ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    4 must-have καλλυντικά προϊόντα για αδιάβροχο μακιγιάζ

    Αδιάβροχο μακιγιάζ; Και θα μου πεις, που θα μου χρειαστεί; Μήπως θα πάω στη θάλασσα ή στην πισίνα βαμμένη; Μα το αδιάβροχο μακιγιάζ δεν είναι απαραίτητο μόνο για τη θάλασσα αλλά και για τον αθλητισμό, την πολλή ζέστη, ή ακόμα και την συγκίνηση σε έναν γάμο ή μια βάπτιση βρε παιδί μου! Φέτος, δε, που το «κλίμα, τροπικό μου κλίμα» παίζει πολύ και η υγρασία μας έχει κατακλύσει, το αδιάβροχο μακιγιάζ είναι απαραίτητο. Πάμε να δούμε λοιπόν παρέα 5 must-have αδιάβροχα καλλυντικά προϊόντα για να ανανεώσεις το καλοκαιρινό σου νεσεσέρ.

    Μπορείς να περιηγηθείς μέσα στο site που σου προτείνω για περισσότερες επιλογές που να καλύπτουν τις ανάγκες και το βαλάντιό σου.

    Αδιάβροχα καλλυντικά για αδιάβροχο μακιγιάζ

    Αδιάβροχο make-up

    Τα αδιάβροχα make-up δεν υστερούν σε κάλυψη ή αποχρώσεις. Θα τα βρεις σε φοβερές ποικιλίες και θα σου δώσουν την ευκαιρία, αν όπως εγώ δεν μαυρίζεις εύκολα, να μην βγαίνεις τις πρώτες μέρες στην παραλία με έντονη χλωμάδα. Φυσικά, υπάρχουν και με συστατικά ηλιοπροστασίας σε περίπτωση που δεν θέλεις να βάλεις επιπλέον αντηλιακό. Προσωπικά όμως το αντηλιακό μου δεν το αλλάζω με τίποτα.

    Tip: Μην ξεχνάς να φοράς το αντηλιακό σου και να το ανανεώνεις συχνά. Γιατί αν καείς και ξεφλουδιστείς κανένα make up δεν θα μπορέσει να σε βοηθήσει

    Ωστόσο το αδιάβροχο μακιγιάζ δεν είναι μόνο για την παραλία ή την πισίνα αλλά και για όσες γυναίκες χρειάζεται να είναι βαμένες για πολλές ώρες. Το αδιάβροχο μακιγιάζ θα βοηθήσει στην μεγαλύτερη διάρκεια του look

    Αδιάβροχη μάσκαρα  

    Αγαπημένο μου προϊόν η αδιάβροχη μάσκαρα γιατί κλαίω πολύ εύκολα, είτε λόγω χαράς είτε λόγω συγκίνησης. Επίσης, με τα χρόνια οι βλεφαρίδες μου έχουν χάσει τον όγκο τους, οπότε το ομολογώ ότι μπορεί να βάλω ακόμα και στη θάλασσα. Γυναικεία φιλαρέσκεια, τι να κάνουμε! Προσωπικά θεωρώ ότι αν αγοράσεις ένα μόνο προϊόν αδιάβροχης προστασίας για φέτος το καλοκαίρι, αυτό πρέπει να είναι η μάσκαρα!

    Αδιάβροχα καλλυντικά θεωρούνται όσα περιέχουν αδιάβροχες φόρμουλες που δεν επιτρέπουν το «μουτζούρωμα» ή το «τρέξιμο» όταν έρθουν σε επαφή με το υγρό στοιχείο. Επιπλέον είναι πολύ ανθεκτικά και στις υψηλές θερμοκρασίες και φυσικά στον ιδρώτα.

    Αδιάβροχο μολύβι ματιών/eyeliner

    Μπορεί εγώ να μην είμαι λάτρης αυτού του προϊόντος, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κοπέλες/γυναίκες που βάζουν καθημερινά μολύβι ή eyeliner. Ωστόσο ενδέχεται να σου χρησιμεύσει σε περίπτωση που έχεις κάποιο γάμο ή βάπτιση ώστε να μην χαλάσει το μακιγιάζ σου από τη ζέστη ή το κλάμα.

    4 must-have καλλυντικά προϊόντα για αδιάβροχο μακιγιάζ για φέτος το καλοκαίρι
    4 must-have καλλυντικά προϊόντα για αδιάβροχο μακιγιάζ 3

    Καθώς τα προϊόντα αδιάβροχου μακιγιάζ είναι πιο ανθεκτικά και σταθερά, δεν θέλω να παραλείψεις και την αντίστοιχη περιποίηση όσων αφορά στην αφαίρεσή τους. Ενδεχομένως ένα απλό λαδάκι ματιών ή σαπουνάκι να μην αρκεί για να τα αφαιρέσεις και τελικά να βρεθείς την επόμενη μέρα ξανά «βαμμένη» ή τέλος πάντων όχι σωστά ξεβαμμένη. Οπότε προμηθεύσου και το κατάλληλο ξεβαφτικό για αδιάβροχο μακιγιάζ.

    Αδιάβροχο μολύβι φρυδιών

    Τελευταία μεγάλος ντόρος γίνεται για τα φρύδια. Έχουν γίνει το απόλυτο must-talk ανάμεσα στις γυναικείες παρέες και φυσικά δεν θα τα αφήσουμε παραπονεμένα. Αν δεν μπορείς να βγεις χωρίς μολύβι φρυδιών είτε γιατί σου έχουν μειωθεί είτε γιατί σου αρέσει το τέλειπ σχήμα, τότε το αδιάβροχο μολύβι φρυδιών είναι για σένα!

    Διαβάστε περισσότερα:

    Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσα να προσθέσω κι άλλα αδιάβροχα προϊόντα, όπως το κραγιόν ή το κονσίλερ, υγρό ρουζ αλλά δεν θέλω να σε αγχώσω και να σε βάλω σε τόσα έξοδα. Νομίζω ότι 3 ή 4 από το παραπάνω να έχεις στο νεσεσέρ σου είσαι καλυμμένη.

    Εσύ χρησιμοποιείς αδιάβροχα καλλυντικά και ποια είναι η εμπειρία σου; Αν όχι, θα έμπαινες στη διαδικασία να αγοράσεις ή τα θεωρείς περιττά; Περιμένω το σχόλιό σου.

    Κάλη

    Pin it for later

    4 must-have καλλυντικά προϊόντα για αδιάβροχο μακιγιάζ από notino.gr για φέτος το καλοκαίρι. Κραγιόν, make-up, μάσκαρα και μολύβι ματιών.

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης