Πρωτότυπα προσωποποιημένα δώρα για τους αγαπημένους σας

Αυτές τις μέρες όλοι μας αναζητάμε πρωτότυπα δώρα για τους αγαπημένους μας, για τους φίλους μας ή για κάποια ανταλλαγή δώρων τις γιορτές. Πάντα ένα δώρο πρέπει να προσπαθούμε να ταιριάζει στον παραλήπτη του αν και αυτό δεν είναι πάντα εφικτό. Τουλάχιστον πρέπει να προσπαθούμε όσο μπορούμε περισσότερο να το πετύχουμε. Σήμερα σας δίνουμε ιδέες για πρωτότυπα προσωποποιημένα δώρα. Ρίξτε μια ματιά παρακάτω και είμαστε σίγουρες πως θα βρείτε κάτι που να ταιριάζει σε αυτό που αναζητάτε. Αν πάλι όχι, είναι σίγουρο πως στην κατηγορία μας ιδέες για δώρα θα βρείτε κάτι όμορφο για να χαρίσετε.

Προσωποποιημένα δώρα για παιδιά και εφήβους

Τα παιδιά λατρεύουν κάθε τι που έχει σχέση με τα Χριστούγεννα. Τι θα λέγατε όμως να τους χαρίσετε κάτι προσωποποιημένο, όπως ένα παραμύθι με το όνομά τους; Επίσης ωραίες ιδέες είναι ένας σάκος που θα χωράει τα δώρα του Άγιου Βασίλη και θα τον έχετε κάθε χρόνο ή ακόμα κι έναν δίσκο για να τοποθετεί το γάλα και τα γλυκά για να κεράσει τον Άγιο όταν θα σας επισκεφτεί!

Ο σάκος του Άγιου Βασίλη

Προσωποποιημένο παραμύθι

Προσωποποιημένο βιβλίο

Δίσκος για το κέρασμα του Άγιου Βασίλη

Σίγουρα σας ενδιαφέρει:

Προσωποποημένα δώρα για μικρούς και μεγάλους

Άλλες όμορφες ιδέες είναι δώρα που μπορεί να μην γράφουν το όνομά του παραλήπτη τους αλλά φτιάχνονται στα μέτρα του! Μια φανταστική ιδέα είναι το ψηφιακό άλμπουμ, μια κούπα με φωτογραφίες (προσωπικές ή ομαδικές) αλλά και μια αντζέντα για τον νέο χρόνο.

Photo book (Δείτε το δικό μας εδώ)

Κούπα με φωτογραφία

Ετήσια αντζέντα

Ιδέα για δώρα: Προσωποποιημένα Ημερολόγια

Κι άλλες προτάσεις στο Ανθομέλι:

Βρείτε πολλές ακόμα ιδέες για δώρα στο Ανθομέλι πατώντας εδώ.

Για ζευγάρια

Σύντροφοι, αρραβωνιασμένοι ή παντρεμένοι σίγουρα θα θέλετε κάποια στιγμή να κάνετε ο ένας στον άλλον ένα δωράκι. Εμείς προτείνουμε:

Εκτύπωση φωτογραφίας πάνω σε κρύσταλλο.

Μπορεί να βρείτε εδώ αυτό που ζητάτε:

Για κατοικίδια

Ο μικρός σας σύντροφος δεν θέλει δωράκι; Μπορεί εκείνο να μην καταλαβαίνει την έννοια του δώρου αλλά σίγουρα εσείς θα χαρείτε αν τον πάτε βόλτα με την ολόδική του μπαντάνα που γράφει κάποιο μήνυμα ή το όνομά του ή του βάλετε το φαγητό του στο μπολ που έχει τις φωτογραφίες του γύρω γύρω. Κλασική επιλογή δε είναι το επεκτεινόμενο λουράκι με τη φωτογραφία του ή η ταυτότητα για το λουράκι στον λαιμό του.

Πώς σας φάνηκαν οι προτάσεις μας; Ελπίζουμε να βρήκατε κάτι που να σας κάλυψε! Εσείς επιλέγετε να φτιάξετε προσωποποιημένα δώρα για συγγενείς και φίλους;

Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

Kathy
Kathyhttps://www.anthomeli.com
Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα Άρθρα
Διαβάστε Επίσης