Ανακοίνωση δώρου γενεθλίων… παίζοντας!

Kathy

Τα τελευταία χρόνια, δηλαδή αφότου μπήκα στην 30η δεκαετία της ζωής μου, δεν ήθελα και πολύ να γιορτάζω τα γενέθλιά μου. Κρίση ηλικίας περνούσα κάθε χρόνο! Όμως κάθε χρόνο κάτι μου ετοίμαζε ο αντρούλης μου για να τα γιορτάσω! Φημίζεται για τις ωραίες του εκπλήξεις άλλωστε! Παρόλα αυτά εγώ δεν ήθελα να τα γιορτάζω και έκλαιγα και ήμουν στενοχωρημένη γιατί μεγάλωνα, ώσπου, κυρίως με παρότρυνση της Κάλης, συνειδητοποίησα ότι πρέπει να τα γιορτάζω κάθε χρόνο και να είμαι χαρούμενη για όσα έχω καταφέρει μέχρι αυτή την ηλικία και κυρίως για την οικογένειά μου και τα παιδιά μου! Έτσι τα άσχημα συναισθήματα μειώθηκαν και καθώς τα παιδιά μου μεγάλωναν τα γιόρταζα και για το δικό τους χατήρι αφού αυτά ήταν χαρούμενα που η μαμά είχε γενέθλια! 

Σήμερα που έχω τα γενέθλιά μου έγινα ξανά παιδί! Και ξέρετε γιατί; Γιατί ο Γιώργος μου ετοίμασε ένα μικρό παιχνίδι για να μου ανακοινώσει το δώρο των γενεθλίων μου. Και θέλησα να το μοιραστώ μαζί σας ως μια τέλεια ιδέα για να φτιάξετε την ημέρα των αγαπημένων σας προσώπων στα γενέθλιά τους!


Η μέρα ξεκίνησε όμορφα μιας και ξύπνησε νωρίς για να μου ετοιμάσει τοστάκι και καφεδάκι για πρωινό. Όχι πως δεν το έχει ξανακάνει… αλλά σήμερα μου φάνηκε διαφορετική η γεύση τους. Σαν να μου φάνηκαν πιο γευστικά μου φάνηκαν! (χιχι)

Έφυγε για την δουλειά λέγοντάς μου πως θα προσπαθήσει να ρθει γύρω στις 5. Ήξερα ότι κάτι είχε ετοιμάσει με τα παιδιά γιατί κάτι τους ξέφυγε τις προηγούμενες μέρες αλλά δεν ήξερα τι ακριβώς και φυσικά ούτε που ρώτησα! Εγώ έμεινα σπίτι με τα παιδιά…πιάστηκα στα τηλέφωνα και στο ίντερνετ με φίλους και γνωστούς για ευχές,  με δουλειές και μαγειρέματα κλπ. 

Κάντε like στη σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook, follow στο προφίλ μας στο Instagram και ακολουθήστε μας στο Pinterest.

Κάποια στιγμή μου στέλνει μήνυμα στο κινητό λέγοντάς μου πως για να πάρω το δώρο μου πρέπει πρώτα να το μαντέψω. Κι άρχισε να μου στέλνει μηνύματα καθένα από τα οποία είχε ένα γράμμα. Έπρεπε λοιπόν να τα βάλω στην σειρά και να το βρω. 
Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο ενθουσιάστηκα! Σαν μικρό παιδί περίμενα το επόμενο μήνυμα. Άσε που είχαμε ν ανταλλάξουμε τόσα πολλά μηνύματα από τότε που τα είχαμε! Στο τέλος έκοψα χαρτάκια και έγραφα στο καθένα τα δοσμένα γράμματα για να αρχίσω …την κρεμάλα! 

Μεταξύ των μηνυμάτων μου έγραψε πως είναι δύο λέξεις….
Κι εκεί που ψάχνω ξαφνικά μου βγαίνει….ΜΗ_ ΑΝΗ! Εκεί ήμουν σχεδόν σίγουρη αλλά δεν μπορούσα να το πιστέψω! Δεν μπορούσε να είναι αυτό! Δεν μπορούσα ούτε να προφέρω ολόκληρες τις λέξεις….Τον παίρνω τηλ. χωρίς ακόμα να πω την λέξη αλλά τον ρωτούσα για ένα γράμμα κλειδί όπως πχ το Φ! Κι εκείνος προσπαθούσε να το αποφύγει. 

Του στέλνω την φώτο (αυτός δεν ήξερε για τα χαρτάκια) λέγοντάς του πως δεν είναι δυνατόν να έχω πέσει τόσο έξω!  Και τότε με παραπλάνησε με ένα λάθος γράμμα! 

Στο καπάκι μου στέλνει και μια φωτογραφία ενός τεράστιου κουτιού λέγοντας μου …είναι δυνατόν αυτό που σκέφτηκες να είναι σε ένα τόσο τεράστιο κουτί; Έρχομαι σε 10 λεπτά και θα σου λυθούν όλες οι απορίες μου λέει…


Πράγματι μπαίνει σπίτι με την κουτάρα και επιμένει να μην μου λέει τίποτα! Να ξέρεις… έκανα κι ένα λάθος γράμμα ακόμα! 

Και πάει στον υπολογιστή αλλάζοντας την θέση των χαρτιών και βγαίνει αυτό! Κάρτα μνήμης;  

 

Ήταν δυνατόν? Ναι, χρειαζόμουν μια μεγαλύτερη κάρτα μνήμης για το κινητό μου! Αλλά θα το έκανε αυτό; Θα την έβαζε μέσα σε τόσα κουτιά ώστε να δημιουργηθεί στο τέλος… η κουτάλα… που μου παρουσίασε; Τον είχα ικανό να το κάνει αυτό! Ή μήπως όχι; 

Τελικά όχι! Για να μην συνεχίσω την πολυλογία μου, μου είχε πάρει την φωτογραφική μηχανή που τόσο πολύ ήθελα εδώ και χρόνια! Μια DSLR της ΝΙΚΟΝ με δεύτερο φακό, με τσάντα, με τρίποδα! Θα έχω πια την δική  μου φωτογραφική!

Ήμουν τόσο χαρούμενη! 
Έκλαιγα από χαρά σαν μικρό παιδί! 
Σαν μικρό παιδί… ετών 38! 

Happy birthday to me!!!

Kathy