ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    5 λόγοι που αξίζει να επενδύσεις στο άρωμα ενός διάσημου οίκου μόδας

    Λατρεύω τις γυναίκες που όταν πας να τις αγκαλιάσεις ή να τις φιλήσεις ή ακόμα κι όταν περνάς από δίπλα τους αναδύουν ένα φίνο άρωμα. Η πρώτη φορά που το ένιωσα αυτό ήταν με μία φίλη μου, περισσότερα από δέκα χρόνια πριν, εκεί στα πρώτα -άντα, που κάθε φορά που βρισκόμασταν πραγματικά μύριζε σαν να είχε πέσει σε λιβάδι με λουλούδια.” Μα τι φοράς” την ρωτούσα και κάθε φορά μου έλεγε κι ένα καινούργιο όνομα αρώματος και κρέμας σώματος. Όλα επώνυμα και όλα διάσημων οίκων μόδας! Αλλά άξιζε τον κόπο η επένδυσή της! Γι’ αυτό μήπως ήρθε και η δική σου στιγμή να επενδύσεις στο άρωμα ενός διάσημου οίκου μόδας;

    Και θα μου πεις σε ποιο άρωμα να επενδύσω; Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές μας αποθαρρύνει η τιμή ενός αρώματος και τελικά καταλήγουμε να παίρνουμε οικονομικότερα brands που όμως δεν έχουν το ίδιο φίνο αποτέλεσμα και φυσικά δεν κρατάνε. Άσε που πολλές φορές στα μεγάλα καταστήματα καλλυντικών από τις πολλές μυρωδιές τελικά δεν μπορούμε να καταλήξουμε.

    Οπότε σήμερα θα δούμε τους λόγους που πιστεύω ότι πρέπει να μας κάνουν να ξεπεράσουμε τον σκόπελο της τιμής και να επενδύσουμε σε ένα εξαίσιο άρωμα και στην τελική… στον εαυτό μας. Γιατί μας αξίζει να μας θυμούνται έστω και μόνο από την ευωδιαστή αύρα μας!

    5 λόγοι για να αποκτήσεις ένα άρωμα διάσημου οίκου μόδας

    1) Το άρωμα είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την αυτοπεποίθηση μιας γυναίκας. Είτε έχεις αυτοπεποίθηση είτε θέλεις οι άλλοι να πιστεύουν ότι έχεις, το άρωμα θα σε βοηθήσει να κυριαρχήσεις στον χώρο της δουλειάς σου ή των προσωπικών σου σχέσεων. Είναι σημαντικό να νιώθεις ότι δεν περνάς απαρατήρητη και ότι… you worth a million! Και αυτό μπορείς να το πετύχεις μόνο με ένα fashion designer’s brand perfume!

    2) Και παρόλο που τον θαυμασμό των αντρών ή του συζύγου σου μπορεί να τον έχεις ήδη, να είσαι σίγουρη ότι ένα αιθέριο άρωμα θα κερδίσει και τον θαυμασμό των γυναικών. Δεν θα υπάρχει φίλη, γνωστή ή ακόμα και “άσπονδη” φίλη που δεν θα σε ρωτήσει τι άρωμα φοράς! Γιατί εμείς οι γυναίκες μπορεί να είμαστε σκληρές στην κριτική μας αλλά δεν μπορούμε να αντισταθούμε σε ένα εξαίσιο άρωμα ακόμα κι όταν αυτό δεν είναι του απόλυτου γούστου μας. Η μύτη μας δεν κάνει ποτέ λάθος όταν πρόκειται eau de parfum!

    Αν θέλεις να είσαι κλασάτη, το Chanel αποτελεί όχι απλά άρωμα αλλά statement! Είναι ίσως το πιο διάσημο άρωμα στον κόσμο. Η Κοκό Σανέλ πάντα έλεγε ότι “Μια γυναίκα που δεν φοράει άρωμα δεν έχει μέλλον”, δανειζόμενη τα λόγια του ποιητή Πολ Βαλερί και για αυτό λάνσαρε το πρώτο της άρωμα το 1921. Ήξερες ότι το Νούμερο 5 ήταν το τυχερό της νούμερο και ότι στο ζώδιο ήταν Λέων, δηλαδή το πέμπτο του ζωδιακού κύκλου;

    5 λόγοι που αξίζει να επενδύσεις στο άρωμα ενός διάσημου οίκου μόδας. Άρωμα διάσημου οίκου μόδας - chanel
    Άρωμα statement για κάθε γυναίκα – Photo by Алёна on Pexels.com

    3) Ο μύθος ότι τα αρώματα των οίκων μόδας δεν είναι τόσο καλά όσο των μεγάλων αρωματοποιείων έχει καταρριφθεί εδώ και χρόνια. Τα designer’s brands έχουν επενδύσει στα αρώματά τους καθώς είναι προσβάσιμα στο ευρύ κοινό και έτσι φέρνουν περισσότερες πωλήσεις και κέρδη. Άρα αγοράζοντας το άρωμα ενός διάσημου οίκου μόδας σίγουρα δεν χάνεις σε ποιότητα και ταυτόχρονα κερδίζεις σε prestige!

    4) Τα καλά αρώματα ενδέχεται να λειτουργήσουν και ως αφροδισιακά! Κλασικό άλλωστε το motto “φοράω μόνο το άρωμά μου”. Οπότε επενδύοντας σε ένα καλό άρωμα, επενδύεις και στη σχέση σου!

    Ποιος δεν βλέπει τα μοντέλα της Victoria Secret και δεν νιώθει μια τσιμπιά στην καρδιά; Επειδή όμως δεν μπορούμε να γίνουμε όλες μοντέλα, δεν θα ήταν υπέροχο να μυρίζουμε όπως αυτά; Τα αρώματα της Victoria’s Secret είναι αιθέρια και ταυτόχρονα λουλουδάτα! Συνδυάζονται με τις υπέροχες κρέμες σώματος και γιατί όχι με ένα σετ εσώρουχα! Ήξερες ότι η Victoria’s Secret παράγει περίπου 200 αρώματα με το Bombshell να είναι το πιο μοσχοπουλημένο στις ΗΠΑ;

    5 λόγοι που αξίζει να επενδύσεις στο άρωμα ενός διάσημου οίκου μόδας. Άρωμα διάσημου οίκου μόδας - Victoria's Secret
    Το πιο ευπώλητο άρωμα της Victoria’s Secret – Bombshell

    Διαβάστε επίσης:

    5) Τα αρώματα έχουν επίσης φαρμακευτική δράση κυρίως στον τομέα της ψυχολογίας μας. Υπάρχουν γυναίκες που δεν διανοούνται να βγουν έξω χωρίς το άρωμά τους. Τους ανεβάζει τη διάθεση, τους μειώνει τα επίπεδα του άγχους και τους κάνει να βλέπουν μια ενδεχομένως δύσκολη μέρα με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

    Υπάρχουν όμως και οι πιο cool γυναίκες που τους αρέσουν τα δροσερά αρώματα που αναδύουν απλότητα, φρεσκάδα και νεανικότητα! Αν νιώθεις κι εσύ έτσι και ταυτόχρονα ψάχνεις κάτι πιο οικονομικό, τότε δοκίμασε τα αρώματα Calvin Klein και γίνε κορίτσι των 90’s. Ήξερες ότι την εποχή που βγήκε το Obsession, το 1985, ο οίκος επένδυσε το τρελό ποσό των 13 εκατομμυρίων δολαρίων, για την εποχή, για το λανσάρισμά του;

    5 λόγοι που αξίζει να επενδύσεις στο άρωμα ενός διάσημου οίκου μόδας. Αρωμα διάσημου οίκου μόδας - calvin klein
    Άρωμα σταθμός – CK one – Photo by Sandeep Singh on Pexels.com

    Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με το γεγονός ότι όπως και να το κάνουμε τα ακριβά αρώματα είναι για εμάς τις γυναίκες ένα είδος κατάκτησης, είμαι σίγουρη ότι την επόμενη φορά θα σας οδηγήσουν στο πολυπόθητο “Βάλτο στο καλάθι” του αγαπημένου σας online eshop καλλυντικών και αρωμάτων.

    Κάλη

    Pin it for later

    5 λόγοι που αξίζει να επενδύσεις στο άρωμα ενός διάσημου οίκου μόδας 4

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης