ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Ιδέα για δώρα: Προσωποποιημένα Ημερολόγια

    Το Ανθομέλι εδώ και χρόνια αποτελεί τον προσωπικό σας βοηθό αγορών καθώς οι αναρτήσεις μας για προτάσεις δώρων είναι διαρκώς στην κορυφή των προτιμήσεών σας. Δώρα για παιδιά, εφήβους, δώρα οικολογικά, δώρα για τον Άγιο Βαλεντίνο, τα Χριστούγεννα και πάλι λέγοντας. Σήμερα, λοιπόν, σας έχουμε ακόμη μία σούπερ φοβερή πρόταση για υπέροχα προσωποποιημένα ημερολόγια από το καινούργιο site hmerologia.gr

    Ιδέα για δώρα: Προσωποποιημένα Ημερολόγια 1
    Ιδέα για δώρα: Προσωποποιημένα Ημερολόγια 9

    Εδώ και καιρό μας έλεγε η μαμά μας, “βρε κορίτσια, μια φωτογραφία δεν μου εκτυπώνετε να μου φέρετε με τα παιδιά να σας έχω. Πάλιωσαν αυτές που έχουμε σε κορνίζες και τα παιδιά μεγαλώνουν!” Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι δεν μπορεί να γλυτώσει κανείς από την μαμά Μαρία! Όμως, ως Ανθομελάκια που δεν καθόμαστε στα αυγά μας, δεν μπορούσαμε απλά να της δώσουμε εκεί ξερή μια φωτογραφία κι έτσι σκεφτήκαμε να το πάμε λίγο πιο εναλλακτικά!

    Μία φωτογραφία ήθελε; Δώδεκα θα της δίναμε εμείς και μάλιστα συνδυάζοντας τες με ένα χρηστικό ημερολόγιο για το 2021 που ούτως ή άλλως χρησιμοποιεί πάντα για να σημειώνει τις υποχρεώσεις του μήνα. Έτσι, επικοινωνήσαμε με το hmerologia.gr, ένα μοντέρνο και λειτουργικό site για να δημιουργήσετε το δικό σας ημερολόγιο ή τη δική σας ατζέντα

    Hμερολόγια τοίχου και γραφείου από το hmerologia.gr
    Προσωποποιημένα ημερολόγια τοίχου και γραφείου από το hmerologia.gr

    Δείτε πώς βιώσαμε την εμπειρία μας στο βίντεο που ανεβάσαμε στο instagram εδώ αλλά και στο facebook εδώ.

    Και όχι, όχι δεν θα σας κουράσουμε με το να τα φτιάξετε μόνοι σας γιατί κατανοούμε πλήρως την έλλειψη χρόνου αλλά και διάθεσης πολλές φορές να καθίσετε και να δημιουργήσετε από το μηδέν π.χ. ένα ημερολόγιο. Σας βρήκαμε τους ειδικούς που έχουν τη γνώση αλλά και που μαζί με τη δική σας συμβολή θα σας εξυπηρετήσουν με καλή διάθεση και χαμόγελο και θα ετοιμάσουν τα ημερολόγια για το σπίτι, για τον παππού και τη γιαγιά, για το γραφείο, τους συνεργάτες σας, το σχολείο και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων. Φυσικά και για όποιον άλλο λόγο εσείς σκεφτείτε! To μόνο που πρέπει να κάνετε εσείς είναι να διαλέξετε τις καλύτερες φωτογραφικές σας στιγμές και να τις στείλετε στον Λάζαρο!

    Ιδέα για δώρα: Προσωποποιημένα ημερολόγια και ατζέντα από το hmerologia.gr
    Προσωποποιημένο ημερολόγιο γραφείου και προσωποποιημένη ατζέντα με το λογότυπο του We Love Pinatas με ξύλινο εξώφυλλο και οπισθόφυλλο.
    Προσωποποιημένα ημερολόγια τοίχου και γραφείου από το hmerologia.gr
    Ατζέντα από το hmerolgia.gr

    Επισκεφτείτε το hmerologia.gr εδώ Μπορείτε να παραγγείλετε ημερολόγια τοίχου (μονόφυλλα ή δωδεκάμηνα), ημερολόγια γραφείου (πυραμίδα), ατζέντες (απλές ή με ξύλινο εξώφυλλο), και πλάνα γραφείου.

    H εταιρεία εξάγει τα προϊόντα της σε όλες τις ηπείρους από το 2015 και ενδεικτικό της ποιότητας που προσφέρει είναι η ένταξή της στην παγκόσμια πλατφόρμα εμπορίου alibaba ως gold suppliers!


    Προσωποποιημένα ημερολόγια

    Για εμένα φέτος το ημερολόγιο ήταν ένας τρόπος να κρατήσουμε ζωντανές τις αναμνήσεις από τα όμορφα ταξίδια που κάναμε μέσα στο 2020 και να ξορκίσουμε το κακό και τα αρνητικά vibes της χρονιάς που πέρασε. Για την Κατερίνα ήταν μια όμορφη λύση για δώρο που συνδυάζει την πρακτικότητα αλλά και τον συναισθηματισμό, όπως μόνο ένα καρκινάκι ξέρει να κάνει! Αφού τα παραγγείλαμε τα λάβαμε με μεγάλη ταχύτητα κα η ποιότητα ήταν εξαιρετική.

    Προσωποποιημένα μηνιαία ημερολόγια τοίχου και γραφείου από το hmerologia.gr
    Προσωποποιημένο ημερολόγιο τοίχου και γραφείου για όλο το έτος από το hmerologia.gr
    Προσωποποιημένα ημερολόγια τοίχου  από το hmerologia.gr
    Το ημερολόγιο τοίχου τοποθετήθηκε εύκολα στο τσιγκελάκι του board στο γραφείο

    Μπορείτε κι εσείς να παραγγείλετε τα δικά επικοινωνώντας με τον Λάζαρο και την ομάδα του εδώ ή στο facebook εδώ . Μπορούν να σας φτιάξουν από 1 έως όσα ζητάει η καρδιά σας ή οι υποχρεώσεις σας. Φυσικά λογικό είναι ότι όσο περισσότερα φτιάξετε τόσο περισσότερο θα μειωθεί τιμή και θα γίνει πιο συμφέρουσα. Όπως φυσικά ισχύει για όλες τις εκτυπώσεις. Εμείς πάντως θα ξαναφτιάξουμε σίγουρα και του χρόνου καθώς είναι να μην της τάξεις της Μαμάς Μαρίας κάτι!

    Πώς σας φάνηκε η πρότασή μας για να δημιουργήσετε τα δικά σας προσωποποιημένα ημερολόγια; Εμείς πάντως είμαστε πολύ χαρούμενες για τα νέα μας αποκτήματα!

    Κάλη


    Pin it for later

    Μια φοβερή ιδέα για δώρο είναι να φτιάξετε προσωποποιημένα ημερολόγια από το hmerologia.gr ή προσωποποιημένες ατζέντες με φωτογραφίες ή το λογότυπο σας.

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης