ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Ένα δώρο για τη γιαγιά που θα μείνει για μια ζωή!

    Αυτές τις μέρες που είμαστε μακριά από τις γιαγιάδες και τους παππούδες έχουμε ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη να τους χαρίσουμε κάτι ξεχωριστό. Η πρότασή μας πιστεύουμε πως θα σας αρέσει πολύ και θα το επιλέξετε κι εσείς με τη σειρά σας ως δώρο για τη γιαγιά και τον παππού. Μιλάμε για το βιβλίο “Γιαγιά μίλα μας για σένα, κυκλοφορεί και “το Παππού μίλα μας σένα”, από τις εκδόσεις familium. Στην ουσία πρόκειται για ένα λεύκωμα στο οποίο η γιαγιά ή ο παππούς θα απαντήσουν σε ερωτήσεις σχετικά με τη ζωή τους ώστε να μάθουν τα εγγόνια τους περισσότερα για εκείνους. Θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι ένα αναμνησιολόγιο που θα μείνει για πάντα ως ενθύμιο για τις επόμενες γενιές.

    Γιαγιά μίλα μας για σένα

    Άραγε θα της αρέσει το δώρο;

    Μπορεί τη γιαγιά να μην τη βλέπουμε συχνά αυτό το διάστημα, αλλά η αγάπη που της έχουν τα παιδιά δεν μπορεί να κρυφτεί. Τι θα μπορούσαμε να της προσφέρουμε για να της φτιάξουμε τη διάθεση, που είναι μόνη στο σπίτι παρέα μόνο με τον παππού;

    Όταν λάβαμε το βιβλίο στα δικά μας χέρια ενθουσιαστήκαμε από το περιεχόμενό του, την εξαιρετική έκδοση και το μέγεθός του. Έχοντας όμως να δούμε τη γιαγιά πάρα πολλές μέρες, τα παιδιά αγωνιούσαν για τη στιγμή που θα της δώριζαν το δώρο τους. Άραγε θα της άρεσε; Ωστόσο, εγώ με την Κάλη, ήμασταν σχεδόν 100% σίγουρες πως θα το λάτρευε! Γιατί η μαμά μας αγαπάει κάθε τι που έχει σχέση με την παράδοση, τις ρίζες της οικογένειας και πολύ συχνά μιλάει στα εγγόνια της για τα βιώματά της, τα παλιότερα ή τα πιο πρόσφατα και κυρίως τα ταξιδιωτικά. Επίσης, η γιαγιά Μαρία, γνωστή κι εδώ στο blog ως η ταξιδιάρα μαμά Μαρία που μας γράφει για ένα σωρό ταξίδια της, αγαπάει πολύ το γράψιμο. Οπότε σίγουρα το δώρο μας δεν θα έμενε άγραφο στη βιβλιοθήκη!

     Γιαγιά μίλα μας για σένα. Ένα δώρο για τη γιαγιά που θα μείνει για μια ζωή!
    Η γιαγιά έλαβε το δώρο της με χαμόγελο

    Που θα βρείτε το βιβλίο

    Το “Γιαγιά μίλα μας για σένα” από τις εκδόσεις familium.gr είναι μια πρόταση για δώρο για τη διατήρηση των αναμνήσεων που θα γίνει οικογενειακό κειμήλιο!

     Γιαγιά μίλα μας για σένα. Ένα δώρο για τη γιαγιά που θα μείνει για μια ζωή!
    Ένα δώρο για τη γιαγιά που θα μείνει για μια ζωή! 6

    Περισσότερες ιδέες για δώρα θα βρείτε εδώ.

    Περισσότερα για το Γιαγιά μίλα μας για σένα

    Ανυπομονούμε να το δούμε συμπληρωμένο και γεμάτο φωτογραφίες. Στο βιβλίο υπάρχει πολύ χώρος για να να κολληθούν φωτογραφίες από διάφορες στιγμές της ζωής της γιαγιάς ή του παππού. Ακόμα κι αν χρειαστεί μήνες για να ολοκληρωθεί, για μας θα είναι ένα πολύτιμο κειμήλιο, που θα περάσει από γενιά σε γενιά! Γιατί, όταν με το καλό το γεμίσει με τις αναμνήσεις από τη ζωή της, θα το δώσει πίσω στα τρία εγγόνια της να το διαβάσουν και για να γνωρίσουν την ιστορία της οικογένειας μας, έστω ένα μέρος της, και στην ουσία θα τους προσφέρει κι εκείνη με τη σειρά της ένα μοναδικό δώρο.

     Γιαγιά μίλα μας για σένα. Ένα δώρο για τη γιαγιά που θα μείνει για μια ζωή!
    Εκτός από το βιβλίο της χάρισαν και προσωποποιημένα ημερολόγιο που φτιάξαμε εδώ.

    Το βιβλίο περιλαμβάνει πάρα πολλές ερωτήσεις για τη γιαγιά ή τον παππού και χώρο για να απαντηθούν. Οι ερωτήσεις αφορούν τη ζωή τους από τη παιδική τους ηλικία, τις αναμνήσεις τους από τους δικούς τους γονείς και τα αδέρφια τους, την περίοδο που παντρεύτηκαν κι έκαναν παιδιά αλλά και αναμνήσεις απ’ όταν ήταν μικρά τα παιδιά τους. Ύστερα, σιγά σιγά και εξελικτικά, φτάνουμε στο σήμερα που “τα παιδιά” τους ρωτάνε για τις τωρινές εμπειρίες τους. Υπάρχει στο τέλος και κενός χώρος για να προσθέσουν ό,τι άλλο θέλουν.

     Γιαγιά μίλα μας για σένα. Ένα δώρο για τη γιαγιά που θα μείνει για μια ζωή!
    Ένα δώρο για τη γιαγιά που θα μείνει για μια ζωή! 7

    Περισσότερα για το βιβλίο μπορείτε να διαβάσετε εδώ: στο instagram, στο igtv video που ετοιμάσαμε, στα stories μας (βρείτε τα highlights εδώ) αλλά και στο post εδώ για το πώς το ετοιμάσαμε για να το προσφέρουμε ως δώρο στη γιαγιά και την επίσκεψή μας στο σπίτι της.

     Γιαγιά μίλα μας για σένα. Ένα δώρο για τη γιαγιά που θα μείνει για μια ζωή!
    Η γιαγιά δεν δέχεται ποτέ δώρο βιβλίο χωρίς αφιέρωση οπότε να παιδιά φρόντισαν να τη γράψουν στις πρώτες σελίδες του βιβλίου.

    Εσείς τι δώρο θα κάνετε στον παππού και τη γιαγιά φέτος τις γιορτές;

    Ευχόμαστε σε όλους καλές γιορτές με υγεία!

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης