ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Caudalie: 7 δώρα ομορφιάς, ενυδάτωσης και καθαρισμού

    Το λέω και το ξαναλέω! Δεν είμαι ούτε και προσπαθώ να το παίξω beautyblogger. Ως γυναίκα όμως που αγαπάει τον εαυτό της και ζει στον 21ο αιώνα δεν μπορώ να μην σας μιλάω για αγαπημένα μου προϊόντα, όπως της Caudalie ή για προϊόντα που ξέρω ότι δεν θα απογοητευτείτε από την ποιότητά τους. Και παρόλο που η βασική μέση ηλικία όσων μας διαβάζετε είναι γύρω στα 35-45 ξέρω ότι έχουμε και πολλά νέα κορίτσια και έφηβες που αρχίζουν να κάνουν την πρώτη τους έρευνα στα μαγαζιά και στα φαρμακεία ώστε να βρουν προϊόντα ομορφιάς που να συνδυάζουν ποιότητα και καλή τιμή. Σήμερα έχω πρόταση για δώρα ομορφιάς από Caudalie που εννοείται ότι μπορείτε να κάνετε ακόμα και στον εαυτό σας!

    Ιδέες για δώρα ενυδάτωσης προσώπου Caudalie Vinosource

    H σειρά της Caudalie που δοκίμασα τώρα τελευταία ονομάζεται Vinosource και έχει ως βασικό συστατικό το σταφύλι και μάλιστα οργανικής παραγωγής και όλα τα θρεπτικά συστατικά του. Πρόκειται για μία σειρά που ταιριάζει σε όλους τους τύπους δέρματος και έχει ως στόχο την ενυδάτωση της επιδερμίδας. Προσωπικά, την είχα δοκιμάσει μετά τις καλοκαιρινές διακοπές και το δέρμα μου ρουφούσε κάθε σταγόνα. Παρακάτω θα δείτε τις φωτογραφίες αλλά και τα link για να τα προμηθευτείτε πιο οικονομικά από online φαρμακείο.

    Μην ξεχάσεις να μπεις στο instagram για να συμμετάσχεις στο giveaway για τα 11 χρόνια Ανθομέλι με δώρα από την Caudalie (Αναζήτησε κι άλλους διαγωνισμούς)

    Hydra S.O.S Intense Moisturizing Cream

    Ενυδατική κρέμα προσώπου και λαιμού ιδανική και για ξηρές επιδερμίδες

    Δώρα ομορφιάς και ενυδάτωσης από Caudalie
    Caudalie Cream

    Hydra Moisturizing Mask

    Μάσκα για θρέψη και ανακούφιση, ιδανική για ξηρές ή αφυδατωμένες επιδερμίδες

    Δώρα ομορφιάς και ενυδάτωσης από Caudalie
    Caudalie Mask

    Hydra S.O.S Thirst-Quenching Serum

    Ορός εντατικής ενυδάτωσης προσώπου λαιμού για Ευαίσθητες Αφυδατωμένες Επιδερμίδες

    Δώρα ομορφιάς και ενυδάτωσης από Caudalie
    Caudalie Serum

    Hydra Overnight Recovery Oil

    Συμπύκνωμα θρεπτικών αιθέριων & φυτικών ελαίων για τις ξηρές & ευαίσθητες επιδερμίδες

    Δώρα ομορφιάς και ενυδάτωσης από Caudalie
    Caudalie Oil

    Ιδέες για δώρα Ντεμακιγιάζ και Καθαρισμού Προσώπου Caudalie Vinopure

    Για να στρώσει σωστά όμως οποιαδήποτε κρέμα και να μπορέσει το πρόσωπο μας να απορροφήσει όλα τα θρεπτικά συστατικά της πρέπει να είναι πολύ σωστά καθαρισμένο και χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Οπότε σε παρακαλώ δεν θέλω με τίποτα να ξεχνάτε να κάνετε τη ρουτίνα του ντεμακιγιάζ και να το περάσετε και στα παιδιά σας! Επέλεξα 2 προϊόντα που καλύπτουν και όσες θέλετε να καθαρίζετε το πρόσωπο μας με Miccelair Water αλλά και με Γαλάκτωμα. Η τονωτική λοσιόν καθαρισμού είναι και για τους δύο τύπους.

    Micellar Cleansing Water

    Καταπραϋντικό νερό καθαρισμού για πρόσωπο & μάτια

    Cleansing Almond Milk

    Γαλάκτωμα που καθαρίζει και αφαιρεί το μακιγιάζ ενώ θρέφει και καταπραΰνει την επιδερμίδα

    Clear Skin Purifying Toner

    Λοσιόν Καθαρισμού κατά των ατελειών, κατάλληλη για μικτές και λιπαρές Επιδερμίδες

    Για τα 3 τελευταία προϊόντα δεν έχω φωτογραφίες αλλά έχω ένα βιντεάκι για όσους αγαπάτε και αυτό τον τρόπο παρουσίασης. Γενικά να θυμάστε ότι στο Instagram και στο Tik Tok ανεβάζουμε βίντεο και πρωτότυπο υλικό που δεν θα δείτε εδώ στο blog. Οπότε για μια πιο σφαιρική εικόνα του τι σημαίνει Ανθομέλι και για να παίρνετε ακόμα περισσότερες ιδέες ακολουθήστε μας και στα Social Media.

    Giveaway

    Σε λίγες μόνο μέρες ξεκινάει ο διαγωνισμός μας, με αφορμή τα 11 χρόνια Ανθομέλι, στο instagram με δώρα από την Caudalie.

    Διαβάστε περισσότερα:

    Λίγο πριν ολοκληρώσω να σας πω ότι οι συσκευασίες των προϊόντων Caudalie είναι από ανακυκλωμένα και ανακυκλώσιμα υλικά και ότι το περιεχόμενο τους περιέχουν vegan συνθέσεις και φυτικά συστατικά. Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στη συσκευασία τους όπου θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που πρέπει να ξέρετε πριν επιλέξετε ένα προϊόν.

    Θα ήθελα πολύ να μάθω αν έχετε δοκιμάσει προϊόντα περιποίησης και καθαρισμού caudalie ή αν θα μπαίνατε στη διαδικασία την επόμενη φορά στο φαρμακείο να ρωτήσετε για αυτά και να μάθετε ποια ταιριάζουν στον δικό σας τύπο επιδερμίδας.

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης