ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    2 εταιρείες με προϊόντα μακιγιάζ που αγαπούν οι έφηβοι

    Τελευταία έχω πάθει ένα κόλλημα με το μακιγιάζ και η αιτία για αυτό είναι η προ-έφηβη κόρη μου που λατρεύει το make up! Πάντα μου άρεσε να βάφομαι, το ξέρουν αυτό όσοι με γνωρίζουν, αλλά πλέον δεν έχω τα ίδια προϊόντα make up για όλο τον χρόνο αλλά τα αλλάζω με βάση την εποχή. Μου έβαλε το παιδί μου τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι κι έτσι έχω μάθει όλα τα trends και φυσικά όλες τις εταιρείες μακιγιάζ που αγαπούν οι έφηβοι. Το νεσεσέρ μου γέμισε σκιές, υγρά ρουζ, eye liner και φυσικά υπέροχα κραγιόν!

    Ωστόσο, δεν είμαστε εδώ για να σας μιλήσω για εμένα και για αυτό στις φωτογραφίες αυτού του ποστ δεν θα δείτε εμένα αλλά το κορίτσι μου που λάμπει κάθε φορά που βάφεται καθώς όπως γνωρίζετε όσοι μας παρακολουθείτε στο instagram, είναι το χόμπι της. Και μην βιαστείτε να μου πείτε, τι μαμά είμαι εγώ που αφήνω το παιδί μου να βάφεται! Ξέρω ότι το παιδί μου λάμπει και χωρίς makeup! Η Μελίτα δεν βγαίνει έξω βαμμένη, όπως θα την δείτε στις φωτογραφίες, αλλά ως χόμπι λατρεύει να ανακαλύπτει νέα προϊόντα μακιγιάζ, να τελειοποιεί τεχνικές και να ισορροπεί ανάμεσα στο θεατρικό μακιγιάζ και στις πιο σικ επιλογές.

    Προϊόντα και εταιρείες make up/μακιγιάζ για εφήβους
    Γήινες αποχρώσεις με eyeliner και ελαφρύ ροζ/νουντ κραγιόν

    Μακιγιάζ για εφήβους

    Value for money από την Essence

    Τα αγαπημένα της καλλυντικά, βλέπετε είναι ακόμα μόλις 11 χρονών, είναι τα Essence! Αν δεν τα ξέρετε να τα μάθετε, καθώς μιλάμε γίνεται χαμός! Η ποιότητα της εταιρείας σε συνδυασμό με τις πολύ χαμηλές τιμές (value for money) έχουν κάνει τα προϊόντα της Essence ανάρπαστα σε βαθμό που κάθε φορά που πάμε σε κάποιο κατάστημα δεν μπορούμε να βρούμε αυτά που θέλουμε. Για αυτό και τα παραγγέλνουμε πλέον μόνο online!!

    Στην Essence μπορείτε να βρείτε καλλυντικά για νεανικές επιδερμίδες. Από foundation, πούδρα, ρουζ έως παλέτες σκιών, τζελ φρυδιών, μανό αλλά και μάσκες και κρέμες ή ξεβαφτικά. Σε πολύ καλές τιμές θα βρείτε επίσης και εργαλεία make up, όπως πινέλα για ρουζ ή για σκιές.

    Προσωπικά λατρεύω την μάσκαρα Lash Princess που είναι ιδανική ακόμα και για μένα και η Μελίτα λατρεύει το διάφανο τζελ Lash and Brow (σαν μάσκαρα) για φρύδια και βλεφαρίδες. Επίσης τα lip gloss Juicy Bomb έχουν γίνει ανάρπαστα ανάμεσα στις προτιμήσεις των νεαρών κοριτσιών. Μοναδικό μειονέκτημα ίσως η περιορισμένη γκάμα σε χρώματα καθώς απευθύνεται σε μικρά κορίτσια και έφηβες που δεν βάφονται συνήθως πολύ έντονα. Οπότε αν είστε του nude ή θέλετε να κάνει το παιδί σας την αρχή και να μπει στον κόσμο του make up τότε σίγουρα θα βρείτε απαλές αποχρώσεις που θα καλύψουν κι εσάς (μην πάθετε εγκεφαλικό από το πολύ έντονο βάψιμο του παιδιού) αλλά και τα παιδιά που θα νιώθουν λίγο ότι μεγάλωσαν.

    Προϊόντα και εταιρείες make up - μακιγιάζ για εφήβους
    Πιο έντονο και λαμπερό make up σε ροζ αποχρώσεις. Η Μελίτα αφού είδε το αποτέλεσμα φωτογραφημένο σχολίασε ότι ήταν πολύ “επάνω” η σκιά και την επόμενη φορά θα είναι πιο διακριτική! Δοκιμάζοντας μαθαίνεις!
    Προϊόντα και εταιρείες make up - μακιγιάζ για εφήβους . Essence
    We Love cosmetics!

    Mac, εξειδίκευση και επαγγελματισμός

    Η αλήθεια όμως είναι ότι όταν η Μελίτα χρειάζεται κάτι πιο εξειδικευμένο για το μακιγιάζ που θέλει να πετύχει και τα σύνεργα που πρέπει να χρησιμοποιήσει, δεν μας καλύπτει η παραπάνω εταιρεία. Έτσι, στραφήκαμε σε μια άλλη εταιρεία, την MAC που μπορεί μεν να είναι πιο ακριβή αλλά και τα προϊόντα της είναι πιο εξειδικευμένα και φυσικά πιο επαγγελματικά.

    Εδώ τώρα οι επιλογές σας είναι endless. Προσοχή όμως για το τι θα σας ζητήσει το παιδί γιατί όλα τα προϊόντα είναι λίγο πιο “βαριά” και καλυπτικά. Ωστόσο η σταθερότητά τους δεν παίζεται και πραγματικά είναι αυτό που λέμε αξίζουν τα λεφτά τους!

    Προσωπικά λατρεύω τα lipstick τους (κραγιόν) που κρατάνε πολλές ώρες και δεν σε προδίδουν ποτέ! Η Μελίτα πάλι τα προϊόντα για face painting (όχι αυτό που κάνουμε στα πάρτυ αλλά για επαγγελματική χρήση). Και μπορεί να μην πήραμε τη μεγάλη παλέτα αλλά πήρε δύο χρώματα που λάτρεψε!

    Προϊόντα και εταιρείες make up - μακιγιάζ για εφήβους .
    Η σωστή χρήση του eyeliner είναι ένα challenge για την Μελίτα. Προς το παρόν έχει μάθει να το βάζει σωστά στον εαυτό της αλλά όχι με μεγάλη επιτυχία στους άλλους. Νομίζω όμως ότι έχει χρόνο μπροστά της.

    Διαβάστε περισσότερα:

    Θα ήθελα πολύ να μάθω και τις δικές σας προτάσεις σχετικά με εταιρείες που αγαπούν οι δικοί σας έφηβοι. Μην διστάσετε να μας αφήσετε σχόλιο για το ποια brands χρησιμοποιούν και γενικά από πόσο χρονών ξεκίνησαν δειλά δειλά να βάφονται.

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    1. Πήρα στην κόρη μου, ένα τέλειο lip gloss από BioNike και το έχει λατρέψει! Θα το σύστηνα και σε άλλα κορίτσια και μαμάδες, να το δοκιμάσουν! Είμαι πολύ χαρούμενη με την ποιότητα και το χρώμα!

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης