ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    10+ ιδέες για δώρα για τη γιαγιά της οικογένειας

    Στo blog μας θα βρείτε άπειρες επιλογές για ιδέες για δώρα! Νομίζω είναι ένα από πιο πολυδιαβασμένα θέματά μας και ευχαριστούμε την google αλλά κι εσάς φυσικά που μας προτιμάτε! Αυτή την φορά πάμε να τρελάνουμε τα views με μία ανάρτηση για ιδέες για δώρα για τη γιαγιά! Ναι μάλιστα! Γιατί και οι γιαγιάδες μπορεί να λένε ότι τους αρκούν οι αγκαλιές και τα γλυκόλογα από τα εγγόνια τους αλλά υπάρχουν φορές που θέλουμε να τους κάνουμε ένα δώρο για να δείξουμε την αγάπη και την ευγνωμοσύνη μας και πραγματικά κολλάει το μυαλό μας. Όχι, πια! Τώρα ξέρεις που θα βρεις ιδέες! Μη διστάσεις μάλιστα να περιπλανηθείς και στα υπόλοιπα λινκ που θα σου βάλω για ακόμα περισσότερες ιδέες!

    Ιδέες για δώρα για τη γιαγιά της οικογένειας

    Personalised Φωτογραφικό Άλμπουμ

    Εννοείται ότι στηρίζουμε την ιδέα για τη δημιουργία ενός ψηφιακού άλμπουμ μέσω του myikona.gr καθώς εκεί έχουμε φτιάξει και αυτό για τη δική μας μαμά (και γιαγιά των παιδιών μας) Στην περίπτωση μας φτιάξαμε ένα οικογενειακό άλμπουμ με στιγμές με τα εγγόνια τους από τότε που γεννήθηκαν έως και περίπου σήμερα. Μοναδικό δώρο που οι γονείς μου το κοιτάζουν συνέχεια και πραγματικά αποτελεί στολίδι στο σπίτι τους και στην καρδιά τους. Φτιάξτε κι εσείς ένα με αγαπημένες στιγμές μαζί τους ή από κάποιο ταξίδι τους ή κάποια γιορτή.

    Αναμνησιολόγιο

    Την ιδέα αυτή για το άλμπουμ “Γιαγιά/Παππού μίλα μας για σένα” σας την είχαμε δείξει και παλιότερα εδώ. Μια εξαιρετική έκδοση για να συμπληρώσει η γιαγιά για τον εαυτό της ή αν δεν έχει διάθεση να γράψει μπορείτε μαζί της να συμπληρώσετε εσείς όλες της τις αναμνήσεις. Μπορείτε επίσης να κολλήσετε παλιές φωτογραφίες και να βάλετε και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας να συμμετάσχουν κι αυτά.

    Ιδέες για δώρα για την γιαγιά της οικογένειας

    Χειροποίητο δώρο

    Αν πιάνουν τα χεράκια σας μπορείτε να της φτιάξετε ένα κασκόλ ή ένα σάλι που να δείχνει πόσο πολύ την αγαπάτε ή τη φροντίζετε. Εννοείται ότι ανάλογα και με τις δικές σας ικανότητες ή των παιδιών σας, το δώρο θα μπορούσε να είναι από μια χειροποίητη κάρτα έως έναν πίνακα ζωγραφικής, ένα κόσμημα ή ένα ρούχο.

    Συνδρομή σε Μαθήματα/Χόμπι/Γυμναστήριο

    Αν η γιαγιά είναι δραστήρια και της αρέσει να δοκιμάζει καινούργια πράγματα ή τέλος πάντων έχει κάποιο χόμπι, μπορείτε να της δώσετε την ευκαιρία με το δώρο σας να εξελίξει τις δραστηριότητές της. Κλείστε της κάποια μαθήματα ζωγραφικής, χορού ή μαγειρικής. Η δική μας γιαγιά πρόσφατα ξεκίνησε μαθήματα αγγλικών! Οπότε ποτέ δεν είναι αργά να αποκτήσεις μια καινούργια ικανότητα. Τι θα λέγατε να για μια συνδρομή στο γυμναστήριο ή κάποια ιδιαίτερα μαθήματα υπολογιστή;

    Δώρο εμπειρίας

    Δώστε στη γιαγιά σας τη δυνατότητα να ζήσει μια εμπειρία που πάντα ήθελε να κάνει. Αυτό ίσως να είναι ένα ταξίδι, μια συναυλία ή ένα μάθημα χορού! Στην περίπτωση μας ήταν η συναυλία του Andre Rieu στην Αθήνα. Ήθελε χρόνια να δει μια συναυλία του. Τα Χριστούγεννα που μας πέρασαν την πείσαμε να την πάμε σε ένα δωμάτιο απόδρασης (escape room στα ΜindΤrap Cosmos)! Γιαγιά, κόρες και εγγόνια περάσαμε τέλεια και για μία ώρα συνεργαστήκαμε, γελάσαμε, μοιραστήκαμε ιδέες και βρήκαμε λύσεις. Θα είναι μια μέρα που θα θυμόμαστε όλοι!

    Ιδέες για δώρα για τη γιαγιά της οικογένειας
    Στην συναυλία του Andre Rieu φέτος στην Αθήνα με την γιαγιά και το παππού μας των παιδιών μας

    Καλλυντικά ή προϊόντα περιποίησης

    Να κι ένα δώρο που θα εκτιμήσει η κοκέτα γιαγιά! Ανάλογα με τις προτιμήσεις της μπορείτε να της κάνετε δώρο μία κρέμα προσώπου, ένα άρωμα, μια κρέμα χεριών ή ακόμα κι ένα κραγιόν. Δείτε τι της αρέσει ή τι της λείπει και πράξτε ανάλογα.

    10+ ιδέες για δώρα για τη γιαγιά της οικογένειας
    Προς αναζήτηση του κατάλληλου αρώματος στα καταστήματα zoniou.

    Εργαλεία/Φυτά για τον κήπο

    Αν η γιαγιά έχει κήπο, μπαξέ ή ακόμα κι ένα γεμάτο με λουλούδια και φυτά μπαλκόνι, μπορείτε να της αγοράσετε εργαλεία, γλάστρες, σπόρους ή και λουλούδια για να προσθέσει στην ήδη υπάρχουσα “συλλογή” της. Δείτε και την ιδέα μας εδώ με κιτ για τον κήπο, που αν και το δικό μας προοριζόταν για την νονά, εσείς μπορείτε να την προσαρμόσετε για την γιαγιά.

    Αν δεν σας καλύψαμε με τις 10 ιδέες δείτε και στα παρακάτω άρθρα μας:

    Ραντεβού για περιποίηση προσώπου ή νυχιών

    Παρόμοιο με το προηγούμενο αλλά όχι τόσο δύσκολο στην εκτέλεση. Ποια γυναίκα δεν θα χαιρόταν έναν ωραίο καθαρισμό ή μασάζ προσώπου ή ακόμα πιο γρήγορα και εύκολα ένα βάψιμο στα νύχια της. Κλείστε της ένα ραντεβού ή καλέστε μια ειδικό στο σπίτι! Θα νιώσει άλλος άνθρωπος.

    Οργανώστε μια εκδρομή/ταξίδι

    Εντάξει εδώ δεν θέλει και πολλά λόγια καθώς σε ποιον δεν αρέσουν οι εκδρομές και τα ταξίδια. Βγείτε όλοι μαζί μια ημερήσια εκδρομή σε μια κοντινή περιοχή, κλείστε της μια εκδρομή με ταξιδιωτικό γραφείο ή με τον πολιτιστικό σύλλογο της περιοχής σας ή ακόμα και το αεροπορικό εισιτήρια για να πάτε μαζί σε ένα πολυπόθητο ταξίδι. Οι ιδέες ανεξάντλητες λεφτά να υπάρχουν!

    Ιδέες για δώρα για τη γιαγιά της οικογένειας
    Στην Κωνσταντινούπολη με τους γονείς μας

    Διαβάστε περισσότερα:

    Συνεδρία σε κέντρο ευεξίας ή σπα

    Είναι η γιαγιά του σπιτιού συνέχεια στην τσίτα ή κι αν δεν είναι της αρέσει να την περιποιούνται; Ώρα για χαλάρωση σε ένα κέντρο ευεξίας για σπα, τζακούζι ή μασάζ. Μπορείτε μάλιστα να κλείσετε ραντεβού και για εσάς και να πάτε παρέα:

    Βγάλτε την έξω για ένα brunch

    Και μπορεί πια να μην είναι το σούπερ ουάου δώρο αλλά πολλές φορές αυτός ο ποιοτικός χρόνος με τα παιδιά και τα εγγόνια τους είναι ανεκτίμητος! Εμείς το κάνουμε συχνά, άλλες φορές είναι δώρο δικό μας και άλλοτε δικό της, χεχε! Μπορείτε να συνδυάσετε μια όμορφη μέρα με ψώνια, καφεδάκι ίσως και κάποιο beaute!

    Ιδέες για δώρα για τη γιαγιά της οικογένειας
    Με την μαμά μου εξω για brunch και καφέ

    Τι δώρο κάνατε εσείς τελευταία στην γιαγιά της οικογένειας; Θα χαρώ πολύ να μάθω και τις δικές σας ιδέες γιατί εδώ είμαστε για να μοιραζόμαστε ιδέες, εμπειρίες και προτάσεις.

    Κάλη

    Pin it for later

    10+ ιδέες για δώρα για τη γιαγιά της οικογένειας
    10+ ιδέες για δώρα για τη γιαγιά της οικογένειας 7

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης