ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    12+ ιδέες για δώρα για τη Γιορτή της Μητέρας 2023

    Τι ψυχή έχει βρε παιδιά ένα δωράκι; Για εμάς που είμαστε εκεί 24/7 και τα έχουμε και όλα υπό έλεγχο (συνήθως!). Γιορτή της Μητέρας, σου λέει ο άλλος! Ε, δεν είθισται να παίρνουμε δώρο σε κάθε παιδί ή φίλο μας που γιορτάζει; Δηλαδή στη δική μας γιορτή γιατί να κάνουμε εκπτώσεις; Σίγουρα οι ζωγραφιές και τα λουλούδια είναι πολύ συγκινητικά αλλά κι ένα άρωμα με την υπογραφή επώνυμου οίκου, να είστε σίγουροι ότι θα μας έφερνε δάκρυα στα μάτια. Για αυτό κοινοποιήστε εντελώς τυχαία αυτό το άρθρο στους μπαμπάδες και στα μεγάλα παιδιά της οικογένειας και αφήστε τους να βρουν το καλύτερο δώρο για τη Γιορτή της Μητέρας.

    Ιδέες για δώρα για τη Γιορτή της Μητέρας

    Ας ξεκινήσουμε με τις ιδέες. Πατώντας στα γαλάζια link που σας δίνουμε μπορείτε να πάρετε περισσότερες πληροφορίες για τη συγκεκριμένη ιδέα.

    • Τι θα λέγατε για ένα άρωμα με υπογραφή επώνυμου οίκου μόδας. Το Armani Si είναι φίνο, ιταλικό και συνδυάζει το φρουτένιο με το λουλουδένιο άρωμα.
    12+ ιδέες για δώρα για τη Γιορτή της Μητέρας 2023 1
    12+ ιδέες για δώρα για τη Γιορτή της Μητέρας 2023 5
    • Κανείς δεν λέει ποτέ όχι σε ένα μασάζ. Κλείστε για αυτή την υπέροχη μαμά μια συνεδρία μασάζ ώστε να περάσει χρόνο με τον εαυτό της, να χαλαρώσει και να γυρίσει ανανεωμένη και χαρούμενη.

    Αν η μαμά είναι βιβλιοφάγος, το τελευταίο βιβλίο της αγαπημένης της συγγραφέως ή και μια επιλογή-έκπληξη που πιστεύετε ότι θα απολαύσει είναι ιδανικό δώρο.

    • Μία δωροκάρτα από το αγαπημένο της κατάστημα ρούχων δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητη επιλογή. Και δείχνετε ότι την σκεφτήκατε αλλά και της δίνετε τη δυνατότητα να επιλέξει ακριβώς αυτό που θέλει!

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΜΑΜΑΔΕΣ

    • Η τρέλα του τελευταίου διαστήματος είναι για μένα τα καλλυντικά. Τι θα λέγατε για μια καλοκαιρινή παλέτα σκιών ή για το καινούργιο χρώμα lipstick του αγαπημένου της brand; Επιλέξτε καλλυντικά που ενδεχομένως και λόγω τιμής να μην αγόραζε μόνη της. Καλομάθετέ την λίγο!
    • Όσο και να μην καλομαθαίνει η ίδια τον εαυτό της, μια κρέμα ημέρας την βάζει, έτσι δεν είναι; Τι θα λέγατε να της μεγαλώσετε το σετ με την αντίστοιχη κρέμα νυκτός ή σώματος;
    • Αν πάλι θέλετε κάτι συμβολικό, τι θα λέγατε για ένα αρωματικό κερί ώστε να χαλαρώνει τα βράδια πριν πέσει για ύπνο; Κυκλοφορούν και αρκετά με τυπωμένο κάποιο μήνυμα για τη μαμά ή απλά μπορείτε να το αφήσετε σικ και λιτό. Εναλλακτικά υπάρχουν και kit αρωματοθεραπείας με συσκευές αρωματισμού χώρου.
    • Μαμά-γυμναστική σημειώσατε Χ. Τι θα λέγατε για ένα καινούργιο σετ γυμναστικής ή κάποιο αξεσουάρ που θα τη βοηθούσε στην εκγύμναση του σώματος; Εναλλακτικά μια συνδρομή στο γυμναστήριο θα ήταν για κάποιες γυναίκες το τέλειο δώρο.
    • Κλασική επιλογή και το κόσμημα! Ένα μενταγιόν ή ένα ζευγάρι σκουλαρίκια που θα την ανανέωναν και θα την έκαναν να νιώσει πάλι μοναδική.
    • Και τώρα κάτι που θα σας φανεί πολύ αστείο. Τι θα λέγατε για μία συνδρομή στο Netflix. Οκ, θα επωφεληθείτε όλοι, το ξέρω αλλά σίγουρα η μαμά θα βρει επιτέλους κι αυτή τον χρόνο να δει όλες αυτές τις σειρές που βλέπουν οι φίλες της κι αυτή δεν τις ξέρει!

    ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΥΠΩΣΙΜΑ ΜΑΣ (βρείτε τα εδώ και εδώ)

    12+ ιδέες για δώρα για τη Γιορτή της Μητέρας 2023 3
    12+ ιδέες για δώρα για τη Γιορτή της Μητέρας 2023 6
    • Ένα φωτογραφικό άλμπουμ είναι ένα πολύ συναισθηματικό δώρο για όλους αλλά πόσο μάλλον για τη μαμά. Βρείτε αγαπησιάρικες φωτογραφίες, εκτυπώστε τες, αν δεν υπάρχει χρόνος για ψηφιακό και φτιάξτε ένα αυτοσχέδιο άλμπουμ με λόγια αγάπης και φωτογραφίες!
    • Αν η μαμά είναι σαν κι εμένα που αγαπώ τα παζλ, τότε ακόμα και αυτό θα ήταν ένα πολύ πρωτότυπο δώρο. Άσε που θα την κρατάτε και απασχολημένη να μην βλέπει την ακαταστασία που αφήνετε πίσω σας!
    • Τώρα αν είστε του κλασικού, δηλαδή της ανθοδέσμης, προτείνω να την συνοδέψετε με ένα κουτί φίνα σοκολατάκια που θα είναι αποκλειστικά και μόνο για τη μαμά. Μην δω χεράκια να απλώνουν χέρι! Επιτέλους και μια σοκολάτα μόνο για αυτήν που δεν θα αναγκαστεί να τη μοιραστεί με κανέναν!

    Διαβάστε περισσότερα:

    Αυτές ήταν οι προτάσεις μας για τη Γιορτή της Μητέρας 2023 και ελπίζω να πήρατε λίγη έμπνευση! Και φυσικά αυτή τη στιγμή ελπίζω να μιλάω στους μπαμπάδες και όχι στις μαμάδες ή τέλος πάντων καταλάβατε μαμάδες τι πρέπει να κάνετε! Όλως τυχαίως ένα ταγκάρισμα στο προφίλ του μπαμπά ή και των παιδιών σας… αν είναι μεγάλα είναι η ιδανική λύση  να λάβετε αυτό που αξίζετε! Εσείς όμως κυρία! «-Τι δώρο θέλεις; -Τίποτα, αφού έχω εσάς, τα έχω όλα!».

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης