ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    20+ ιδέες για προσωποποιημένα δώρα για όσους αγαπάτε

    Αυτές τις μέρες όλοι μας αναζητάμε πρωτότυπα δώρα για τους αγαπημένους μας, για τους φίλους μας ή για κάποια ανταλλαγή δώρων τις γιορτές. Πάντα ένα δώρο πρέπει να προσπαθούμε να ταιριάζει στον παραλήπτη του αν και αυτό δεν είναι πάντα εφικτό. Τουλάχιστον πρέπει να προσπαθούμε όσο μπορούμε περισσότερο να το πετύχουμε. Σήμερα σας δίνουμε 20+ ιδέες για πρωτότυπα προσωποποιημένα δώρα. Ρίξτε μια ματιά παρακάτω και είμαστε σίγουρες πως θα βρείτε κάτι που να ταιριάζει σε αυτό που αναζητάτε. Αν πάλι όχι, είναι σίγουρο πως στην κατηγορία μας ιδέες για δώρα θα βρείτε κάτι όμορφο για να χαρίσετε.

    Προσωποποιημένα δώρα για τα Χριστούγεννα

    Τα παιδιά λατρεύουν κάθε τι που έχει σχέση με τα Χριστούγεννα. Τι θα λέγατε όμως να τους χαρίσετε κάτι προσωποποιημένο, όπως ένα παραμύθι με το όνομά τους; Επίσης ωραίες ιδέες είναι ένας σάκος που θα χωράει τα δώρα του Άγιου Βασίλη και θα τον έχετε κάθε χρόνο ή ακόμα κι ένας δίσκος για να τοποθετεί το γάλα και τα γλυκά για να κεράσει τον Άγιο Βασίλη όταν θα σας… επισκεφτεί!

    Ο σάκος του Άγιου Βασίλη

    Δίσκος για το κέρασμα του Άγιου Βασίλη

    Ιδιαίτερα φωτιστικά με φωτογραφίες για τα Χριστούγεννα

    Περισσότερες ιδέες για χριστουγεννιάτικα προσωποποιημένα δώρα θα βρείτε εδώ.

    Σίγουρα σας ενδιαφέρει:

    Και επειδή οι παραπάνω ήταν αποκλειστικά για τα Χριστούγεννα, σας έχουμε μια λίστα με αναρτήσεις που θα βρείτε πάρα μα πάρα πολλές ιδέες για δώρα. Περιηγηθείτε σε αυτές και πατήστε και τα λινκ που έχουν κι αυτές γιατί οι επιλογές και οι ιδέες είναι ατελείωτες!

    Ιδέες για προσωποποιημένα δώρα για μικρούς και μεγάλους!
    20+ ιδέες για προσωποποιημένα δώρα για όσους αγαπάτε 2

    Προσωποποιημένα δώρα για μικρούς και μεγάλους

    Άλλες όμορφες ιδέες είναι δώρα που μπορεί να μην γράφουν το όνομά του παραλήπτη τους αλλά φτιάχνονται στα μέτρα του! Μια φανταστική ιδέα είναι το ψηφιακό άλμπουμ, μια κούπα με φωτογραφίες (προσωπικές ή ομαδικές) αλλά και μια ατζέντα για τον νέο χρόνο. Επωφεληθείτε και από τον παραπάνω κωδικό και κερδίστε 10% έκπτωση. Αν μάλιστα κάνετε και μαζικές αγορές, τότε ακόμα καλύτερα!

    Photo book (Δείτε πόσο απλά μπορείτε να το φτιάξετε εδώ)

    Κούπα με φωτογραφία

    Ετήσια ατζέντα

    Προσωποποιημένα Ημερολόγια τοίχου ή γραφείου

    Κι άλλες προτάσεις στο Ανθομέλι:

    Βρείτε πολλές ακόμα ιδέες για δώρα στο Ανθομέλι πατώντας εδώ και μη διστάσετε να μας στείλετε και μήνυμα στο info[at]anthomeli.com αν θέλετε να σας προτείνουμε κάτι που να αφορά αποκλειστικά το δικό σας παιδί ή τον δικό σας παραλήπτη.

    Για ζευγάρια

    Σύντροφοι, αρραβωνιασμένοι ή παντρεμένοι σίγουρα θα θέλετε κάποια στιγμή να κάνετε ο ένας στον άλλον ένα δωράκι. Εμείς προτείνουμε τα παρακάτω αλλά εννοείται ότι οι επιλογές είναι ατελείωτες.

    Οι φωτογραφίες σας σε καδράκια snaps που κολλάνε στον τοίχο και ξεκολλάνε χωρίς να χρειαστούν καρφί.

    Εκτύπωση φωτογραφίας πάνω σε plexi glass.

    Μπορεί να βρείτε εδώ αυτό που ζητάτε:

    Για κατοικίδια

    Ο μικρός σας σύντροφος δεν θέλει δωράκι; Μπορεί εκείνο να μην καταλαβαίνει την έννοια του δώρου αλλά σίγουρα εσείς θα χαρείτε αν τον πάτε βόλτα με την ολόδική του μπαντάνα που γράφει κάποιο μήνυμα ή το όνομά του. Κλασική επιλογή δε είναι άλλη από το επεκτεινόμενο λουράκι με τη φωτογραφία του ή η ταυτότητα για το λουράκι στον λαιμό του.

    Πώς σας φάνηκαν οι προτάσεις μας; Ελπίζουμε να βρήκατε κάτι που να σας κάλυψε! Ωστόσο μην διστάσετε να περιηγηθείτε μέσα στα site που σας προτείνουμε για να βρείτε ακόμα περισσότερα δώρα για τους αγαπημένους σας. Εσείς επιλέγετε να φτιάξετε τέτοιου είδους δώρα για συγγενείς και φίλους;

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης