ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Αυτοποτιζόμενες γλάστρες για να ξενοιάσεις από το πότισμα

    Αν κρίνω από το πόσοι πολλοί αναζητάτε και διαβάζετε την ανάρτησή μας για το πότισμα των φυτών σας με μπουκάλι όταν λείπετε για διακοπές, φαίνεται ότι ανησυχείτε για τα φυτά σας και λυπάστε να σας μαραθούν. Ενδεχομένως πολλοί από εσάς δεν έχετε και κάποιον να σας φροντίζει τα φυτά όταν λείπετε οπότε και ανατρέχετε σε μεθόδους πρακτικές και αποτελεσματικές. Σήμερα όμως σας έχουμε ακόμα μία λύση που σίγουρα δεν είναι τόσο οικονομική όσο το να αναποδογυρίσετε ένα μπουκάλι μέσα στη γλάστρα σας αλλά είναι στυλάτη και new age. Μιλάμε για τις αυτοποτιζόμενες γλάστρες Lechuza ώστε να ξενοιάσετε από το συνεχόμενο πότισμα και το φυτό σας να παίρνει όσο νερό χρειάζεται ανάλογα με τις ανάγκες του.

    Προσωπικά είμαι πολύ κακή στο να φροντίζω φυτά για αυτό τον ρόλο αυτό στο σπίτι μας τον έχει ο άντρας μου. Το πρόβλημα με τον Κώστα είναι όμως ότι είναι basic, δηλαδή έχει κάποια φυτά στο μπαλκόνι μας κλασσικά που τα φροντίζει και τα αγαπάει αλλά δεν θα σκεφτεί ποτέ να πάει να αγοράσει καινόυργια αν δεν το ξεσηκώσω εγώ. Ελα μου ντε που εμένα μου αρέσουν τα λουλουδάκια και τα ανθάκια και τα χρώματα αλλά πάντα τα αγοράζω και πάντα αυτά μαραίνονται. Γιατί ξέρετε πως είναι τα πράγματα, όποιος το αγοράζει, αυτός το φροντίζει! χεχε!

    Αυτοποτιζόμενες Γλάστρες Lechuza

    Επρεπε λοιπόν να βρω έναν τρόπο να μην τα μαραίνω… και βρήκα τις αυτοποτιζόμενες γλάστρες Lechuza που με προσέλκυσαν καταρχάς για την πρακτικότητά τους και κατά δεύτερον για το υπέροχο design τους. Γλάστρες κόσμημα που από μόνες τους αναδεικνύουν ακομα περισσότερο τα φυτά και τα άνθη και φυσικά στολίζουν στον εσωτερικό αλλά και τον εξωτερικό σας χώρο.

    ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΥΤΟΠΟΤΙΖΟΜΕΝΕΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ LECHUZA ΕΔΩ

    Οι γλάστρες lechuza εκτός από το έξυπνο σύστημα αυτοποτισμού (που ποικίλει ανάλογα με το μέγεθος της γλάστρας), είναι έχουν άριστη ποιότητα και εξαιρετικό desing (έχουν βραβευθεί πολλάκις).

    αυτοποτιζόμενες γλάστρες lechuza
    Πάρε κι εσύ μία και θα με θυμηθείς.. ποτέ πια μαραμένα εποχικά φυτά

    Πως λειτουργεί το σύστημα αυτοποτισμού

    Οσον αφορά το έξυπνο σύστημα αυτοποτισμού ουσιαστικά ποτίζουν εσωτερικά το φυτά με ένα το αποθηκευμένο νερό που υπάρχει στον πάτο της γλάστρας κι έτσι το φυτό δέχεται όσο νερό χρειάζεται χωρίς να σαπίζει ή να ξεραίνεται. Ουσιαστικά η υγρασία έρχεται από κάτω προς το πάνω. Με το ειδικό σημείο ένδειξης της στάθμης του νερού, παρατηρείτε πότε χρειάζεται να γεμίσετε την αποθήκη νερού της γλάστρας και ξενοιάζετε για τις επόμενες ημέρες (ο αριθμός ποικίλει ανάλογα με την εποχή και το είδος του φυτού).

    Δείτε σε βίντεο εδώ πως φύτεψα τα δικά μου λουλούδια στις Lechuza

    Cube Glossy Kiss

    Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες εγώ επέλεξα δύο μικρά επιτραπέζια γλαστράκια CUBE Glossy Kiss και έβαλα λουλούδια εποχής.. και ναι, ακόμα ζούνε! Είναι τόσο cute! Ταιριάζουν εξαιρετικά και σε παιδικό δωμάτιο. Επίσης λάτρεψα τη σειρά YULA Flower που μοιάζει και σαν μοντέρνο ανθοδοχείο. Μοναδική αισθητική!

    αυτοποτιζόμενες γλάστρες lechuza
    Διάλεξα τις Cube gloss σε δύο αποχρώσεις του ροζ
    αυτοποτιζόμενες γλάστρες lechuza
    Kiss Collection και είναι όντως για φίλημα

    Διαβάστε περισσότερα:

    Προτάσεις αγοράς

    Θα σας πρότεινα να ξεκινήσετε με τις μικρότερες γλάστρες σας ώστε να δείτε τον τρόπο λειτουργίας και να εξοικειωθείτε με αυτόν. Αν φυσικά το budget σας και η διάθεσή σας το επιτρέπει, τότε προχωρήστε για τις μεγαλύτερες και σιγά σιγά μπορείτε να αντικαταστήσετε όλες σας τις γλάστρες.

    Εναλλακτικά μπορείτε απλά να πάρετε 2-3 τεμάχια για τα φυτά του εσωτερικού χώρου ώστε να έχετε ένα καλύτερο design μέσα στο σπίτι σας. Εσείς ξέρετε τις ανάγκες σας, εσείς επιλέγετε.

    Και επειδή η εταιρεία Lechuza σχετίζεται με την Playmobil … δείτε αυτή την απίστευτα funky γλάστρα για παιδικό δωμάτιο! Ποιος λάτρης των playmobil θα μπορούσε να αντισταθεί;

    ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ LECHUZA ΣΕ ΣΥΝΔΑΥΣΜΟ ΜΕ ΗΔΗ ΦΥΤΕΜΕΝΑ ΦΥΤΑ (2 ΣΕ 1 ΔΗΛΑΔΗ), ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης