ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Περιποίηση μαλλιών με Moroccanoil και έλαιο argan

    Ξέρετε εδώ και χρόνια ότι κάθε τι που χρησιμοποιούμε και αγαπάμε θέλουμε να το μοιραζόμαστε μαζί σας γιατί με τον καιρό το γνωρίζετε και το αγκαλιάζετε κι εσείς. Έτσι και σήμερα, θέλω να μοιραστώ μαζί σας την αγάπη μου για τα προϊόντα Moroccanoil που άρχισα να χρησιμοποιώ πριν λίγο καιρό έπειτα από ένα δώρο που μου έκανε μια αγαπημένη φίλη. Πρόκειται για προϊόντα για την περιποίηση μαλλιών και σώματος με έλαιο argan που θρέφουν και ενυδατώνουν την τρίχα και την επιδερμίδα. Συγκεκριμένα, δοκίμασα τρία προϊόντα μαλλιών και την κρέμα χεριών και πραγματικά εντυπωσιάστηκα.

    Ποια είναι η εταιρεία Moroccanoil;

    Η Moroccanoil είναι μια εταιρεία προϊόντων περιποίησης μαλλιών και σώματος παγκοσμίου φήμης που είναι γνωστή για τη σειρά των προϊόντων της με βάση το έλαιο άργκαν. Τα προϊόντα της Moroccanoil περιλαμβάνουν κυρίως σαμπουάν, conditioner, ενυδατικές μάσκες και λάδια για τα μαλλιά. Ωστόσο θα βρείτε και προϊόντα για την περιποίηση του σώματος αλλά και καλλυντικά.

    Η εταιρεία ιδρύθηκε από την Carmen Tal το 2006 στο Ισραήλ. Η ιδέα για τη δημιουργία της εταιρείας προέκυψε όταν η Tal επισκέφτηκε το Μαρόκο και έφερε πίσω μαζί της ένα μπουκαλάκι με έλαιο άργκαν. Ενθουσιασμένη από τα οφέλη που είχε στα μαλλιά της, αποφάσισε να αναπτύξει μια σειρά προϊόντων μαλλιών με βάση το συγκεκριμένο έλαιο. Από τότε, έχει γίνει ένα από τα κορυφαία brands στον τομέα της περιποίησης των μαλλιών παγκοσμίως.

    Προϊόντα Moroccanoil για την περιποίηση  μαλλιών και σώματος
    Τα τέσσερα προϊόντα που είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω και να γνωρίσω το brand.

    Τι είναι το έλαιο argan;

    Το έλαιο άργκαν (argan oil) είναι ένα φυτικό έλαιο που προέρχεται από τους καρπούς του δένδρου άργκαν (Argania spinosa), το οποίο βρίσκουμε στο Μαρόκο. Χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες από τους κατοίκους της περιοχής και ειδικά από τις γυναίκες για διάφορους σκοπούς αλλά κυρίως για την περιποίηση του δέρματος και των μαλλιών τους.

    Το έλαιο που χρησιμοποιείται στα προϊόντα της Moroccanoil έχει υψηλή ποιότητα και είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και λιπαρά οξέα. Έχει ευεργετικές ιδιότητες για τα μαλλιά καθώς προσφέρει ενυδάτωση, αναζωογόνηση και ενίσχυση της λάμψης. Επιπλέον, έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση προβλημάτων του δέρματος, όπως στην ξηροδερμία ή στην ακμή και έχει και ελαφριά αντιγηραντική δράση.

    Προϊόντα Moroccanoil για την περιποίηση  μαλλιών και σώματος
    Η κρέμα χεριών πραγματικά είναι εξαιρετική

    Τα πιο must-have προϊόντα της Moroccanoil

    Για να μην νιώθετε ότι είστε εκτός μόδας αλλά να μην ξοδέψετε και μια περιουσία, θα σας προτείνω μερικά από τα πιο must-have προϊόντα της εταιρείας για τις διάφορες ανάγκες περιποίησης των μαλλιών σας.

    1. Moroccanoil Treatment: πρόκειται για ένα ενυδατικό λάδι για τα μαλλιά, το οποίο χρησιμοποιείται για την ενίσχυση και τη λάμψη όλων των τύπων μαλλιών. Όπως λέει και η ονομασία του θα το χρησιμοποιήσετε ως θεραπεία για τα μαλλιά σας.
    2. Moroccanoil Hydrating Shampoo and Conditioner: πρόκειται για μια σειρά σαμπουάν και conditioner που παρέχει ενυδάτωση στα ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά, αφήνοντάς τα απαλά και λαμπερά.
    3. Moroccanoil Dry Shampoo: πρόκειται για ένα σπρέι που απορροφά τη λιπαρότητα και αναζωογονεί τα μαλλιά μεταξύ των λουσιμάτων.
    4. Moroccanoil Protect Spray: πρόκειται για ένα προϊόν προστασίας για τα μαλλιά ενάντια στις ζημιές της θερμότητας ενώ παράλληλα προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία.

    Αυτά τα προϊόντα είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή προϊόντα της Moroccanoil, αλλά η εταιρεία προσφέρει επίσης μια ευρεία γκάμα προϊόντων για διάφορες ανάγκες περιποίησης των μαλλιών.

    Η εταιρεία έχει καινοτομήσει στον τομέα της προστασίας των μαλλιών από την υπεριώδη ακτινοβολία (UV) καθώς πολλά από τα προϊόντα της προστατεύουν τα μαλλιά από τη φθορά τους λόγω της ηλιακής έκθεσης.

    Αλήθεια την γνωρίζατε τη συγκεκριμένη εταιρεία και αν ναι ποια είναι τα αγαπημένα σας προϊόντα;

    Κάλη

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης