ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Ευωδιαστή εφηβεία

    Το κορίτσι μου βρίσκεται στη μέση της εφηβείας του και κυριολεκτικά ανθίζει! Όχι ότι δεν το ήξερα ή δεν το έβλεπα αλλά τα τελευταία δύο σαββατοκύριακα είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε μόνο οι δυο μας, καθώς λόγω εξετάσεων της Μαρίας σε αγγλικά και γερμανικά δεν ακολουθήσαμε τους άντρες της οικογένειας στο κάμπινγκ και κυριολεκτικά για ακόμη μία φορά ένιωσα τόσο περήφανη για το κορίτσι μου! Για το κορίτσι αυτό που, είτε ευλογώντας την καλή μας τύχη, είτε καμαρώνοντας και για τη δική μας καλή ανατροφή, δεν μας έχει προβληματίσει καθόλου με τα καμώματα της εφηβείας που ταλανίζουν άλλα παιδιά και άλλες οικογένειες. Θα έλεγα πως η δική της εφηβεία είναι τόσο ευωδιαστή όσο και η ίδια!

    Το τελευταίο διάστημα η κόρη μου αντιμετώπισε διάφορα μικροπροβλήματα υγείας, όπως η σκωλίωση, η ακμή αλλά και τα σιδεράκια που έχει βάλει εδώ και αρκετό καιρό. Μικροθέματα θα μου πείτε αλλά από την άλλη σε συνδυασμό με την εφηβεία όλα αυτά θα μπορούσαν είτε να την απομονώσουν και να κλειστεί στον εαυτό της είτε να την κάνουν επιθετική και αντιδραστική. Η Μαρία μου όμως δεν χάνει το χαμόγελο της (εντάξει, ίσως μόνο όταν μαλώνει με τον αδερφό της!) και τα αντιμετωπίζει όλα με υπομονή αλλά ταυτόχρονα και με μια αισιοδοξία. Και μπορεί να με έχει εμένα κέρβερο πάνω από το κεφάλι της… “βάλε κρέμα, βάλε σπρέι, κάνε τις ασκήσεις σου, φύγαμε για φυσιοθεραπείας, διάβασε το πιάνο κ.α.”… αλλά ο ποιοτικός χρόνος που φροντίζω να περνάμε μαζί οι δυο μας αλλά και ως οικογένεια, βοηθάει πολύ στις ισορροπίες μας.

    White Musk fragrance toppers για την εφηβεία αλλά και για κάθε περίσταση
    Η ευωδιαστική μου έφηβη φορώντας White Musk fragrance topper για κάθε περίσταση!

    Διαβάστε επίσης: Οι Τετάρτες με τη μαμά

    Και όλα αυτά σε συνδυασμό με τα καθημερινά θέματα διαβάσματος, εξόδων, φιλενάδων αλλά και υγιεινής που υπάρχουν σε όλα τα κορίτσια αυτής της ηλικίας. Και ναι σε κάποια πράγματα δεν μπορώ να πω όχι γιατί πραγματικά οι έφηβοι δεν περνάνε και εύκολα. Της Μαρίας της αρέσει το ωραίο ντύσιμο, της αρέσει η τεχνολογία και τα τελευταία τεχνολογικά gadget που προωθούν την καλλιτεχνικότητά της. Της αρέσει να φροντίζει τον εαυτό της, να βάφεται (εκεί που πρέπει), να βγαίνει όμορφη στις φωτογραφίες (γι’ αυτό και δεν ανέβαζω ποτέ κάτι χωρίς την έγκρισή της) και φυσικά να μυρίζει ωραία!

    Διαβάστε επίσης: Η εφηβική ακμή και η υγιεινή των εφήβων αλλά και Ποιοτικός χρόνος με τους εφήβους

    White Musk από την The Body Shop

    Αρχίσαμε λοιπόν να αναζητάμε brands που να ταιριάζουν στην επιδερμίδα της, στην προσωπικότητά της, στο γεγονός ότι είναι ακόμα στην εφηβεία και φυσικά να είναι σχετικά προσιτά οικονομικά. Η αλήθεια είναι ότι αρχικά έπεσε πολλές φορές και η ίδια στην παγίδα της διαφήμισης, των φίλων ή του επώνυμου… μέχρι που της πρότεινα να δοκιμάσει τα προϊόντα της Body Shop και κυρίως το άρωμα που είχε στιγματίσει και τη δική μου εφηβική ηλικία… το signature άρωμα White Musk®. Και νομίζω ότι για ακόμη μία φορά η μαμά έπεσε μέσα! Ο συνδυασμός του musk με το γιασεμί και τον κρίνο την ενθουσίασαν!

    White Musk fragrance toppers για της έφηβες
    White Musk για τη δική μου έφηβη

    White Musk Fragrance Toppers

    Το White Musk, σε συνδυασμό μάλιστα με τους 3 καινούργιους αρωματικούς συνδυασμούς του είναι ιδανικό για το ευωδιαστό μου κορίτσι! Πιο συγκεκριμένα η The Body Shop προτείνει να ψεκάσετε στο δέρμα σας το White Musk eau de toilette και από πάνω να εφαρμόσετε ψεκάζοντας ένα από τα τρία fragrance toppers δημιουργώντας έτσι διαφορετικούς συνδυασμούς, που όπως καταλαβαίνετε είναι ελαφρώς διαφορετικοί και στον καθένα μας.

    Το White Musk® είναι πιστοποιημένο vegan άρωμα. Διατίθεται σε 100% οικολογικό μπουκάλι από 42% ανακυκλωμένο γυαλί με αφαιρούμενη αντλία ψεκασμού ώστε να διευκολύνει την ανακύκλωση. Το ότι δεν πωλείται σε κουτί το κάνει ακόμα οικολογικό!

    Το White Musk® Radical Eau de Parfum είναι ζωηρό και “πράσινο” όπως και το κορίτσι μου που προσπαθεί να ακολουθεί τους οικολογικούς κανόνες της εποχής.

    White Musk fragrance toppers για την εφηβεία από την The Body Shop

    Το White Musk® Lover Eau de Parfum είναι ζεστό και ταυτόχρονο παιχνιδιάρικο, όπως είναι η Μαρία μου όταν νιώθει ελεύθερη κάθε καλοκαίρι χωρίς μαθήματα και υποχρεώσεις.

    White Musk fragrance toppers για την εφηβεία από την The Body Shop

    Tο White Musk® Free Eau de Parfum προσδίδει αυτό τον δροσερό και ελεύθερο χαρακτήρα που έχει κάθε νέο κορίτσι στην εφηβεία.

    White Musk fragrance toppers για την εφηβεία από την The Body Shop

    Έτσι για την ιστορία να αναφέρω πως το White Musk® γεννήθηκε το 1981 και ήταν ένα από τα πρώτα αρώματα που δημιουργήθηκαν για την The Body Shop. ‘Εγινε best seller και ορόσημο στην βιομηχανία των αρωμάτων γιατί ήταν ένα από τα πρώτα με τεχνικό, συνθετικό musk, το οποίο αντικατέστησε το ζωικής προέλευσης musk που προέρχονταν από το υπογάστριο των ενήλικων αρσενικών ελαφιών της Σιβηρίας το οποίο αποσπάται από τα ζώα με επώδυνο τρόπο.

    White Musk fragrance toppers για την εφηβεία
    White Musk και σε συσκευασία για την τσάντα!

    Δεν σας κρύβω ότι ανυπομονώ να έρθει αυτό το καλοκαίρι. Θα είναι το τελευταίο της πριν αρχίσει το λύκειο… και μετά από εδώ δεν έχει επιστροφή. Η ενηλικίωση είναι κοντά και τα φτερά της θα ανοίξουν για να πετάξει. Το λύκειο είναι σταθμός στη ζωή των παιδιών και φυσικά “σταθμός καυσίμων γνώσης” για το μέλλον τους. Μια τελευταία ανάσα γυμνασιόπαιδου και πρώτης εφηβείας και όλα αυτά ελπίζω να μείνουν και σε αυτή αλλά και σε εμάς με μια ευωδιά που μόνο καλές εικόνες θα μας φέρνουν στο μέλλον.

    Εσάς τι μυρωδιά έχει η εφηβεία των δικών σας παιδιών;

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης