ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    10+4 λόγοι για να στείλεις λουλούδια στη γυναίκα σου 

    Εσύ αγαπητέ αναγνώστη αγοράζεις λουλούδια στη γυναίκα σου; Και δεν μιλάμε μόνο για ειδικές περιστάσεις όπως o Άγιος Βαλεντίνος, η ονομαστική γιορτή, τα γενέθλια, η γιορτή της γυναίκας, η γιορτή της μητέρας, η επέτειος ή γέννηση του παιδιού σας! Μιλάμε για άλλους λόγους ή ακόμα κι όταν δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος! Προσφέροντας λουλούδια στη γυναίκα σου της δείχνεις πως τη νοιάζεσαι. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι να σταματήσεις σε ένα από τα άπειρα ανθοπωλεία που υπάρχουν ή να κάνεις παραγγελία, ακόμα και online, από ένα ανθοπωλείο που κάνει αποστολές λουλουδιών. Δεν θα είναι τρομερή έκπληξη να λάβει ένα μπουκέτο λουλούδια από εσένα χωρίς να το περιμένει; Δες παρακάτω τι άλλο πρέπει να προσέξεις όταν στέλνεις λουλούδια σε γυναίκα.

    Λόγοι για να στείλεις λουλούδια στη γυναίκα σου

    Εκτός, λοιπόν, από τις ειδικές περιστάσεις που αναφέραμε πιο πάνω πάμε να δούμε ποιοι μπορεί να είναι οι ακόμα 8 λόγοι για να στείλεις λουλούδια στη γυναίκα ή στη σύντροφό σου.

    1. Για να της ζητήσεις συγνώμη.

    Όλοι μπλέκουμε στη ζωή, ειδικά όταν πρόκειται για γάμο. Το να λέμε συγγνώμη είναι σημαντικό για τη συμφιλίωση. Γιατί να μην το κάνουμε με λουλούδια; Όχι μόνο χρειάζεται λίγη περισσότερη προσπάθεια από το να λέμε απλώς απολογητικά λόγια αλλά πιθανότατα θα επιταχύνει τη διαδικασία συμφιλίωσης.

    2. Για να της πεις ευχαριστώ.

    Δεν είναι απαραίτητο να σε έχει στηρίξει σε κάτι σημαντικό για να της πεις ευχαριστώ. Μπορεί να της πεις ευχαριστώ για όσα “ανέχεται” σε σένα όπως τα ασυμμάζευτα ρούχα σου, για το νόστιμο φαγητό που έφτιαξε, για τα σνακ που ετοίμασε για σένα και τους φίλους σου για να δείτε τον αγώνα. Οι γυναίκες θέλουν να νιώθουν ότι τις εκτιμούν και όταν γίνεται αυτό… ειλικρινά δεν τις πειράζει να κάνουν τα πάντα!

    10+4 λόγοι για να στείλεις λουλούδια στη γυναίκα σου 
    10+4 λόγοι για να στείλεις λουλούδια στη γυναίκα σου  5

    3. Για να της πεις συγχαρητήρια για μια επιτυχία της.

    4. Για να την κάνεις να νιώσει ξεχωριστή.

    Η γυναίκα θέλει να ξέρει πως είναι το νούμερο 1 σου και ότι τη σκέφτεσαι ακόμα κι όταν δεν είστε μαζί. Είτε κόψεις ένα λουλούδι από το δρόμο (λέμε τώρα) είτε της αγοράσεις λουλούδια δείχνεις χωρίς αμφιβολία ότι αφιέρωσες χρόνο για να τη σκεφτείς.

    5. Για να μειώσεις το άγχος που νιώθει εκείνη την περίοδο.

    Ίσως περνάει δύσκολα στη δουλειά ή ίσως τα παιδιά την έχουν τρελάνει. Οργάνωσε μια παράδοση λουλουδιών για να της ομορφύνεις τη ημέρα δίνοντάς της έτσι ενέργεια για να συνεχίσει. Είμαστε σίγουρες πως θα μειωθεί το άγχος της και θα νιώσει χαρούμενη. Επιπλέον, αυτό της δείχνει ότι της δίνεις προσοχή κατανόηση για το πώς νιώθει. Στείλε ένα μπουκέτο λουλούδια για να της δώσεις ηθική υποστήριξη, για να της πεις ότι είσαι μαζί της στις δύσκολες στιγμές. Προσοχή όμως να μην μείνετε στα λόγια!

    10+4 λόγοι για να στείλεις λουλούδια στη γυναίκα σου 
    10+4 λόγοι για να στείλεις λουλούδια στη γυναίκα σου  6

    6. Για να της πεις πως την αγαπάς ακόμα και μετά από “Χ” χρόνια γάμου ή συμβίωσης. Οι σχέσεις ευδοκιμούν σε περιβάλλοντα όπου οι σύντροφοι σέβονται ο ένας τον άλλον και κάνουν ανιδιοτελή βήματα για να δείξουν ο ένας στον άλλο ότι είναι ξεχωριστοί. Τα λουλούδια είναι ένας εύκολος, σχετικά οικονομικός και όμορφος τρόπος για να εκφράσουμε τα εκατομμύρια πράγματα που τα ζευγάρια ξεμένουν από χρόνο και ενέργεια να κάνουν.

    10+4 λόγοι για να στείλεις λουλούδια στη γυναίκα σου 
    Ο έρως χρόνια δεν κοιτά! Την αγάπη μας πρέπει να την εκφράζουμε όσα χρόνια κι αν είμαστε μαζί με το ταίρι μας.

    7. Έτσι απλά χωρίς να υπάρχει λόγος γιατί απλά πέρασες από το ανθοπωλείο και τη θυμήθηκες. Γιατί απλά ήθελες να την κάνεις να χαμογελάσει και να της φτιάξεις τη μέρα.

    8. Γιατί θέλεις να αναζωπυρώσετε τη σχέση σας στέλνοντάς της για παράδειγμα κάποιο juicy μήνυμα!

    Διάβασε ακόμα στο Ανθομέλι:

    15 ιδέες για γλυκά κεράσματα γάμου

    4 ιδέες δώρο κόσμημα για νέα μαμά

    Caudalie: 7 δώρα ομορφιάς, ενυδάτωσης και καθαρισμού

    Ανακοίνωση δώρου γενεθλίων… παίζοντας!

    Δώρα περιποίησης και ομορφιάς για γυναίκες που αγαπούν τον εαυτό τους

    Τι να προσέξεις όταν στέλνεις λουλούδια σε γυναίκα

    Ως γυναίκες σε συμβουλεύουμε να προσέξεις τα εξής όταν στέλνεις λουλούδια σε γυναίκα και πόσο μάλλον αν πρόκειτα για τη σύζυγο ή σύντροφό σου:

    • Θέλεις να στείλεις λουλούδια σε μια ειδική περίσταση όπως γενέθλια; Ωραία και τα λουλούδια αλλά γίνεται να μην συνοδεύονται από ένα προσωπικό δώρο για εκείνη; Ιδέες για δώρα σε εκείνη θα βρεις εδώ και εδώ.

    Αν πρόκειται για ένα δώρο προς την αγαπημένη σου μην επιλέξεις γλάστρα όσο κι αν της αρέσει η κηπουρική. Δεν πας σε επίσκεψη! Γίνε λίγο πιο ρομαντικός!

    Κάνε την κίνησή σου πιο ξεχωριστή διαλέγοντας προσεκτικά το είδος και το χρώμα των λουλουδιών ή ακόμα και τη σύνθεση. Οι λεπτομέρειες μετράνε!

    Πρόσθεσε στην ανθοδέσμη και κάποιο προσωπικό γραπτό μήνυμα, μια αφιέρωση για να ξέρει το λόγω που της τα στέλνεις και σίγουρα θα κερδίσεις πόντους από τη γυναίκα της ζωής σου.

    Αν δεν είναι αγαπημένη σου συνήθεια να εκπλήξεις τη γυναίκα σου χωρίς πραγματικό λόγο ίσως την πρώτη φορά που θα αγοράσεις λουλούδια στη γυναίκα σου μπορεί να είναι λίγο καχύποπτη. Λογικό δεν είναι; Ε, σε αυτή την περίπτωση λίγο αργότερα πες της πως διάβασες σχετικά στο Ανθομέλι. Αλλά προσοχή φρόντισε να είσαι αληθινά φερέγγυος! Μην στείλεις λουλούδια στην γυναίκα σου αν έχεις γκόμενα και θέλεις να της ρίξεις στάχτη στα μάτια. Ε δεν είναι και χαζή η γυναίκα!

    Ακόμα κι αν θεωρεί ότι τα λουλούδια είναι τζάμπα λεφτά είναι σίγουρο πως θα το εκτιμήσει και θα ξαφνιαστεί ευχάριστα ειδικά αν δεν το περιμένει! Οι γυναίκες το βρίσκουν ακαταμάχητα ρομαντικό και εντελώς εκπληκτικό όταν ο άντρας στη ζωή τους βρίσκει αυτοσχέδιους λόγους να κάνει τα μικρά πράγματα, όπως να της αγοράζει λουλούδια, κάτι που την κάνει να νιώθει ότι την αγαπούν χωρίς πραγματικό ή αναγκαστικό λόγο.

    Pin it for later

    Γιατί να στείλεις λουλούδια στη γυναίκα σου; Τι πρέπει να προσέξεις; Διάλεξε ένα από τα ανθοπωλεία που υπάρχουν και πάρε μια ανθοδέσμη.
    10+4 λόγοι για να στείλεις λουλούδια στη γυναίκα σου  7

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης