ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Φτιάχνοντας το δικό μου ψηφιακό άλμπουμ φωτογραφιών

    Τα τελευταία χρόνια να φτιάχνω ένα ψηφιακό άλμπουμ για κάθε χρόνο ή ένα ψηφιακό άλμπουμ από τα ταξίδια μας για να μπορώ να επιλέξω τις καλύτερες στιγμές της ζωής μας και να τις μοιράζομαι ευκολότερα με την οικογένειά και τους φίλους μας. Σε αυτή μου την προσπάθεια είναι δίπλα μου το myikona.gr

    Όσοι με γνωρίζουν προσωπικά ξέρουν πολύ καλά την αγάπη μου για τη φωτογραφία. Πάντα με μία φωτογραφική στο χέρι, την προτιμώ από τα κινητά, σε κάθε είδους εκδήλωση αλλά και στις οικογενειακές συνευρέσεις και ταξίδια μου αρέσει να αποτυπώνω κάθε στιγμή της ζωής μας. Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια με τις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, παρόλο που έχουμε την άνεση να επιλέξουμε ποια φωτογραφία είναι η καλύτερη, να διαγράψουμε τις θολές ή αποτυχημένες λήψεις έχουμε καταλήξει να τις βλέπουμε σπάνια γιατί βρίσκονται αποθηκευμένες σε έναν σκληρό δίσκο. Γι αυτό τον λόγο

    Diy ψηφιακό άλμπουμ φωτογραφιών
    Do it yourself ψηφιακό άλμπουμ φωτογραφιών

    Διαβάστε στο Ανθομέλι:

    Φωτογραφικές αναμνήσεις

    Ο μπαμπάς μου είχε πάντα μία καλή φωτογραφική μηχανή και έβγαζε πολλές φωτογραφίες. Σε πολλές από εκείνες χρωστάω μνήμες από γεγονότα και ταξίδια που πιθανότατα να είχα ξεχάσει. Η μαμά που πάλι ήταν ειδκή στο να τις οργανώνει σε άλμπουμ (ξέρετε εκείνα με την αυτοκόλλητη σελίδα-διαφάνεια). Πόσες φορές δεν ανατρέξαμε σε αυτές με την Κάλη, πόσες φορές δεν γελάσαμε ή κλάψαμε λέγοντας συναισθήματα ή ιστορίες βλέποντας μια φωτογραφία μας! Δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο από τις αναμνήσεις που κρατάνε μέσα τους οι φωτογραφίες.

    Όταν μεγάλωσα πήρα τη δική μου φωτογραφική μηχανή, pocket τότε γιατί ήταν πιο in και έβγαζα φωτογραφίες κυρίως στις διακοπές. Τότε φυσικά χρησιμοποιούσαμε ακόμα φιλμ και πολλές από τις φωτογραφίες μας ήταν απαράδεκτες και τζάμπα πληρώναμε την εκτύπωση αφού δεν υπήρχε καν η προεπισκόπηση στη φωτογραφική. Μάλιστα έπρεπε να ήσουν πολύ τυχερός να πετύχεις φωτογράφο που να μην εκτυπώσει τις πολύ χάλια φωτογραφίες σου και να μην σε χρεώσει! 

    Κι αφού πέρασα σε κάποια ψηφιακά μοντέλα μικρών μηχανών ήρθε ο αγαπημένος μου αντρούλης να μου κάνει δώρο, και μάλιστα δώρο έκπληξη (δείτε πώς μου το πρόσφερε), την πρώτη μου dslr φωτογραφική μηχανή, που έχω ακόμη φυσικά! Και παρόλο που το κινητό μου βγάζει πολύ καλές φωτογραφίες εγώ την έχω σχεδόν πάντα μαζί μου και προτιμώ να φωτογραφίζω με αυτή! 

    Σούπερ Ευκαιρία: 1+1 ΔΩΡΟ – PHOTOBOOK HD στο MYIKONA.GR!

    Με τον κωδικό ANTHOMELI-BF έχεις -10% στις αγορές σου από το myikona.gr σε ό,τι προϊόν επιλέξεις (εκτός των προσφορών)!

    Οργάνωση φωτογραφιών

    Έχω άπειρες φωτογραφίες που για να πω τη μαύρη μου αλήθεια δεν έχω και πολύ τακτοποιημένες στους φακέλους του υπολογιστή μου. Αυτό το κουσούρι το έχω! Αλλά δεν νομίζω να είναι αυτός ο λόγος που δεν τις βλέπω συχνά. Και πάλι καλά να λέω που έχουμε και το Ανθομέλι που είναι ένα είδος ημερολογίου όπου αναρτούμε πολύ προσωπικό φωτογραφικό υλικό. Όμως πόσες φωτογραφίες να χωρέσουν στο blog; Τι ωραία που ήταν τότε που είχαμε τα αλμπουμάκια με τις εκτυπωμένες φωτογραφίες και χαζεύαμε πότε πότε θυμούμενοι τα παλιά ή την εποχή που τα παιδιά ήταν μικρά; 

    Φτιάχνοντας το δικό μου ψηφιακό άλμπουμ φωτογραφιών  myikona
    Στα ψηφιακά άλμπουμ μπορείτε να επιλέξετε εσείς το layout των σελίδων από τα έτοιμα που υπάρχουν ή να φτιάξετε τα δικά σας.

    Ψηφιακό άλμπουμ φωτογραφιών

    Ένα από τα πράγματα που πληρώσαμε στον γάμο μας ακριβά τότε ήταν και το ψηφιακό άλμπουμ! Χαλάλι τα λεφτά του όμως! Αναμνηστικό-κόσμημα που θα μείνει μια ζωή! Όμως πανάκριβο εκείνη την εποχή! Όμως πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει και το ίντερνετ μπήκε για τα καλά στη ζωή μας. Πλέον μπορούμε να φτιάξουμε μόνοι μας ένα ψηφιακό άλμπουμ με ό,τι θέμα, ό,τι μέγεθος και όσων σελίδων θέλουμε και η myikona το εκτυπώνει για μας και μας το στέλνει στο σπίτι μας! Ναι! Ναι! 

    Το photobook είναι ένα προσωποποιημένο άλμπουμ φωτογραφιών, εκτυπωμένο σε υψηλής ποιότητας τυπογραφικό ή φωτογραφικό χαρτί.

    Πρώτη φορά έμαθα για τα ψηφιακά άλμπουμ της myikona πριν αρκετά χρόνια όταν είδα ένα ψηφιακό άλμπουμ που έφτιαξε ο κουμπάρος μου από ένα οικογενειακό τους ταξίδι στην Αφρική! Ήταν τόσο όμορφο που ζήτησα να μου δώσει περισσότερες πληροφορίες! Μου άρεσε τόσο πολύ που μόλις το πρότεινα στον μπαμπά μου ενθουσιάστηκε κι εκείνος κι έπιασα κατευθείαν δουλειά μαζί του φτιάχνοντας 3 μεγάλα ψηφιακά άλμπουμ από το ταξίδια τους στο εξωτερικό με αυτοκινούμενο! Τα άλμπουμ έγιναν εκπληκτικά!

    Είχαμε επιλέξει μεγάλο μέγεθος 42×30 εκ. και εκτυπωμένα εξώφυλλα με επιλεγμένες φωτογραφίες! Όταν τα πήραμε στα χέρια μας ενθουσιαστήκαμε ακόμα περισσότερο με το τέλειο αποτέλεσμα! Ωστόσο εκείνη την περίοδο το συγκεκριμένο μέγεθος ήταν σχεδόν απαγορευτικό στην τιμή για να κάνεις πολλά άλμπουμ. Πλέον όμως στο site της myikona μπορείτε να βρείτε πολλές προσφορές όλο τον χρόνο! Από μία τέτοια προσφορά έφτιαξα ένα υπέροχο άλμπουμ από τα οικογενειακά μας ταξίδια με διαστάσεις 42x30cm, 54 σελίδες, με προστασία σελίδων από την ηλιακή ακτινοβολία και εξώφυλλο δερμάτινο με μόνο…. 20 ευρώ!

    Σούπερ Ευκαιρία: 1+1 ΔΩΡΟ – PHOTOBOOK HD στο MYIKONA.GR!

    Φτιάχνοντας το δικό μου ψηφιακό άλμπουμ φωτογραφιών myikona
    Σελίδες από το ψηφιακό άλμπουμ από τα οικογενειακά ταξίδια μας

    Στο site της myikona μπορείτε να φτιάξετε τα δικά σας φωτογραφικά άλμπουμ (ψηφιακά άλμπουμ ή photobook) με φωτογραφίες από φωτογραφική ή κινητό. Επίσης θα βρείτε μεγάλη ποικιλία φωτογραφικών προϊόντων για σας ή για δώρα όπως προσωποποιημένες κούπες (απλών ή μαγικών), μαξιλάρια (απλά ή μαγικά), θήκες κινητών, mouse pads, πίνακες σε καμβά, ατζέντες, τυπωμένα ρούχα, παζλ των φωτογραφιών σας, προσκλήσεις, ευχολόγια και τα νέα snaps τα καδράκια με αγαπημένες σου φωτογραφίες που… κολλάνε και ξεκολλάνε!

     

    Προσφορές σε photobooks & ψηφιακά άλμπουμ έως -75%!

    Με τον κωδικό ANTHOMELI-BF έχεις -10% στις αγορές σου από το myikona.gr σε ό,τι προϊόν επιλέξεις (εκτός των προσφορών 1+1)!

    Φτιάχνοντας το δικό μου ψηφιακό άλμπουμ φωτογραφιών 4
    Επιλέξαμε όμορφες φωτογραφίες και φτιάξαμε ένα προσωποποιημένο mousepad για τη γιορτή του πατέρα

    Πώς να φτιάξετε το δικό σας myikona photobook

    • Επιλέξτε το προϊόν που θέλετε (διαστάσεις/είδος εξώφυλλου/layout) και πληρώστε το προϊόν όπως ακριβώς θα κάνατε με κάποια αγορά από ένα eshop. Θα λάβετε στο email σας έναν κωδικό τον οποίον θα χρησιμοποιήσετε αφού ολοκληρώσετε το άλμπουμ για την παραγγελία σας.

    Tip 1: Εάν δημιουργήσετε λογαριασμό μπορείτε να αποθηκεύετε τα άλμπουμ που θα φτιάξετε για να δουλεύετε οποιαδήποτε στιγμή online.

    Tip 2: Μπορείτε να δημιουργήσετε άλμπουμ είτε online, είτε μέσω του προγράμματος που θα κατεβάσετε στον υπολογιστή σας, είτε από το κινητό σας. Δείτε εδώ τα εκπαιδευτικά βίντεο.

    • Ανεβάστε τις φωτογραφίες σας
    • Δημιουργήστε με τις φωτογραφίες σας τις σελίδες του άλμπουμ έτσι όπως εσείς τις θέλετε με τα εργαλεία που σας προσφέρει το πρόγραμμα επεξεργασίας της myikona. Κάθε βήμα σας αποθηκεύεται κι έτσι μπορείτε να δουλεύετε για όσο διάστημα θέλετε το έργο σας. Η αγορά σας ισχύει για 3 μήνες αλλά ακόμα και στην περίπτωση που καθυστερήσετε να το φτιάξετε μπορείτε με μια μικρή χρέωση να μην χάσετε τα χρήματα της αρχικής αγοράς σας.
    • Παραγγείλτε το άλμπουμ χρησιμοποιώντας τον κωδικό που λάβατε με την αγορά σας στο email σας και σε λίγες μέρες θα το έχετε στο σπίτι σας!
    Φτιάχνοντας το δικό μου ψηφιακό άλμπουμ φωτογραφιών myikona

    Πιο δημιουργικά δεν γίνεται!

    Η δημιουργία του άλμπουμ είναι για μένα προσωπικά το πιο δημιουργικό μέρος της διαδικασίας. Το πρόγραμμα επεξεργασίας είναι εξαιρετικά εύκολο και προσφέρει πολλές επιλογές.

    Σας δίνεται η δυνατότητα να φτιάξετε το άλμπουμ σας με έτοιμα layout σελίδων ή να δημιουργήσετε τα δικά σας ξεκινώντας από λευκή σελίδα. Μπορείτε να προσθέσετε νέες σελίδες ή να αλλάξετε θέση στις σελίδες του άλμπουμ σας. Επίσης μπορείτε να γράψετε επάνω σε αυτές κι έτσι να μην ξεχνάτε ημερομηνίες ή τοποθεσίες των φωτογραφιών! Κάτι επίσης σημαντικό είναι πως το πρόγραμμα σας προστατεύει από χρήση λάθος φωτογραφιών που δεν έχουν καλή ανάλυση βάζοντας ένα θαυμαστικό σε αυτές όταν τις τοποθετήσετε στις σελίδες του. Σε αυτή την περίπτωση μετακινείτε τη φωτογραφία σε κάποιο μικρότερο πλαίσιο ή την διαγράφετε εντελώς.

    Εμείς λατρέψαμε και τη διαδικασία και το αποτέλεσμα; Εσείς έχετε φτιάξει ποτέ ψηφιακό άλμπουμ; Πώς σας φάνηκε η διαδικασία; Πώς ήταν το δικό σας αποτέλεσμα;

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης