ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Γυναικεία δώρα περιποίησης και ομορφιάς

    Αλήθεια εσείς κάνετε δώρα περιποίησης και ομορφιάς στον εαυτό σας ή περιμένετε πάντα από τους άλλους να σας περιποιηθούν; Εγώ, η αλήθεια είναι ότι είμαι κοκέτα σε συγκεκριμένα πράγματα, όπως για παράδειγμα μου αρέσει να αγοράζω ρούχα. Αλλά με νύχια, μαλλιά και καλλυντικά, δεν το έχω πολύ. Τα τελευταία χρόνια όμως έκανα δώρο στον εαυτό μου την περιποίηση του δέρματος μου μιας και η ακμή είναι ένα ορμονολογικό πρόβλημα που με ταλαιπωρεί χρόνια. Και δεν το μετάνιωσα παρόλο που έχω δρόμο ακόμα μέχρι να κάνω τις καλές συνήθειες μέρος της καθημερινής μου ρουτίνας χωρίς να γκρινιάζω και να ξεχνάω.

    Ορμώμενη, λοιπόν, από εμένα σκέφτηκα να σας δώσω διάφορες προτάσεις δώρων ομορφιάς και γιατί όχι να κάνετε επιτέλους στον εαυτό σας αυτά τα μεγάλα ή μικρά δώρα περιποίησης που θέλατε εδώ και καιρό! Τι, όλα για τα παιδιά πια; Και οι μαμάδες έχουν ψυχή! Πάμε να δούμε παρέα τις προτάσεις μας και θέλω να μου γράψετε ποιες από αυτές τις περιποιήσεις έχετε κάνει και ποιες θα θέλατε να κάνετε.

    ΔΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ

    Τα ακριβούτσικα δώρα περιποίησης και ομορφιάς

    Καθαρισμός προσώπου

    Ο καθαρισμός σαν καθαρισμός σαφώς και δεν είναι πολύ ακριβός αλλα δεν θα κάνετε και ένα peeling, δεν θα βάλετε και καμιά μάσκα! Ε, ξέρετε πώς είναι αυτά! Αν είναι να το κάνετε κάντε το στο full! χεχε! Το δέρμα μας είναι ο καθρέφτης μας και όταν είναι θαμπό, λιπαρό ή αφυδατωμένο σημαίνει ότι κάτι του λείπει! Οπότε ένας καθαρισμός θα του δώσει θρέψη και θα υπάρξει το έδαφος για να λειτουργήσουν καλύτερα και τα καλλυντικά ή οι κρέμες σας! Για καθαρισμό προσώπου εμπιστευτείτε το Dermamedic.

    Μπορεί να σας ενδιαφέρει: Όταν ήρθε η ώρα να απελευθερωθώ από την ακμή ενηλίκων

    Botox

    Δηλώνω ένοχη! Έχω κάνει κι εγώ! Και το λάτρεψα! Κι αν μπορούσα θα ξανάκανα! Το βλέμμα είχε φωτίσει, τα μάτια είχαν πάρει ανωδική πορεία και φυσικά αυτή η “χαράδρα” ανάμεσα στα φρύδια μου που λέγεται ρυτίδα/χαράδρα είχε εξαφανιστεί! Οπότε παιδιά μην το σκέφτεστε! Σημασία έχει να νιώθουμε ωραίες! Καλά μην το παρακάνετε κιόλας! Αλλά να σας πω, αν εμπιστευτείτε τη Μαρία Γιαννάκη, την δερματολόγο μου, που πάντα είναι διακριτική και σωστή σε ό,τι αφορά στην ποσότητα που θα χρησιμοποιήσει, δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα. Εμπιστευτείτε το Dermamedic.

    Αποτρίχωση/Laser

    Κανονικά γι αυτό το δώρο γυναικείας περιποίησης έπρεπε να μας μιλήσει η Κατερίνα που το έχει κάνει στον εαυτό της αλλά εγώ σας έλαχα! Οπότε έχοντας το OK της Κατερίνας σας λέω ότι είναι ό,τι καλύτερο μπορείτε να κάνετε για το δέρμα σας ώστε να απαλαγείτε από το άγχος του ξυρίσματος και να μειώσετε εν καιρώ τον χρόνο και τα χρήματα που σπαταλάτε για αποτριχώσεις. Σύμφωνα με την Κατερίνα είναι το καλύτερο δώρο που έκανε στον εαυτό της και σκέφτεται να το κάνει και στην κόρη της. Διαβάστε την εμπειρία τους εδώ.

    Για υπηρεσίες δερματολογίας, αισθητικής ιατρικής, κρυολιπόλυσης και laser εμπιστευτείτε το Dermamedic

    Microblading φρυδιών

    Να και το δικό μου απωθημένο! Αλλά θα το κάνω μέσα στο 2022! Το υπόσχομαι στον εαυτό μου! Αυτά τα εκνευριστικά καθοδικά φρύδια μου, με την δική του προσωπικότητα το καθένα, πρέπει να μάθουν να πειθαρχούν και να μάθουν ότι είναι ωραίο να μοιάζουν το ένα με το άλλο! Και για να γίνει αυτό χρειάζομαι τα μεγάλα μέσα και αυτό είναι το microblading, δηλαδή για όσους δεν ξέρουν μια τεχνική ημιμόνιμου τατουάζ που όμως το αποτέλεσμα είναι τόσο αληθοφανές που πραγματικά είναι σαν να είναι μία μία τρίχα ζωγραφισμένη! Φοβερό λέμε!

    Τελικά έκανα ημιμόνικο τατουάζ στο φρύδια μου που όμως είχε εξαιρετικό αποτέλεσμα. Σε αυτό το βίντεο στα λέω όλα!

    Χτίσιμο νυχιών

    Εγώ μπορεί να μην το κάνω ποτέ, γιατί εκνευρίζομαι με το κλικ κλικ που κάνουν τα μεγάλα νύχια πάνω στο πληκτρολόγιο του υπολογιστή ενώ η Κατερίνα έχει μάθει να έχει από μικρή κοντά νύχια λόγω του πιάνου, αλλά ξέρω ότι πολλές από εσάς θα το επιθυμούσατε διακαώς. Σας έχω μέχρι και άνθρωπο να σας τα κάνει! Την αγαπημένη μου nail technician και make up artist Κατερίνα Λαμπροπούλου (στείλτε της μήνυμα εδώ)… αν φυσικά μένετε Αθήνα στα νότια προάστεια. Μην το σκέφτεσε. Κάντε τώρα τα νύχια που πάντα επιθυμούσατε!

    Spa

    Ιδανικά πάρτε και μια φίλη σας! Αλλά γιατί όχι να μην πάτε και μόνη σας; Κλείστε το ραντεβού σας και απολαύστε μια συνολική θεραπεία spa κομμένη και ραμμένη στις επιθυμίες και στα γούστα σας. Αχ και να ‘μουν εγώ η φίλη σας!!!

    Δώρα περιποίησης και ομορφιάς για γυναίκες που αγαπούν τον εαυτό τους.
    Γυναικεία δώρα περιποίησης και ομορφιάς 4

    Μην ξεχνάτε ότι το καλύτερο δώρο για έναν έφηβο με πρόβλημα ακμής είναι η έναρξη της θεραπείας του στην δερματολόγο ή/και με τα εξειδικευμένα προιόντα περιποίησης. Κλείστε τώρα το ραντεβού σας στο Dermamedic που εμπιστεύομαι κι εγώ για τη δική μου θεραπεία!


    Τα προϊοντικά δώρα περιποίησης

    Ένα ακριβό άρωμα

    Μετά την εγκυμοσύνη απέκτησα μια “δυσανεξία” στην οσμή των αρωμάτων και σταμάτησα να φοράω εντελώς. Δειλά δειλά πήρα φέτος κάποια spray σώματος αλλά φυσικά εξανεμίζεται η οσμή τους πολύ γρήγορα. Οπότε αν κι εσείς το σκέφτεστε καιρό τώρα να κάνετε τη διαφορά ή να κάνετε ένα upgrade στο άρωμα σας επιλέξτε ένα ακριβό και θελκτικό άρωμα που θα σας κάνει να ξανανιώσετε γυναίκα. Δείτε εδώ ένα από τα αγαπημένα μου. Αν πάλι θέλετε κάτι πιο light που να θυμίζει και την εφηβεία σας τι θα λέγατε γι’ αυτό εδώ;

    5 λόγοι που αξίζει να επενδύσεις στο άρωμα ενός διάσημου οίκου μόδας

    Το απόλυτο κόκκινο κραγιόν

    Δεν μπορώ να διανοηθώ γυναίκα που να μην έχει κόκκινο κραγιόν! Δεν γίνεται λέμε! Τα λατρεύω τα κραγιόν αν και δεν έχω και πολλά! Θα έλεγα όμως ότι έχω τα βασικά χρώματα. Οπότε αν κι εσύ θέλεις μια ανανέωση, μια αλλαγή και να ακούσεις ένα ωωω, στο τραπέζι των γιορτών, τότε νομίζω ότι χρειάζεσαι ένα τέλειο κόκκινο κραγιόν. Κι επειδή μιλάμε για δώρα περιποίησης και ομορφιάς… πάρε ένα ακριβό και χαλάλι σου! Δες αυτό εδώ αλλά και αυτό εδώ!

    Δώρα περιποίησης και ομορφιάς για γυναίκες που αγαπούν τον εαυτό τους.
    Γυναικεία δώρα περιποίησης και ομορφιάς 5

    Τα οικονομικά δώρα περιποίησης

    Μάσκες προσώπου ή Scrub

    Υπάρχουμε κι εμείς οι γυναίκες που δεν κάνουμε μάσκες ομορφιάς κάθε εβδομάδα! Όμως θέλουμε και μια μικρή περιποίηση που και που. Οπότε τι θα λέγατε να προμηθευτείτε μάσκες ή scrub προσώπου από την αγαπημένη σας εταιρεία και να κάνετε μόνη σας την περιποίηση που τόσο έχετε ανάγκη. Είμαι σίγουρη ότι το δέρμα σας θα σας ευγνωμονεί! Εμείς προτείνουμε αυτή για το πρόσωπο.

    Σετ περιποίησης μαλλιών

    Ομολογήστε το! Παίρνετε κι εσείς ένα σαμπουάν για όλη την οικογένεια και πάντα λέτε ότι την επόμενη φορά θα πάρετε κι εσείς αυτό που ταιριάζει απόλυτα στα δικά σας μαλλιά και δεν το κάνετε ποτέ; Εγώ πάντως είμαι από αυτές! Οπότε θα εκτιμούσα πολύ ένα set με σαμπουάν, μαλακτική ή μάσκα και ένα serum που να ταιριάζει απόλυτα στον δικό μου τύπο μαλλιών που δεν θα τελειώνει επειδή το χρησιμοποιούν όλοι στο σπίτι!

    Μανικιούρ / Πεντικιούρ

    Βλέπω και ξέρω πολλές γυναίκες που η περιποίηση των άκρων τους είναι μηνιαία υπόθεση (πολλές φορές και 2 φορές τον μήνα). Εγώ να σας πω δεν το έχω και πολύ και μάλιστα αν δεν είχα και την αγαπημένη μου nail technician και make up artist, Κατερίνα Λαμπροπούλου, να με ξεσηκώνει να μου κάνει τα νύχια ίσως δεν τα θα έκανα ποτέ. Ωστόσο δεν σας κρύβω ότι κυρίως λόγω αμέλειας όχι γιατί δεν μου αρέσει! Σε ποιον δεν αρέσουν τα περιποιημένα άκρα; Οπότε αν κι εσείς θέλετε να ξεφύγετε από την ατονία που έχουν τα νύχια σας καθημερινά, βουρ! Κι αν μένετε νότια προάστεια, η Κατερίνα μπορεί να σας εξυπηρετήσει. Μπορείτε να τις στείλετε προσωπικό μήνυμα εδώ.

    Ρίξτε μια ματιά κι εδώ σε προιόντα για την περιποίηση των νυχιών.

    Μασάζ

    Εαν η ιδέα ενός ολοκληρωμένου spa σας φαίνεται πολύ ακριβή, τι θα λέγατε να σας κάνετε δώρο ένα μασάζ 1 ή μισής ώρας σε ένα από τα πολλά κέντρο μασάζ που έχουν ανοίξει πλέον σε πολλές περιοχές. Επιλέξτε ένα που να είναι κοντά στο σπίτι σας ώστε να μην κουραστείτε πολύ στο πήγαινέλα και με το που τελειώσετε το μασάζ γυρίστε σπίτι και ιδανικά μην έχετε προγραμματίσει τίποτα άλλο. Ε, ας βάλει και ο σύζυγος μια φορά τα παιδιά για ύπνο!




    Τα δωρεάν δώρα περιποίησης

    Ένα ζεστό αφρόλουτρο

    Πείτε μου πόσες φορές έχετε κάνει ο άντρας σας ντουζ χωρίς να έχει καμία έγνοια και πόσες φορές το έχετε κάνει εσείς (ειδικά αν έχετε μικρό παιδί!); Ε, ζητήστε του ως δώρο να κρατήσει το παιδί ή να το βγάλει βόλτα ή τέλος πάντων να το απασχολήσει κι εσείς απλά να κάνετε το μπάνιο σας και την προσωπική σας περιποίηση χωρίς να έχετε άγχος! Ντουζ ή ζεστό μπανάκι, αποτρίχωση, νύχια, κρέμες και μαλλιά! Ε, εντάξει 1-2 ωρίτσες μόνο για εσάς, νομίζω σας αξίζει για φέτος! Α, μην ξεχάσετε το κρασάκι, κεράκια και φυσικά την ανάλογη αγαπημένη σας μουσική μέσω Spotify.

    Δώρα περιποίησης και ομορφιάς για γυναίκες που αγαπούν τον εαυτό τους.
    Γυναικεία δώρα περιποίησης και ομορφιάς 6

    Και όπως είπαμε! Θέλω τη γνώμη σας! Τι θα θέλατε να κάνετε περισσότερο; Επίσης, αν είχετε εξτρά ιδέες για δώρα περιποίησης περιμένουμε με ανυπομονησία να τις προσθέσουμε στην ανάρτηση! Αντε και καλές μας γιορτές!

    Κάλη

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Γεια σου, αγαπημένη!!!
      Βρήκες τη μέρα… Σήμερα πήγα και κομμωτήριο & δερματολόγο!
      Ε μα ναι, ένα (ή και δύο) δωράκι(α) μας αξίζουν και εμάς, πώς να το κάνουμε?!

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης