ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    5 τρόποι για να μυρίζει ωραία το σπίτι

    Ένα φιλόξενο σπίτι δεν έχει να κάνει μόνο με την αισθητική του αλλά και με τις μυρωδιές που σε τυλίγουν καθώς μπαίνεις μέσα. Το άρωμα του σπιτιού μπορεί να προκαλέσει συναισθήματα χαλάρωσης, άνεσης και ευτυχίας και σε μας που μένουμε αλλά και σε όσους μας επισκέπτονται. Ποιοι είναι οι τρόποι για να μυρίζει ωραία το σπίτι; Παρακάτω θα βρείτε τρόπους απλούς αλλά αποτελεσματικούς για να μετατρέψουμε τον χώρο μας σε ένα καταφύγιο με άρωμα του δικού μας… παράδεισου με τη βοήθεια της Zoniou Perfumes.

    Πως να μυρίζει ωραία το σπίτι

    Αρωματικά χώρου με sticks από Zoniou perfumes

    Τα αρωματικά χώρου με sticks αποτελούν μια εξαιρετική λύση για διαρκές ελαφρύ άρωμα που διαχέεται στον χώρο. Είναι κομψά και λειτουργούν κάλλιστα και ως διακοσμητικά. Είναι πολύ προσιτά σε τιμή για να τα έχουμε στο σπίτι μας ή στον χώρο εργασία μας.

    TIP: Τοποθετήστε το αρωματικό δοχείο με sticks στο κέντρο του χώρου για να διαχέεται σωστά το άρωμά του. Αποφύγετε σημεία που από πάνω έχουν ράφι, σημεία κοντά στο καλοριφέρ ή στο κλιματιστικό. Όσο πιο μεγάλος είναι ο χώρος τόσο πιο γρήγορα τελειώνει. Ενδεικτικά αναφέρω πως τα 100 ml, σε ένα χώρο 10 τμ, διαρκούν περίπου 2 μήνες. Κατά τη γνώμη μου, σε μεγάλους χώρους και ειδικά αν υπάρχει ενιαία σαλοκουζίνα ίσως να μην αναδύουν τόσο έντονο άρωμα όσο σε ένα δωμάτιο.

    Τα καταστήματα Zoniou διαθέτουν γυάλινα μπουκάλια με αρωματικό χώρου, των 100 ml, που διαχέεται στην ατμόσφαιρα μέσω των sticks, τα οποία πωλούνται εξτρά. Υπάρχουν 9 διαφορετικές εσάνς για να διαλέξετε, κανέλα-πορτοκάλι, εσπεριδοειδή, βαμβάκι, σύκο, purple cloud, rice powder, secret garden, silver musk, βανίλια. Επίσης, θα βρείτε refill των 200 ml για να ξαναγεμίσετε τη συσκευασία με άρωμα ώστε να μην χρειάζεται να την αγοράσετε εκ νέου. Όταν τα stick υγραθούν από το άρωμα τότε το αναδύουν στον χώρο.

    Για καταστήματα αρωμάτων Zoniou perfumes σας έχω μιλήσει εδώ: Zoniou: ένα ταξίδι στον κόσμο του αρώματος

    5 τρόποι για να μυρίζει ωραία το σπίτι
    Το γυάλινο μπουκάλι ξαναγεμίζει με υγρό άρωμα. Τα Sticks είναι συνθετικά από μίγμα ινών πολυεστέρ και βαμβακιού ειδικά κατασκευασμένα για την καλύτερη δυνατή διάχυση του αρώματος με μεγαλύτερη ένταση και δεν χρειάζονται γύρισμα.

    Pillow Mist σε σεντόνια, μαξιλάρια και καναπέδες

    Κάθε αλλαγή σεντονιών στο σπίτι μου συνοδεύεται πλέον από λίγα ψεκάσματα pillow mist της αγαπημένης μου πλέον μάρκας Zoniou. Το καλοκαίρι ήταν που δοκίμασα πρώτη φορά τα προϊόντα χώρου για το σπίτι και ενθουσιάστηκα με τα αρώματα. Η διάρκειά τους είναι απίστευτη και η αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας μόλις μπαίνεις στο δωμάτιο είναι αισθητή. Η χαλάρωση που νιώθουμε όλοι στην οικογένεια, όταν ξαπλώνουμε στα κλινοσκεπάσματά μας, είναι τόσο έντονη όσο ιδανικά χρειαζόμαστε όλοι πριν τον ύπνο.

    5 τρόποι για να μυρίζει ωραία το σπίτι
    Τα pillow mist zoniou θα τα βρείτε σε 4 μοναδικά αρώματα: cotton και powder ως πιο ουδέτερες επιλογές με αίσθηση καθαριότητας αλλά και secret garden και silver musk ως πιο λουλουδιένιες επιλογές με αίσθηση φρεσκάδας.

    Το Pillow Μist Ζoniou είναι ιδανικό για τα μαξιλάρια, λευκά είδη, καναπέδες ή πολυθρόνες αλλά και τις κουρτίνες. Φρεσκάρει τα υφάσματα και αρωματίζει δίνοντας αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί και απαλότητα στο άγγιγμα.

    5 τρόποι για να μυρίζει ωραία το σπίτι
    Ένας τρόπος να μυρίζει ωραία το σπίτι είναι να ψεκάζουμε καναπέδες, μαξιλάρια, κουρτίνες και κλινοσκεπάσματα με ένα pillow mist

    Κεραμικοί αρωματικοί δίσκοι που αρωματίζονται για τις ντουλάπες

    Οι κεραμικοί δίσκοι Zoniou μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ποικίλους τρόπους. Η χρήση τους είναι πανεύκολη! Ψεκάστε με αρκετή ποσότητα pillow mist ή οποιοδήποτε άρωμα της αρεσκείας σας και τυλίξτε το με μεμβράνη ή βάλτε σε ένα σακουλάκι για 24 ώρες να εμποτιστεί καλά. Τοποθετήστε το σε συρτάρια, κρεμάστε το στην ντουλάπα ή ακόμα βάλτε το και στο αυτοκίνητό σας για να αναδύει το άρωμά του. Η διαφορά θα είναι αισθητή κάθε μέρα!

    Μια λύση για μετά το μαγείρεμα ειδικά αν περιμένετε καλεσμένους είναι να αρωματίσετε τον χώρο φυσικά με τον εξής τρόπο: Μυρωδάτο μυστικό

    5 τρόποι για να μυρίζει ωραία το σπίτι
    Οι κεραμικοί δίσκοι zoniou διατίθενται μόνο στα φυσικά καταστήματα

    Αρωματικά κεριά

    Τα κεριά που ως τώρα πολλοί από εμάς ανάβαμε στην βεράντα μεταφέρονται στο εσωτερικό του σπιτιού. Τώρα βέβαια τα αρώματα των κεριών είναι διαφορετικά κι από βανίλια-σιτρονέλα ή λεβάντα πάμε σε μυρωδιές όπως κανέλα, πορτοκάλι, σοκολάτα, περγαμόντο, κάρδαμο, αμύγδαλο ή gingerbread και μελομακάρονου όσο πλησιάζουμε στις γιορτές. Αρώματα που δημιουργούν χαλάρωση, ηρεμία αλλά και μια αίσθηση ζεστασιάς είναι αυτά που θα δημιουργήσουν μια hygge ατμόσφαιρα τους κρύους μήνες του χειμώνα σε συνδυασμό με τα χαλιά, τις φλις κουβερτούλες και τα κουβερλί.

    Σπίτι πάντα καθαρό

    Για ένα σπίτι που μυρίζει υπέροχα είναι απαραίτητο να εξαλείψετε τυχόν δυσάρεστες οσμές που κρύβονται στο σπίτι σας. Το σπίτι πρέπει να είναι καθαρό και σωστά αερισμένο. Έτσι θα αναδύονται και τα αρώματα που χρησιμοποιείτε καλύτερα. Φροντίστε να αδειάζετε τους κάδους σκουπιδιών, να χρησιμοποιείτε απορροφητήρα όταν μαγειρεύετε, να φροντίζετε να μην υπάρχουν δυσάρεστες μυρωδιές από αλλοιωμένα τρόφιμα στην κουζίνα ή στο ψυγείο, και τέλος να διορθώσετε τυχόν προβλήματα υγρασίας στον χώρο σας.

    Διαβάστε ακόμα στο Ανθομέλι:

    Θυμηθείτε, ένα σπίτι που μυρίζει υπέροχα δεν είναι μόνο απόλαυση για εσάς αλλά και για όποιον μπαίνει μέσα σε αυτό. Καθαρίστε το, φροντίστε το, διακοσμήστε το όμορφα και αφήστε τα μαγευτικά αρώματα να καλωσορίσουν εσάς τους ίδιους αλλά και τους καλεσμένους σας κάνοντας την κάθε στιγμή μοναδική.

    Pin it for later

    5 τρόποι και πολλά tips για να μυρίζει το σπίτι υπέροχα κάθε μέρα με την βοήθεια της Zoniou Perfumes!
    5 τρόποι για να μυρίζει ωραία το σπίτι 6

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης