ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Εσύ ξέρεις τι είναι τα Beauty Discovery Boxes;

    Σε αυτό το άρθρο θα σε μυήσω στον κόσμο των Βeauty Discovery Boxes ώστε να είσαι ενημερωμένη για τα νέα trends και φυσικά για να κάνεις έξυπνες και ποιοτικές αγορές.

    Τελικά αυτός ο κόσμος της ομορφιάς που έχει ανοίξει μπροστά μου τον τελευταίο χρόνο με εντυπωσιάζει κάθε φορά με τις καινοτομίες του και το εκπληκτικό μάρκετινγκ που υπάρχει πίσω από κάθε λανσάρισμα νέου προϊόντος. Νομίζω ότι αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω θα τον έβλεπα με διαφορετικό μάτι και θα ξεκινούσα από μικρότερη να ασχολούμαι με τα καλλυντικά, το δέρμα μου, τα αρώματα και τις κρέμες. Και παρόλο που ποτέ δεν είναι αργά, σίγουρα τώρα χαίρομαι πολύ περισσότερο όταν καταφέρνω να σας ενημερώνω για νέες κυκλοφορίες, ποιοτικά brands και επιτυχημένες εταιρείες ομορφιάς.

    Τι είναι τα  Discovery Boxes;

    Κάνοντας λοιπόν την εβδομαδιαία γύρα μου στον διαδικτυακό χώρο της ομορφιάς για να δω τι καινούργιο υπάρχει, έπεσα πάνω στα Discovery Boxes. Τα discovery boxes είναι κουτιά που περιέχουν προϊόντα ομορφιάς σε mini size ώστε να τα δοκιμάσετε και να δείτε αν σας ταιριάζουν και φυσικά αν τελικά θα τα αγοράσετε σε κανονικό μέγεθος. Με πολύ απλά λόγια είναι ένα κουτί με δειγματάκια.

    Τι περιέχουν τα Discovery Boxes

    Το κάθε κουτί δεν είναι απαραίτητο ότι θα περιέχει samples από μία εταιρεία αλλά συνήθως είναι κατά κάποιον τρόπο ομαδοποιημένα. Δηλαδή σε ένα κουτί μπορείτε να βρείτε πχ. διάφορες κρέμες για το πρόσωπο (ημέρας και νύχτας, ενυδατικά τζελ ενυδάτωσης κ.ο.κ.) Επίσης μπορείτε να βρείτε όλα τα highlights μίας εταιρείας ή π.χ. μια ποικιλία serum για τον άντρα και τη γυναίκα.  

    Ωστόσο, αυτό που μου έκανε περισσότερο εντύπωση και είναι σίγουρο ότι θα προμηθευτώ την επόμενη φορά που θα κάνω διαδικτυακή αγορά είναι τα Discovery Boxes με δείγματα επώνυμων αρωμάτων. Σου έχω πει ότι θεωρώ ότι κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στη συλλογή της ένα τουλάχιστον επώνυμο άρωμα και αυτό το discovery box σου δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσεις αρώματα ώστε να δεις αν σου ταιριάζουν.

    Εσύ ξέρεις τι είναι τα Beauty Discovery Boxes; 1
    Στα discovery boxes θα βρεις και δείγματα από επώνυμα αρώματα

    Όχι πες μου, πόσες φορές έχεις πάει σε ένα κατάστημα καλλυντικών και τελικά έχεις μπερδευτεί από τα αρώματα που έχεις δοκιμάσει. Άλλες φορές δεν σε ικανοποιούν, άλλες μπερδεύονται μεταξύ τους, άλλες φορές δεν έχεις τον χρόνο να νιώσεις αν πραγματικά σου ταιριάζουν. Με τα Perfume Discovery Boxes έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις κάποια από τα αρώματα επώνυμων οίκων ακολουθώντας τον δικό σου ρυθμό. Θέλεις να τελειώνει το ένα και μετά να ξεκινάς το άλλο για να ακούσεις εντυπώσεις από τους γύρω σου; Θέλεις κάθε μέρα και από ένα για να έχεις ποικιλία; Εσύ αποφασίζεις.

    Φυσικά μπορείς να τα έχεις στην τσάντα σου απλά και μόνο για να ανανεώνεις το άρωμα σου π.χ. στη δουλειά (σε περίπτωση που έχεις το κανονικό μέγεθος στο σπίτι). Σίγουρα μια σειρά από επώνυμα δειγματάκια αρωμάτων δεν πάνε ποτέ χαμένα.

    Στην περίπτωση μας, ακόμα και η Μελίτα διάλεξε το άρωμα που της ταιριάζει απόλυτα έπειτα από δοκιμή ενός δείγματος. Εντάξει, μην φανταστείς ότι είναι άρωμα μεγάλου επώνυμου οίκου, είναι όμως το άρωμα της Billie Eilish που τελικά της το έκανε δώρο η κολλητή της αφού πρώτα της λέγαμε όλοι πόσο πολύ της ταίριαζε!

    Πόσο κoστίζουν τα Discovery Boxes;

    Όσο για την τιμή των Discovery Boxes; Είναι τόσο χαμηλή που δεν θα το πιστεύεις! Θέλω να δεις αυτά τα Discovery Boxes και να μου πεις αν θέλεις η όχι να τα πάρεις όλα;  Πάντως εγώ μέχρι και δωράκι θα τα έκανα τα Discovery  Boxes! Why not!

    H ονομασία των Discovery Boxes διαφέρει από εταιρεία σε εταιρεία. Μπορείς να τα βρεις ως «sample boxes» ή και «beauty boxes» αλλά προτείνω να ξεκινήσεις με το «Beauty Discovery Boxes».

    Απόλαυσε τις αγορές σου οικονομικά και έξυπνα αλλά κυρίως ποιοτικά!

    Κάλη

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης