ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    6 must have αντικείμενα για τα Χριστούγεννα

    Τα Χριστούγεννα είναι πάντα η πιο χουχουλιάρικη γιορτή! Κι έστω κι αν έχουμε μάθει ως Έλληνες να κάνουμε τα ταξίδια μας, να βγαίνουμε για τα ψώνια μας και να κάνουμε τις βόλτες μας, πάντα αφήνουμε χρόνο για να απολαύσουμε το σπίτι μας. Οπότε καλό είναι να επενδύουμε σε αντικείμενα που κάνουν την παραμονή μας στο σπίτι πιο hygge και πιο cozy! Για αυτό έχουμε να σας προτείνουμε 6 must have αντικείμενα για τα Χριστούγεννα.

    6 must have αντικείμενα για τα Χριστούγεννα 1
    6 must have αντικείμενα για τα Χριστούγεννα 15

    6+1 must have αντικείμενα για τα φετινά Χριστούγεννα

    Οπότε για μένα τα 6 must αντικείμενα (αλλά και πρόταση bonus έκπληξη στο τέλος) για τα Χριστούγεννα και γενικά τις γιορτές είναι τα εξής:

    Αρωματικά κεριά

    Ανανεώστε την ατμόσφαιρα του σπιτιού σας με καλής ποιότητας κεριά που και θα κρατήσουν πολύ αλλά και αναδύουν υπέροχο άρωμα μέσα στο σπίτι σας. Τα αγαπημένα μου είναι τα Yankee Candles σε γυάλινο βάζο. Οκ. είναι λίγο τσιμπημένα αλλά πραγματικά αναδύουν υπέροχο άρωμα (δείτε και το μεγαλύτερο μέγεθος εδώ).

    6 must have αντικείμενα για τα Χριστούγεννα 3
    6 must have αντικείμενα για τα Χριστούγεννα 16

    Σετ άνετων homewear ρούχων

    Αν στην καραντίνα Volume I/II/III είχαμε μια φορά ανάγκη από homewear, τώρα και λόγω γιορτών νομίζω ότι πρέπει να το κάψουμε κυρ. Στέφανε! Πιτζάμες, άνετα ρούχα, φόρμες και ρόμπες όλες στη διάθεσή σας. Τι θα λέγατε για μια ζεστή φλις; Κι αν από πυτζάμες είστε γεμάτοι, τότε μια καινούργια ρόμπα θα ήταν ιδανική λύση για τις γιορτές.

    6 must have αντικείμενα για τα Χριστούγεννα 5
    Αγαπώ τις όμορφες και ζεστές πιτζάμες

    Διαβάστε περισσότερα για must have αντικείμενα και ιδέες για δώρα


    Κουβέρτες καναπέ

    Ε, τι δεν θα ρίξουμε κι έναν ύπνο παραπάνω τώρα που δεν θα έχουμε τόσο πολύ δουλειά και πάρουμε και λίγη άδεια; Θα τον ρίξουμε. Οπότε προμηθευτείτε ζεστά κουβερτάκια για όλους ώστε να απολαύσετε τα βράδια σας. Προσωπικά λατρεύω τις βελουτέ κουβέρτες ή τις fluffy fleece όπως αυτή. Ωστόσο ο άντρας μου επειδή ξέρει πόσο κρυουλιάρα είμαι επένδυσε για μένα και μου έκανε δώρο μια ηλεκτρική κουβέρτα. Ε, πόσο να κάνει και αυτός τη θερμοφόρα για μένα;

    6 must have αντικείμενα για τα Χριστούγεννα 7
    6 must have αντικείμενα για τα Χριστούγεννα 17

    Χριστουγεννιάτικες κάλτσες και παντόφλες

    Εντάξει αγαπώ τις κάλτσες γιατί συνήθως τα πόδια μου είναι πολύ κρύα κι έτσι επενδύω σε καλές και ποιοτικές κάλτσες. Οπότε το ίδιο προτείνω να κάνετε κι εσείς. Βέβαια και οι χουχουλιάρικες κάλτσες έχουν την χάρτη τους. Αν μάλιστα είναι και χριστουγεννιάτικες ακόμα καλύτερα! Οι παντόφλες φυσικά θα μπορούσαν να μην είναι απόλυτα χριστουγεννιάτικες αλλά άνετες και με μαλακό πάτο. Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά κι εδώ για παντόφλες.

    6 must have αντικείμενα για τα Χριστούγεννα 9

    Στολίδια και νέα διακοσμητικά

    Με τόσες ώρες που θα περάσουμε μέσα στο σπίτι νομίζω ότι μια ανανέωση μας αξίζει! Προμηθευτείτε ένα νέο στεφάνι για το τζάκι ή μια σύνθεση ή φτιάξτε την μόνοι σας ή ακόμα και απλά μερικά νέα στολίδια για το δέντρο.

    6 must have αντικείμενα για τα Χριστούγεννα 11
    6 must have αντικείμενα για τα Χριστούγεννα 18

    Βιβλία

    Δεν πιστεύω να είστε τίποτα από αυτούς που δεν διαβάζουν βιβλία; Εμείς σας προτείνουμε τα δικά μας αγαπημένα για φέτος τον χειμώνα, τα οποία ανήκουν σε διάφορες κατηγορίες. Οπότε και κάντε την έρευνα σας για το τι είναι αυτό που αρέσει σε εσάς:

    Η Ιταλίδα (Εκδόσεις Διόπτρα)

    Το βιβλιοπωλείο των μικρών θαυμάτων (Εκδόσεις Μεταίχμιο)

    Τσάι από μέντα (Εκδόσεις Ψυχογιός)

    Το τελευταίο δαχτυλίδι (Εκδόσεις Μίνωας)

    Mexican Gothic (Εκδόσεις Κλειδάριθμος)

    6 must have αντικείμενα για τα Χριστούγεννα 13
    Δες στο Ανθομέλι: Μια χριστουγεννιάτικη βιβλιοθήκη στο σπίτι για τα παιδιά

    Bonus πρόταση

    Γίνετε συνδρομητής στο Netflix! Σε σχέση με άλλους εγώ νομίζω ότι ήμουν η τελευταία των Μοϊκανών. Αποκάλυψη φίλοι μου! Μου το έλεγε η αδερφή μου αλλά εγώ εκεί αγύριστο κεφάλι! Τελικά νομίζω δεν υπάρχει καλύτερο δώρο (εντάξει εκτός κι αν δεν βλέπετε καθόλου τηλεόραση) για να περάσετε τις ώρες σας μέσα στο σπίτι με πολύ καλές παραγωγές και ποικιλία ταινιών για όλα τα μέλη της οικογένειας. Α! Και να ξεχάσω τις υπέροχες χριστουγεννιάτικες ταινίες για μικρούς αλλά και για μεγάλους!

    10 ταινίες των 80s για να δεις μαζί με τα έφηβα παιδιά σου

    Οικογενειακές ταινίες και σειρές στο Netflix για φέτος το καλοκαίρι

    Ταινίες και σειρές στο Netflix που αγαπάνε οι έφηβοι

    Όταν το Karate Kid μεταμορφώθηκε σε Cobra Kai

    Αλήθεια εσείς ποιο θα πάρετε πρώτο; Περιμένω και τις δικές σας προτάσεις για το τι δεν πρέπει να μας λείψει φέτος τις γιορτές καθώς και τα δικά σας must-have αντικείμενα. Δείτε περισσότερα στην κατηγορία Ιδέες για Δώρα.

    Κάλη

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης