ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    15 δώρα για τη γιορτή της μητέρας

    Αχ, αυτές οι παγκόσμιες γιορτές που όλοι τις κατακρίνουμε αλλά όλοι μέσα μας ευχόμαστε να μας θυμηθούν και να μας κάνουνε κάποιο δωράκι. Κι όταν είσαι μαμά ειδικά και πλησιάζει η γιορτή της μητέρας, όλο και σκέφτεσαι αν σκεφτεί/θυμηθεί ο άντρας σου να το πει στο παιδί ή αν το βοηθήσει να διαλέξει κάτι ή να ετοιμάσει μία μικρή έκπληξη. Κάνω λάθος; Κι αν δεν το κάνει, ουέ κι άλιμονό του! Οπότε ξέροντας ότι πολλοί από τους αναγνώστες μας είναι και άντρες (ω, ναι!), ήρθε η ώρα αγόρια να προετοιμαστείτε για τη Γιορτή της Μητέρας χωρίς να χρειαστεί να σας το θυμήσουμε εμείς. Δώρα για τη γιορτή της μητέρας που είναι όμορφα, γυναικεία, σχετικά οικονομικά και πάνω απ όλα που θα κάνετε με πολλή αγάπη μαζί με τα παιδιά σας στη μαμά.

    15 δώρα για τη γιορτή της μητέρας 1

    Ιδέες για δώρα για τη γιορτή της μητέρας

    Καλοκαιρινά σκουλαρίκια

    Το καλοκαιράκι πλησιάζει και ήρθε η ώρα για μια ανανέωση. Αν η μαμά είναι accessories freak τότε αυτό το δώρο της ταιριάζει απόλυτα. Αληθινά ή faux… αυτό θα το αποφασίσει η τσέπη σας guys!

    Καλλυντικά travel size για το επόμενο ταξίδι σας

    Και μπορεί οι διακοπές του καλοκαιριού να μην πλησιάζουν σύντομα αλλά τα καλλυντικά είναι πάντα ευπρόσδεκτα. Όταν μάλιστα είναι και σε travel size για να την προϊδεάσετε για το ωραίο καλοκαίρι που πρόκειται να περάσει, τότε θα είναι σούπερ!

    Scratch map

    Αν η μαμά είναι ταξιδιάρα και της αρέσει και το deco, τη θα λέγατε και για έναν scratch map ώστε να σημειώνει όλα τα μέρη που έχετε πάει; Εγώ πάντως θα το ήθελα πολύ!

    Κερί για hygge στιγμές

    Ναι, ναι το hygge lifestyle ως άλλη νέα μόδα μπήκε για τα καλά στη ζωή μας, κι εγώ για πρώτη φορά φέτος αγόρασα αρωματικά κεριά για το σπίτι, χωρίς να έχουμε Χριστούγεννα. Οπότε αν και η δική σας μαμά αγαπάει αυτές τις χαλαρωτικές hygge στιγμές, ένα κερί θα την κάνει πολύ χαρούμενη.

    Αctivity Tracker

    Τα smart watches έχουν καταλάβει τις ζωές μας. Πόσους χτύπους έφτασε η καρδιά μας, πόσα βήματα κάνατε, τι θερμίδες χάσαμε. Εάν και η Μαμά είναι δραστήρια και θέλει να έχει ακόμα και αυτό υπό έλεγχο ένα activity tracker watch θα την κάνει πολύ ευτυχισμένη.

    Καλοκαιρινό τσαντάκι για βόλτες με τις φίλες της

    Α, αυτό το δώρο πάει πακέτο με “άδεια” για καφέ, οπότε να το κάνετε μόνο αν είστε σίγουροι ότι θα την δώσετε. Φέτος το καλοκαίρι όλες θα κυκλοφορούν με μια ψάθινη τσάντα, τι η μαμά του δικού σας σπιτιού όχι. Απαπα!

    Home wear για να νιώθει όμορφα και μέσα στο σπίτι

    Εντάξει, δεν είναι όλες οι μαμάδες της βόλτας και του έξω. Οπότε αν της αρέσει το χουχούλιασμα, τότε μια πυτζάμα, νυχτικιά ή ιδανικά ένα σετ homewear θα την κάνει να αισθάνεται όμορφη ακόμα και μέσα στο σπίτι.

    Πετσέτα θαλάσσης

    Δεν ξέρω γιατί αλλά όλες οι ιδέες μου συνδυάζονταν με το καλοκαίρι. Weatherman do you hear me? Aν κι αυτή ζει εν αναμονή του καλοκαιριού, τότε η αφράτη καινούργια της πετσέτα για τη θάλασσα θα τη βάλει ακόμα περισσότερο σε summer mood. Πώς σας φαίνεται αυτή η πετσέτα θαλάσσης;


    Διαβάστε περισσότερα άρθρα για τη Γιορτή της Μητέρας και συνδυάστε το δώρο σας με ένα δωρεάν εκτυπώσιμο από το Ανθομέλι


    Εγγραφή στο γυμναστήριο

    Ναι, αλλά για να πάει στη θάλασσα, μήπως ακόμα σκέφτεται τα 2-3 κιλά που θέλει να χάσει; Αν είστε λίγο περισσότερο large, γράψτε την σε αυτό το ριμαδογυμναστήριο που ήθελε και παρακαλώ κρατήστε και τα παιδιά για να πάει! Τι, μισές δουλειές θα κάνουμε;

    Kit περιποίησης ποδιών

    Μπανάκι, θαλασσίτσα και μοχίτο χωρίς φτιαγμένο πόδι δεν γίνεται. Οπότε είδη περιποίησης ποδιών είναι must ειδικά αν είναι από αυτές που δεν πηγαίνουν για mani-pedi συχνά. Μια άλλη ιδέα είναι να της κάνετε δώρο την επόμενη περιποίηση ποδιών ή χεριών.

    Μαγιώ

    Το δικό μου must είναι αυτό! Μπαμπάδες αν ειδικά έχετε κόρες, πάρτε τες μαζί και διαλέξτε για τη μαμά του σπιτιού το καλύτερο μαγιό που υπάρχει. Για να βγει στην παραλία με αυτοπεποίθηση!

    Καλοκαιρινό άρωμα

    Φρουτώδες, λουλουδιαστό ή γρασιδάτο αρκεί να την ανανεώσει και να νιώθει ότι φοράει το πιο ακριβό άρωμα στον κόσμο, ακόμα κι αν δεν είναι!

    Μπουρνούζι

    Ναι, γιατί όχι! Το μπουρνούζι για πολλούς ανθρώπους συμβολίζει την θαλπωρή και τη ζεστασιά. Αν η μαμά του σπιτιού το γουστάρει, μήπως ήρθε η ώρα για ανανέωση του παλιού της;

    Βιβλίο για τη μαμά βιβλιοφάγο

    Ω, ναι ακόμα και αυτό! Γιατί όχι; Αν αυτό είναι το πάθος ή το χόμπι της τότε διαλέξτε μια τελευταία έκδοση που περίμενε με ανυπομονησία ή κάποιο βιβλίο για το οποίο σας είχε μιλήσει και η έκπληξη της και η χαρά της θα είναι μεγάλη.

    15 δώρα για τη γιορτή της μητέρας 3
    Τι θα λέγατε για το καινούριο βιβλίο της Camila Lackberg “Το χρυσό κλουβί”;

    Προτάσεις για βιβλία μπορείτε στην κατηγορία προτάσεις-> βιβλία του Ανθομέλι.

    Κορνίζα με αγαπημένη φωτογραφία

    Ναι, το ξέρετε, ότι αυτά τα συμβολικά δώρα μας συγκινούν πολύ εμάς τις μαμάδες. Οπότε ένα κάδρο με μια οικογενειακή φωτογραφία είναι ικανό δώρο για να μας κάνει να τα μπήξουμε! Μια άλλη ιδέα είναι και ο εκτυπωμένος καμβάς με φωτογραφίες σας ή με οποιο άλλο θέμα θέλετε και φτιάχνεται εύκολα εδώ.

    Φωτιστικό για τη μαμά

    Τέλος μια ακόμα πρωτότυπη και όμορφη πρόταση είναι και ένα ιδιαίτερο φωτιστικό. Πάντα θα σκέφτεται τα παιδιά της λίγο πριν πάει για ύπνο αν το τοποθετήσει στο κομοδίνο της.

    Τυπώστε μπλουζάκι με ένα μήνυμα

    Αν πάλι η Μαμά του σπιτιού είναι χιουμορίστας, τι θα λέγατε να τυπώσετε ένα μπλουζάκι με κάποιο αστείο statement ή motto; Προσοχή στο νούμερο αγόρια!


    Κι αν όλα αυτά τα βρίσκετε περιττά ή ακριβά, μην ανησυχείτε και ένα λουλούδι μαζεμένο από τον κήπο ή την αυλή της κάνει! Θα σας κλείσει πονηρά το μάτι που θυμηθήκατε να το πείτε στα παιδιά και σίγουρα θα σας ξεπληρώσει… στη γιορτή του πατέρα. Ε, που πήγε το μυαλό σας, σάτυροι! χεχε!

    Δωρεάν εκτυπώσιμα για τη γιορτή της μητέρας

    Για ακόμη πιο ανέξοδες ιδέες πατήστε στα παρακάτω link για να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας και να εκτυπώσετε τα δωρεάν εκτυπώσιμα του Ανθομέλι για την γιορτή της μητέρας.

    15+1 τρόποι να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τη μαμά σας

    Δωρεάν εκτυπώσιμο για τη γιορτή της μητέρας

    Πως σας φάνηκαν οι ιδέες μας; Βρήκατε κάτι που να ταιριάζει στη μαμά της οικογένειας; Θα χαρώ να μου δώσετε και τις δικές σας ιδέες ή τις εκπλήξεις που της κάνατε σε παλιότερες χρονιές.

    Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες!

    Κάλη

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης