ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    10+ απαραίτητα travel size προϊόντα ομορφιάς για τα ταξίδια σας

    Αν και σε πολλά αεροδρόμιο σε όλο τον κόσμο έχει ήδη αρχίσει η άρση των μέτρων περί συγκεκριμένων ml στις συσκευασίες καλλυντικών και άλλων δοχείων με υγρά, η αλήθεια είναι ότι ακόμα δεν το ρισκάρουμε οι περισσότεροι να πάρουμε μαζί μας τις κανονικές συσκευασίες και για λόγους ασφαλείας (δεν αντέχουμε να μας πάρουν από το νεσεσέρ μας άλλο άρωμα ή κρέμα σώματος ή ακόμα και σαμπουάν) αλλά και για λόγους χώρου. Κακά τα ψέματα, οι travel size συσκευασίες είναι must για κάθε ταξίδι ειδικά σε εποχές που κάθε επιπλέον κιλό βαλίτσας “πληρώνεται χρυσό” αλλά και εμείς προσπαθούμε να αξιοποιήσουμε κάθε εκατοστό της βαλίτσας μας. Ποια όμως τελικά travel size προϊόντα είναι απαραίτητα για ένα ταξίδι;

    Travel size προϊόντα περιποίησης για τα ταξίδια

    Ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ατόμου, τον προορισμό ή τη διάρκεια του ταξιδιού μας, τα προϊόντα ομορφιάς που θα πάρουμε μαζί μας διαφέρουν. Αν για παράδειγμα κι εσείς όπως εγώ χρησιμοποιείτε φαρμακευτικές κρέμες για την ακμή, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τις πάρετε μαζί σας. Υπάρχουν όμως και μερικά προϊόντα που είναι κοινά για αυτό πάμε να τα δούμε ώστε να μην τα ξεχάσετε.

    • Σαμπουάν/μαλακτική
    • Αφρόλουτρο
    • Ξεβαφτικό (μην ξεχάσεις το βαμβάκι ή τα pads)
    • Make up – πούδρα
    • ρουζ – σκιές – μάσκαρα – κραγιόν – μολύβι ή eyeliner *
    • Άρωμα
    • Αποσμητικό (roll-on) για τις μασχάλες
    • Κρέμα ημέρας (νύχτας προαιρετικά ανάλογα με τις ημέρες που θα μείνεις)
    • Κρέμες για την ακμή
    • Αντηλιακό
    • Πινέλα

    *Κάποια από αυτά τα προϊόντα είναι ήδη σε mini size

    Για περισσότερες ιδέες σχετικά με travel size προϊόντα πάτα το λινκ.

    Πολλά από τα παραπάνω προϊόντα θα τα βρείτε μεμονωμένα σε online καταστήματα καλλυντικών ή σε φαρμακεία. Ωστόσο πολλές φορές οι εταιρείες βγάζουν και travel size νεσεσέρ με όλα τα απαραίτητα για ένα ταξίδι.

    10+ απαραίτητα travel size προϊόντα ομορφιάς

    Extra tip: Εναλλακτικά μπορείτε να αγοράσετε και άδεια μπουκαλάκια και να τα γεμίσετε με το περιεχόμενο των μεγάλων συσκευασιών που έχετε στο σπίτι. Προσωπικά εμένα δεν με βόλεψε και πάρα πολύ αυτός ο τρόπος καθώς μετά ξεχνάω τι έχουν μέσα και τελικά τα πετάω. Η ανιψιά μου ωστόσο βρήκε ως λύση να γράφει επάνω με μαρκαδοράκι ανεξίτηλο τι έχει μέσα στο καθένα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ετικέτες.

    ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΕ TRAVEL SIZE ΠΡΟΙΟΝΤΑ

    Είχα μία φίλη που δεν ταξίδευε ποτέ χωρίς τη μάσκα ύπνου της. Μπορούσε να μην κοιμηθεί λεπτό όλη νύχτα χωρίς αυτή. Οπότε για όσες πραγματικά δυσκολεύεστε με το φως ή θα ταξιδέψετε με κάποια φίλη ή φίλο που δεν ξέρετε καλά τα χούγια του, μην ξεχάσετε τη μάσκα σας. Φυσικά οι μάσκες είναι χρήσιμες και για πολλά μακρινά αεροπορικά ταξίδια που μπορείτε να απομονωθείτε στο κάθισμά σας και αν τα καταφέρετε να ρίξετε και μερικές ώρες ύπνου.

    Για εμένα πάλι απαραίτητο αξεσουάρ είναι το πιστολάκι και το ισιωτικό μαλλιών. Πιστολάκι γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να βγω έξω έστω και με λίγο βρεγμένα μαλλιά (και γιατί φοβάμαι ότι θα αρρωστήσω – α ρε μάνα! – και γιατί δεν μου αρέσει η αίσθηση… ειδικά τον χειμώνα). Οπότε έχω ένα μίνι πιστολάκι ταξιδίου, το οποίο έχω τσεκάρει ότι είναι σαφώς καλύτερο από αυτά των ξενοδοχείων και το κλασικό ισιωτικό μου, καθώς τα μαλλιά μου μετά το στέγνωμα δεν πειθαρχούν αν δεν δεχτούν λίγη θέρμη από το ισιωτικό! Άλλωστε ποιος δεν θέλει να είναι περιποιημένος κατά τη διάρκεια των διακοπών του;

    10+ απαραίτητα travel size προϊόντα ομορφιάς

    Διαβάστε περισσότερα:

    Θα χαρώ να μου δώσετε κι εσείς ιδέες για το τι θα μπορούσαμε να προμηθευτούμε σε travel size συσκευασία για τα ταξίδια μας ώστε να υπάρχει χώρος στη βαλίτσα μας για περισσότερα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ!

    Κάλη

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης