμο του αρώματος

    Οι συσκευασίες και των δύο πακέτων είναι εκπληκτικές! Σκληρή συσκευασία που σίγουρα θα μείνει στον κάτοχό της και για μετέπειτα χρήση. Χάρη στα σχέδια που έχουν θα τις χαρακτήριζα χειμωνιάτικες και όχι χριστουγεννιάτικες κι αυτό είναι κάτι που μου άρεσε πολύ γιατί μπορούμε να τις δωρίσουμε όλο τον χειμώνα. Ωστόσο το πράσινο και μπορντό χρώμα τους παραπέμπει και σε Χριστούγεννα και αποτελούν μια επιλογή άκρως γιορτινή.

    Εσείς επιλέγετε με αγάπη και φροντίδα τα δώρα για τους αγαπημένους σας;

    Pin it for later

    Τα καταστήματα Zoniou δημιούργησαν 2 γιορτινά δώρα για το σπίτι το σώμα gift box για να δωρίσουμε στους αγαπημένους μας, σε εξαιρετική τιμή!

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Υπέροχες προτάσεις μας έκανες Κατερίνα για δώρα και όχι μόνο. Λάτρεψα όλο το σετ για τις όμορφες μυρωδιές στο σπίτι. Ειδικά το σπρευ για τα υφάσματα.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης