ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    2 αγαπημένα brands ομορφιάς που όλοι αξίζει να ξέρουν

    Παρόλο που είμαι σίγουρη ότι τα γαλλικά brands ομορφιάς και καλλυντικά τα γνωρίζετε, δεν ξέρω αν όλοι γνωρίζετε και πόσο περισσότερο αν είστε εξοικειωμένοι με τα κορεάτικα καλλυντικά για τα οποία γίνεται τόσο μεγάλος ντόρος τελευταία; Κρατώντας την ισορροπία ανάμεσα στο κλασσικό και στο καινούριο, πάμε να δούμε παρέα κάποια συγκεκριμένα προϊόντα ομορφιάς και καλλυντικών από 2 αγαπημένα brands για ευαίσθητο δέρμα που αναζητά φροντίδα για λάμψη και ενυδάτωση: της La Roche Posay για πρόσωπο και σώμα – ακόμα και για πρόσωπα με ακμή – και τα προϊόντα της κορεάτικης εταιρείας Beauty of Joseon.

    La Roche-Posay για το ευαίσθητο δέρμα

    Θα ήθελα πάρα πολύ να μπορούσα να δοκιμάσω προϊόντα για το πρόσωπό μου ελεύθερα. Λόγω όμως ακμής σε μικρότερη ηλικία αλλά και ροδόχρου ακμής λίγο μετά τα 40 πάντα συμβουλευόμουν την δερματολόγο μου για κάθε κρέμα ή μέικ απ που βάζω στο πρόσωπό μου. Αυτό έγινε συνήθεια που πέρασα και στα παιδιά μου που κι εκείνα με τη σειρά τους στην εφηβεία έχουν τάση ακμής. Άτιμο γονίδιο! Κάπως έτσι όμως γνωρίσαμε τα αγαπημένα προϊόντα της La Roche-Posay για πρόσωπο και σώμα.

    2 αγαπημένα brands ομορφιάς που όλοι αξίζει να ξέρουν 1

    Η La Roche-Posay είναι μια γαλλική εταιρεία δερμοκαλλυντικών γνωστή για τα προϊόντα της για ευαίσθητο δέρμα, για δέρματα με ακμή αλλά και για ξηρό και ατοπικό δέρμα. Τα προϊόντα La Roche-Posay έχουν μινιμαλιστική σύνθεση και η παρασκευή τους βασίζεται σε αυστηρές προδιαγραφές. Το βασικό θεμέλιο κάθε προϊόντος είναι το ιαματικό νερό από το La Roche-Posay, που έχει αντιοξειδωτικές και θεραπευτικές ιδιότητες ενώ καταπραΰνει άμεσα το ευαίσθητο κι ερεθισμένο δέρμα.

    Σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας προϊόντα αντηλιακής προστασίας που εννοείται χρησιμοποιούμε οικογενειακώς όλο τον χρόνο αλλά στην λίστα θα παραθέσω και προϊόντα που χρησιμοποιούν η αδερφή μου και η ανιψιά μου και τους έχεις συστήσει η δερματολόγος τους και είναι το ίδιο ευχαριστημένες.

    La Roche Posay Effaclar Eau Micellaire Ultra

    Νερό καθαρισμού για προβληματικό δέρμα με τάση ακμής. Ξέρετε… το νερό καθαρισμού του μακιγιάζ που εννοείται εκτός από το δέρμα με μέικ απ καθαρίζει και τα βαμμένα μάτια χωρίς να μας τσούζει αλλά και τα χείλη! Η εφαρμογή γίνεται με δίσκους ντεμακιγιάζ και δεν είναι απαραίτητο να το ξεπλύνετε. Αν ωστόσο θέλετε μια καλύτερη αίσθηση καθαριότητας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το επόμενο προϊόν.

    La Roche Posay Effaclar Cleansing Foaming Gel

    Τζελ βαθύ-καθαρισμού για λιπαρή και ευαίσθητη επιδερμίδα. Αν υποφέρετε από ακμή και δερματικά προβλήματα τότε το καθαριστικό τζελ La Roche-Posay Effaclar. να είστε σίγουρες πω καθαρίζει αποτελεσματικά τους ρύπους και την περίσσεια σμήγματος από τις λιπαρές και ευαίσθητες επιδερμίδες χωρίς να προκαλεί ξηρότητα. Αφήνει την επιδερμίδα καθαρή και αναζωογονημένη.

    Η χρήση του είναι πανεύκολη: Λίγο νερό σε καθαρά χέρια τα οποία τρίβουμε να γίνει αφρός και καθαρίζουμε πρόσωπο και λαιμό. Ξεπλένουμε με άφθονο νερό. Προσοχή! Σκουπιζόμαστε πάντα με καθαρή πετσέτα ταμποναριστά για να μην ερεθίζουμε δέρμα και τυχών σπυράκια. Αν το νερό που θα χρησιμοποιήσουμε είναι χλιαρό τότε βοηθάμε περισσότερο στην αποσυμφόρηση των πόρων.

    La Roche-Posay- Anthelios

    Η Anthelios είναι η αντηλιακή σειρά της la Roche-Posay και την έχουμε λατρέψει. Αντηλιακή προστασία όλο τον χρόνο αλλά και το καλοκαίρι στην θάλασσα! Ειδικά η αντηλιακές κρέμες προσώπου είναι υδαρείς και βοηθούν στην εύκολη κάλυψη της επιδερμίδας.

    La Roche-Posay Cicaplast

    Kαταπραϋντικό και ανανεωτικό βάλσαμο με SPF 50 διασφαλίζει την προστασία του ευαίσθητου δέρματος από την ηλιακή ακτινοβολία και τις χρωστικές κηλίδες, ενώ παράλληλα ενισχύει ενεργά τη μείωση των ήδη υπαρχουσών ανομοιομορφιών και της υπερμελάγχρωσης. Εγώ το χρησιμοποιώ όταν κάνω κάποιες θεραπείες για το δέρμα μου ως “τύπου αντηλιακή κρέμα” για να μην μείνουν σημάδια.

    Διαβάστε ακόμα στο Ανθομέλι:

    Δύο brands καλλυντικών που πρέπει να γνωρίζεις από notino.gr
    La roche-posay and Beauty of Joseon

    Beauty Of Joseon τα κορεάτικα καλλυντικά

    Όταν είσαι τόσο συγκεκριμένος με τα καλλυντικά προϊόντα που χρησιμοποιείς, όπως ανέφερα παραπάνω, πολλές φορές… χάνεις επεισόδια. Και μια μέρα που μιλούσα με την αδερφή μου και μου ανέφερε τα κορεάτικα καλλυντικά έμεινα άναυδη με την τρέλα που επικρατεί! Κάνοντας μια σχετική έρευνα ανακάλυψα πως μια γνωστή κορεάτικη εταιρεία καλλυντικών είναι και η Beauty of Joseon. Τα καλλυντικά προϊόντα της Beauty of Joseon περιέχουν συστατικά hanbang. Τα hanbang είναι φυτικά συστατικά που χρησιμοποιούνται στη παραδοσιακή κορεάτικη ιατρική και προωθούν μια πιο υγιή, φωτεινή επιδερμίδα. Είναι μία εταιρεία cruelty free και πολλά προϊόντα της είναι vegan.

    Cruelty free είναι τα καλλυντικά που δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα – ούτε τα ίδια τα προϊόντα, ούτε τα συστατικά τους. Από την άλλη vegan ονομάζονται τα καλλυντικά που τα συστατικά τους προέρχονται αποκλειστικά από τη φύση και δεν είναι ζωικής προέλευσης. 

    Διαβάστε τι άλλο έμαθα για τα κορεάτικα καλλυντικά που δικαιολογημένα έχουν γίνει το φαινόμενο τα τελευταία χρόνια:

    • Έχουν υψηλή ποιότητα και σχετικά προσιτές τιμές.
    • Η περιποίηση Korean Beauty διαφέρει από την κλασική περιποίηση που έχουμε συνηθίσει στην Ευρώπη
    • Τα κορεάτικα καλλυντικά δεν χρησιμοποιούν παραβένες ενώ αντίθετα χρησιμοποιούν φυσικά συστατικά όπως το γκίνσενγκ, τους σπόρους chia, την πατάτα ή ακόμη και το έκκριμα σαλιγκαριού. 
    2 αγαπημένα brands ομορφιάς που όλοι αξίζει να ξέρουν 4
    Photo by sakuranco.com

    Beauty of Joseon – Glow Serum Propolis + Niacinamide

    Πρόκειται για ένα ορό λάμψης και ανάπλασης για να αποκτήσετε ορατά πιο όμορφη επιδερμίδα χωρίς διευρυμένους πόρους (περιέχει νιασιναμίδη). Ο ορός αυτός ρυθμίζει την υπερβολική παραγωγή σμήγματος, καθαρίζει τους συσσωρευμένους ρύπους από τους πόρους και αφήνει την επιδερμίδα λαμπερή και ενυδατωμένη χάρη στο υαλουρονικό οξύ που περιέχει.

    Μάθε για την νιασιναμίδη στα καλλυντικά εδώ.

    Beauty of Joseon – Revive Serum Ginseng + Retinal

    Μην περιμένετε να περάσετε τα 40 για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε κρέμες για τα μάτια. Όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα να μάθουμε γυναίκες και άντρες να χρησιμοποιούμε προϊόντα γι’ αυτή την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Αν ωστόσο καθυστερήσατε και παρατηρείτε λεπτές ρυτίδες γύρω από τα μάτια σας έχω το κατάλληλο κορεάτικο προϊόν! Ο ορός ματιών Beauty Of Joseon Revive Serum Ginseng + Retinal δρα ανασταλτικά έναντι των ρυτίδων, σβήνοντας γνωστό «πόδι της χήνας» μια για πάντα και από την πρώτη εφαρμογή. Προσφέρει ενυδάτωση, δρα κατά της γήρανσης, είναι ανορθωτικό αναζωογονητικό προϊόν και κατά των μαύρων κύκλων. Μπορείτε να το χρησιμοποιείτε πρωί και βράδυ μετά τον καθαρισμό του προσώπου.

    Beauty of Joseon – Centella Asiatica Calming Mask

    Αν θέλετε να δοκιμάσετε την κορεάτικη εταιρεία που προτείνουμε αλλά δεν θέλετε να επενδύσετε σε κάτι ακριβό μπορείτε να ξεκινήσετε με μία υφασμάτινη μάσκα ενυδάτωσης που καταπραΰνει και να ενισχύσει το ευαίσθητο δέρμα. Η διαδικασία είναι απλή: Αφού αφαιρέσετε με προσoχή τη μάσκα από τη συσκευασία την τοποθετείτε σε καθαρό πρόσωπο. Αφήνετε να δράσει και την αφαιρείτε. Κάνετε απαλό μασάζ απλώνοντας με αυτόν τον τρόπο τον ορό που δεν απορροφήθηκε από το δέρμα και είστε έτοιμες! Θα νιώσετε το δέρμα σας τόσο ελαστικό που θα ενθουσιαστείτε!

    Διαβάστε ακόμα στο Ανθομέλι:

    Βασικά μετά από αυτή την ανάρτηση, πάω για online ψώνια καθώς συνήθως βρίσκω τα αγαπημένα μου καλλυντικά πιο οικονομικά! Νομίζω ότι σήμερα θα είναι η σειρά των κορεάτικων και ίσως επιστρέψω με ένα αποκλειστικό αφιέρωμα σε αυτά. Τι λέτε; Θα σας ενδιέφερε;

    Κατερίνα

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης