ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Δώρα για αγόρια στην εφηβεία που σίγουρα θα λατρέψουν

    Έχω μία απορία. Μόνο εγώ δυσκολεύομαι να πάρω δώρο σε αγόρια; Ενώ για τα κορίτσια έχω μια πλήρη γκάμα δώρων που μπορώ να σας προτείνω, για τα αγόρια λες και πέφτει μια μαύρη κουρτίνα. Άσε που ό,τι σκέφτομαι είναι πάντα ακριβό ή σχετίζεται με υπολογιστές ή βίντεοπαιχνίδια και πρέπει να ξέρεις καλά το γούστο του παιδιού και να έχεις και γερό budget. Σκέφτηκα να βάλω τα μεγάλα μέσα και να ρωτήσω τον γιο μου τι θα του άρεσε ή τι δώρα πιστεύει ότι αρέσουν στους φίλους του. Οπότε περιπλανηθείτε στα e-shop που σας προτείνω και νομίζω ότι οι προτάσεις και οι ιδέες μας για δώρα για αγόρια στην εφηβεία θα σας αφήσουν ικανοποιημένους!

    ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΒΕΙΑ

    Δώρα για τους γκατζετάκηδες

    Δείξτε μου έναν έφηβο που δεν αγαπάει τα gadget; Δώρα που προτιμούν οι έφηβοι είναι τα smart watches, τα ακουστικά, τα ηχεία, τα ποντίκια, τα αξεσουάρ κινητών και πάει λέγοντας. Επιλέξαμε για εσάς κάποια που μας άρεσαν!

    • Ασύρματα ακουστικά κεφαλής
    • Smart watch
    • Ασύρματο ποντίκι 
    • USB stick
    • USB Camera με μικρόφωνο
    • Φορητό ηχείο
    • Σκληρός δίσκος
    Δώρα για αγόρια στην εφηβεία που σίγουρα θα λατρέψουν
    Τα ακουστικά είναι must για gamers αλλά και music lovers

    Δώρα για τους ταξιδιάρηδες

    Ναι υπάρχουν και αυτοί οι έφηβοι! Που είναι ταξιδιάρηδες και θέλουν να κάνουν κάμπινγκ και ονειρεύονται να γυρίσουν την Ευρώπη με τρένο! Αλλά και πάλι έτσι να μην είναι, τώρα που ξεκινάνε τις εκδρομές από την πρώτη γυμνασίου όλο και ένα σακίδιο θα χρειαστούν. Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι τα ταξίδια είναι προίκα για τα παιδιά μας.

    • Σακίδιο πλάτης
    • Τσαντάκι μέσης
    • Θερμός
    • Ψηφιακό άλμπουμ για να φτιάξουν μόνοι τους

    Αν θέλετε να φτιάξετε ένα ψηφιακό άλμπουμ ή να αγοράσετε οποιοδήποτε άλλο δώρο από το myikona.gr χρησιμοποιήστε τον κωδικό μας ANTHOMELI-team και θα έχετε -10% έκπτωση (εξαιρούνται τα 1+1).

    Δώρα για αγόρια στην εφηβεία που σίγουρα θα λατρέψουν
    Θέλω κι εγώ μια τέτοια τσάντα τώρα που το σκέφτομαι!

    Δώρα για τους Music Fans

    Εδώ τώρα είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο γιατί η μουσική που ακούει ο καθένας, και ειδικά στην εφηβεία, καθορίζει λίγο ή πολύ το lifestyle του και τα δώρα που του αρέσουν. Π.χ. άλλα πράγματα εκτιμάει καποιος που ακούει hard rock και άλλα κάποιος που ακούει pop ή trap. Οπότε μια μικρή έρευνα θα τη χρειαστείτε. Εμείς θα προτείναμε ένα hoodie με το logo του αγαπημένου τους συγκροτήματος.


    Διαβάστε ακόμα:


    Δώρα για τους legomaniacs

    Ποιος είπε ότι στην εφηβεία τα παιδιά ξεχνάνε τα lego; Αντίθετα, μπορεί και να εξελίξουν το ταλέντο τους και να γίνουν ακόμα καλύτερα στη σύνθεση των lego. Αυτά που σας προτείνουμε είναι ενδεχομένως για παιδιά στην προεφηβεία αλλά θα βρείτε πολλά ακόμα και για μεγαλύτερα παιδιά ειδικά αν αγαπάνε τα lego ή είναι συλλέκτες. Τι λέτε για lego architecture, lego technic και lego creator . Εντάξει λίγο ακριβά αλλά αξίζουν τον κόπο αλλά μιλάμε για παθιασμένους εφήβους.


    Δώρα για όσους λατρεύουν τα πατίνια

    Ναι, είναι ένα ακριβό δώρο. Αλλά αν είστε γονιός ή παππούς ή γιαγιά και θέλετε να πάρετε ένα καλό δώρο στο αγόρι σας τότε σίγουρα είναι μια επιλογή που θα ενθουσιάσει τον έφηβο σας! Η κόρη μου έχει πάρει ένα πατίνι το καλοκαίρι και το έχει κατευχαριστηθεί. Το χρησιμοποίησε πολύ στο camping για τις μετακινήσεις της και τώρα που επιστρέψαμε το χρησιμοποιεί και για κοντινές διαδρομές για τις δραστηριότητές της.

    Φυσικά ένα κράνος θα είναι απαραίτητο για την ασφάλεια του κάθε παιδιού όταν χρησιμοποιεί ηλεκτρικό πατίνι. Πιθανότατα να χρειαστεί και μία καλή κλειδαριά για να το κλειδώνει. Ωστόσο τα πατίνια επειδή είναι αναδιπλούμενα μπορεί να τα πάρουν και σε εσωτερικό χώρο (πχ. φροντιστήριο, ή ωδείο). Είτε πρόκειται λοιπόν για έφηβη είτε για έφηβο θα το λατρέψουν. Προσοχή να τους μιλήσετε για τον ΚΟΚ και τις υποχρεώσεις τους αλλά και για την προστασία τους στον δρόμο!

    Βρείτε το δικό μας ηλεκτρικό πατίνι από εδώ ή από εδώ.


    Δώρα για gamers

    Εδώ η αλήθεια είναι ότι είμαι έξω από τα νερά μου και μια βοήθεια από τα παιδιά την ήθελα. Ωστόσο, εσείς το πιάσατε το νόημα! Video games για όλες τις κονσόλες αλλά και τις ίδιες τις κονσόλες (αν είστε λίγο πιο large!). Αν ακόμα δυσκολεύεστε ρωτήστε τα ίδια τα παιδιά τι θέλουν!

    • Χειριστήριο για PSP
    • Γραφείο Gaming (το συγκεκριμένο ενδείκνειται και για γραφείο διαβάσματος γιατί έχει μεγάλη επίπεδη επιφάνεια).
    • Πολυθρόνα γραφείου (gaming) eureka
    • Ακουστικά με μικρόφωνο red dragon για gaming
    • Μεγάλο μαλακό mousepad φωτιζόμενο ή cooling pad για να μην ανάβει ο υπολογιστής!
    • Πληκτρολόγια Gaming για PC
    • Βάση laptop cooler
    • Φωτιστικό προσωποποιημένο (πατώντας στο link θα βρείτε ποικιλία σχεδίων)

    Με τον κωδικό ANTHOMELI-team έχεις -10% στις αγορές σου από το myikona.gr σε ό,τι προϊόν επιλέξεις (εκτός των προσφορών 1+1).

    Δώρα για αγόρια στην εφηβεία που σίγουρα θα λατρέψουν
    Προσωποποιημένο φωτιστικό led με επιλογή 7 χρωμάτων και Δυνατότητα αυξομείωσης έντασης φωτισμού.

    Διαβάστε περισσότερα:


    Δώρα για τους φαν των παζλ και των επιτραπέζιων

    Υπάρχουν πλέον τόσο εξειδικευμένες εταιρείες για επιτραπέζια που ούτε εσείς θα το πιστεύετε τι μπορείτε να αγοράσετε. Ξεχάστε τις κλασσικές μάρκες που μπορείτε να βρείτε σε κάθε παιχνιδάδικο και αναζητήστε τις πιο εφηβικές με παιχνίδια που εξιτάρουν την φαντασία τους και το αίσθημα της περιπέτειας. Ωστόσο, μην ξεχνάτε τα παζλ καθώς κάποια παιδιά πραγματικά είναι άσσοι σε αυτά.

    • Puzzle stranger things
    • Puzzle casa de papel
    • Puzzle-μεταλλικοί γρίφοι
    • Επιτραπέζιο Οι Άποικοι του Κατάν
    • Επιτραπέζιο Mysterium

    Μεγάλη ποικιλία σε επιτραπέζια για εφήβους (αλλά και ενήλικες) θα βρείτε εδώ.

    Δώρα για αγόρια στην εφηβεία που σίγουρα θα λατρέψουν
    Lego, επιτραπέζια, παζλ, συναρμολογούμενα για μικρά παιδιά αλλά και εφήβους

    Συλλεκτικά δώρα από σειρές και ταινίες

    Αν το budget σας είναι μικρό ή δεν έχετε μεγάλη υποχρέωση μπορείτε να έχετε πολλές επιλογές (έως και 15 ευρώ) σε αντικείμενα χρηστικά με ήρωες ή ακόμα και συλλεκτικά.

    Δώρα για όσους αναζητούν κάτι πρωτότυπο στην έξοδό τους

    Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη υπάρχει ένα ξεχωριστό μουσείο που ταιριάζει γάντι στους εφήβους! Αγοράστε εισιτήρια για αυτούς και τους φίλους τους και δώστε τους την ευκαιρία να διασκεδάσουν με την ψυχή τους βγάζοντας άπειρες φωτογραφίες και μαθαίνοντας για τα μυστικά του μυαλού τους. Μουσείο ψευδαισθήσεων, λοιπόν, ή αλλιώς museum of illussions.

    Εισιτήρια μπορείτε να κλείσετε εδώ για Θεσσαλονίκη και εδώ για Αθήνα.

    Περισσότερα πληροφορίες για το μουσείο θα βρείτε από το άρθρο μας για τη δική μας επίσκεψη εδώ.

    Δώρα για αγόρια στην εφηβεία που σίγουρα θα λατρέψουν
    Εδώ στο μουσείο με την κόρη μου

    Δώρα για τενίστες

    Ξεκίνησε πρόσφατα τένις παρόλο που είναι στην εφηβεία; Είναι ξετρελαμένος και το έχει λατρέψει; Τότε σίγουρα μπορείτε να του πάρετε κάποια είδη για τένις. Εμείς σας προτείνουμε δώρα από το πιο εξειδικευμένο eshop για τένις! Αν δεν είστε γονιός οπότε να ξέρετε ακριβώς τι χρειάζεστε μπορείς να ρωτήσετε είτε το ίδιο το παιδί είτε τους γονείς για να πάρετε κάτι χρήσιμο και κάτι που να του ταιριάζει απόλυτα. Μπορείτε να φτιάξετε και κάποια σύνθεση με διάφορα αξεσουάρ, είδη που και παραπάνω από ένα να έχει δεν πειράζει. Από την άλλη γιατί να παιδεύεστε τόσο πολύ; Δώστε στον έφηβο μια δωροκάρτα και ας πάρει ακριβώς αυτό που θέλει. Θα μοιάζει γι αυτόν σαν τσεκ επιταγών! χαχα!


    Τώρα αν το έφηβο αγόρι που θέλετε να κάνετε το δώρo κάνει κάποιο άθλημα ή χόμπι που είναι πιο εξειδικευμένο μπορείτε να ρωτήσετε τι του λείπει. Π.χ. μια καλή μπάλα ποδοσφαίρου ή φανέλα, ένα καινούργιο πατίνι ή κράνος, κάποιο αξεσουάρ ή βιβλίο για το μουσικό του όργανο. Θα μπορούσαμε όμως να επιλέξουμε και δώρα χρήσιμα όπως ένα μπουρνούζι αντρικό και είδη περιποίησης για το σώμα αφού οι εφηβεία χτυπάει καμπανάκια στο θέμα αυτό.

    Με τον κωδικό ANTHOMELI15 κερδίζετε 15% έκπτωση από το eshop armoniastyle.gr

    Ελπίζω να βοήθησα ώστε να ξέρετε τι δώρα για αγόρια στην εφηβεία να πάρετε την επόμενη φορά. Περιμένω φυσικά και τις δικές σας προτάσεις.

    Κατερίνα

    (Ανανέωση Δεκέμβριος 2023)


    Pin it for later

    Δώρα για αγόρια στην εφηβεία που σίγουρα θα λατρέψουν
    Δώρα για αγόρια στην εφηβεία που σίγουρα θα λατρέψουν 7

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης