ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Άγιος Βαλεντίνος: 5 ιδέες για δώρα για άντρα σου

    Στις 14 Φλεβάρη, την ημέρα που γιορτάζει ο Άγιος Βαλεντίνος και οι ερωτευμένοι, άλλοι ξυπνάνε σαν να μην συμβαίνει τίποτα, άλλοι τρέχουν αλαφιασμένοι να ετοιμάσουν εκπλήξεις, πρωινά ή να πάρουν κάποιο δώρο, μία κάρτα και μερικά λουλούδια και άλλοι, όσοι δηλαδή διαβάζουν το Ανθομέλι, είναι άνετοι γιατί έχουν ήδη διαλέξει τα καλύτερα δώρα για τον αγαπημένο ή την αγαπημένη τους. Κάθε χρόνο μας ζητάτε ιδέες για δώρα για τον άντρα σας και κάθε χρόνο προσπαθούμε να είμαστε επινοητικές και πρωτότυπες! Τι λες θα τα καταφέρουμε και φέτος;

    Η αλήθεια είναι ότι οι άντρες δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια εφευρετικότητας και πρωτοτυπίας καθώς είναι πολύ περιορισμένα τα δώρα που μπορείς να κάνεις σε έναν άντρα και να μην σου αδειάσει το πορτοφόλι. Το έχετε προσέξει κι εσείς; Σε εμάς τις γυναίκες υπάρχει τεράστια ποικιλία και τεράστιο εύρος τιμών. Στους άντρες τα καλά δώρα είναι συνήθως και ακριβά, οπότε το challenge για φέτος ήταν να σας προτείνουμε ωραία δώρα αλλά ταυτόχρονα να μην σας κάνουν να μετανιώσετε την ώρα και την στιγμή που αποφασίσατε να γιορτάσετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

    ιδέες για δώρα για την ημέρα που γιορτάζουν οι ερωτευμένοι και ο Άγιος Βαλεντίνος
    Άγιος Βαλεντίνος – Photo by Andrea Davis on Pexels.com

    5 δώρα για τον άντρα σου

    Ποιος είπε ότι τα εσώρουχα είναι μόνο για γυναίκες. Και μπορεί οι άντρες ίσως να μην το έχουν σε προτεραιότητα αλλά πες μου εσύ που σου αρέσει να ψωνίζεις… δεν θέλεις κι ο άντρα σου να φοράει ωραία, μοντέρνα ή ίσως και “ιδιαίτερα” εσώρουχα. Είμαι σίγουρη πως ναι. Ξέχνα τις συστολές και προμηθεύσου το σετ που θα κάνει κι εσένα ευτυχισμένη!

    Αν του αρέσουν τα αρώματα, τότε σου έχω δύο προτάσεις. Η μία είναι αντρική και ταυτόχρονα γλυκιά με αρκετές δόσεις all time classic, Hugo Boss σετ δώρου και η άλλη είναι πιο οικονομική αλλά μοντέρνα και δροσερή, Old Spice σετ δώρου. Ένα άρωμα ποτέ δεν αφήνει κανέναν δυσαρεστημένο!

    Δεν θέλω να μπεις στην κουζίνα! Τα έχουμε ξαναπεί αυτά. Η μόδα… Άγιος Βαλεντίνος αλλά μαγειρεύω σαν να μην υπάρχει αύριο… δεν είναι για το Ανθομέλι. Τι θα έλεγες να του κάνεις δώρο το τραπέζι (ναι, εσύ!) στο αγαπημένο του εστιατόριο ή σε κάποιο εστιατόριο που πάντα ήθελε να φάει; Κλείσε τραπέζι από νωρίς και κάνε του την έκπληξη!

    Όπως υπάρχουν για εμάς κοσμήματα, έτσι υπάρχουν και για άντρες. Τι θα έλεγες για ένα δερμάτινο βραχιόλι με ατσάλινες λεπτομέρειες; Είναι πολύ στην μόδα, υπάρχουν σε μεγάλη ποικιλία και σε πολύ καλές τιμές. Για ευνόητους λόγους οικονομίας δεν σε πάω σε ρολόι. Ωστόσο αν το αξίζει πολύ… γιατί όχι!

    Και σαφώς δεν μπορώ να ξέρω τα γούστα κάθε άντρα αλλά (αν εξαιρέσουμε τον δικό μου), ένα ποτήρι καλό κρασί δεν χάλασε ποτέ κανέναν. Προμηθεύσου ένα μπουκάλι καλό κρασί (άντε και δύο) και με μερικά προϊόντα από delicatesen για να το συνοδεύσεις και για να ανεβάσουμε τον πήχη και να φύγουμε από την πεζή πραγματικότητα, βάλε κεράκια, κρασάκι και απολαύστε μαζί μια όμορφη βραδιά.

    Αν δεν σε κάλυψα πάτησε το link για περισσότερες ιδέες για δώρα Αγίου Βαλεντίνου για άντρες.

    ιδέες για δώρα για άντρες για τον Άγιο Βαλεντίνο
    Άγιος Βαλεντίνος – Photo by Adonyi Gábor on Pexels.com

    Περισσότερες ιδέες:

    ΑΓΙΟΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ: Ποιος ήταν και ποια είναι τα παράξενα έθιμα ανά τον κόσμο

    Δεν ξέρω αν έπεσα μέσα στα γούστα σου ή του άντρα σου αλλά καταλαβαίνεις ότι το challenge άντρας και δώρο είναι πάντα πολύ δύσκολο. Τα κλασικά… ρούχα, παπούτσια και gadget τα ξέρεις εσύ ανάλογα με το γούστο του φυσικά. Επίσης ξέρεις αν έχει ανάγκη από κάποιου είδους εξοπλισμό για το χόμπι του! Εγώ προσπάθησα να σε πάω στο λίγο πιο ρομαντικό και όχι τόσο στο πρακτικό. Ελπίζω να το κατάφερα.

    Θα χαρώ να μου δώσεις κι εσύ τις ιδέες σου γιατί ο Άγιος Βαλεντίνος δεν θέλει να μείνει κανένας παραπονεμένος! Καλά να περάσετε!

    Κάλη

    Άγιος Βαλεντίνος: 5 ιδέες για δώρα για άντρα σου . Αρώματα, εσώρουχα, κρασί. Δύσκολο challenge αλλά αν γιορτάζετε μην τον αφήσεις χωρίς δώρο.
    Άγιος Βαλεντίνος: 5 ιδέες για δώρα για άντρα σου 4

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης