ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Τα καλύτερα δώρα για κορίτσια στην εφηβεία

    Μπορεί οι γιορτές να πέρασαν αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τελείωσαν και οι ευκαιρίες για δώρα. Όλο και κάποιο πάρτυ για γενέθλια ή γιορτή θα έχετε εσείς ή τα παιδιά σας! Σίγουρα θα θέλετε να πάρετε ιδέες για το τι μπορείτε να δωρίσετε σε μια έφηβη, που μάλιστα να το ευχαριστηθεί κιόλας! Οπότε συνεχίστε να διαβάζετε και σίγουρα θα βρείτε ιδέες για τα καλύτερα δώρα για κορίτσια στην εφηβεία δηλαδή για κορίτσια άνω των 12 ετών. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ιδέες και για μικρότερα ή μεγαλύτερα παιδιά! Το δώρο εξαρτάται και από τα χόμπι, τις συνήθειες ή τις αγάπες ενός παιδιού. Στο τέλος θα βρείτε κι άλλες αναρτήσεις με επιπλέον προτάσεις.

    Θήκη κινητού ή tablet

    Θα ξεκινήσω από το απόλυτο gadget για μία έφηβη που είναι η θήκη του κινητού της μιας και η πλειοψηφία έχει κινητό! Βολιδοσκοπείστε τη μάρκα του κινητού και κάντε την αγορά σας άφοβα γιατί όσες και να έχουν δεν τις χορταίνουν ποτέ. Εναλλακτικά μπορείτε να αγοράσετε μια θήκη για tablet.




    Ηχείο για καραόκε

    Το συγκεκριμένο δώρο το έκανα δώρο στην οικογένειά μας φέτος τις γιορτές και η Μελίτα που είναι μικρότερη το λάτρεψε. Είναι ένα υπέροχο δώρο για όλες τις ηλικίες αφού έχει και ραδιόφωνο και παίρνει και usb. Και για σιγουριά σας λέω ότι όταν το είδε η ανιψιά μου που είναι στην εφηβεία, το λάτρεψε και αυτή.


    Διαβάστε επίσης στο Ανθομέλι:


    Φωτιστικό

    Προσωποποιημένο φωτιστικό Led με επιλογή 7 χρωμάτων και Δυνατότητα αυξομείωσης έντασης φωτισμού. Θα το βρείτε μόνο στο myikona.gr

    Με τον κωδικό ANTHOMELI-team έχεις -10% στις αγορές σου από το myikona.gr σε ό,τι προϊόν επιλέξεις!

    Τα καλύτερα δώρα για κορίτσια στην εφηβεία
    Μετά την παραγγελία μας το λάβαμε πολύ σύντομα. Αυτό που μπορείτε να προσθέσετε είναι το όνομα αλλά στο myikona μπορείτε να βρείτε υπέροχα σχέδια για όλες τις περιστάσεις και να προσθέσετε ακόμα και φωτογραφία!

    Εισιτήρια για ένα ένα ξεχωριστό μουσείο

    Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη υπάρχει ένα ξεχωριστό μουσείο που ταιριάζει γάντι στους εφήβους! Αγοράστε εισιτήρια για αυτούς και τους φίλους τους και δώστε τους την ευκαιρία να διασκεδάσουν με την ψυχή τους βγάζοντας άπειρες φωτογραφίες και μαθαίνοντας για τα μυστικά του μυαλού τους. Μουσείο ψευδαισθήσεων, λοιπόν, ή αλλιώς museum of illussions.

    Εισιτήρια μπορείτε να κλείσετε εδώ για Θεσσαλονίκη και εδώ για Αθήνα.

    Περισσότερα πληροφορίες για το μουσείο θα βρείτε από το άρθρο μας για τη δική μας επίσκεψη εδώ.

    Τα καλύτερα δώρα για κορίτσια στην εφηβεία
    Δώρα για κορίτσια στην εφηβεία μπορεί να είναι η επίσκεψη σε δραστηριότητες που θα αρέσουν στα παιδιά με φίλους ή με την οικογένειά τους.

    Μαξιλάρια

    Αν κρίνω από την κόρη αλλά και την ανιψιά μου, τα μαξιλάρια με τα διάφορα quotes ή τα προσωποποιημένα, ώστε να εκτυπώσουν εκείνες ό,τι θέλουν επάνω, είναι must. Όσα κι αν έχουν πάνω στο κρεβάτι τους ποτέ δεν είναι αρκετά. Σε λίγο θα φύγουν αυτές και θα μείνουν τα μαξιλάρια! Εναλλακτικά μπορείτε να τους πάρετε μια μαξιλάρα δαπέδου ή ένα πουφ.


    Ηλεκτρικό πατίνι

    Ναι, είναι ένα ακριβό δώρο. Αλλά αν είστε γονιός ή παππούς ή γιαγιά και θέλετε να πάρετε ένα καλό δώρο στο κορίτσι σας τότε σίγουρα είναι μια επιλογή που θα ενθουσιάσει την έφηβή σας! Η κόρη μου έχει πάρει ένα πατίνι το καλοκαίρι και το έχει κατευχαριστηθεί. Το χρησιμοποίησε πολύ στο camping για τις μετακινήσεις της και τώρα που επιστρέψαμε το χρησιμοποιεί και για κοντινές διαδρομές για τις δραστηριότητές της. Φυσικά ένα κράνος θα είναι απαραίτητο για την ασφάλεια του κάθε παιδιού αλλά και ενήλικα όταν χρησιμοποιεί ηλεκτρικό πατίνι. Πιθανότατα να χρειαστεί και μία καλή κλειδαριά για να το κλειδώνει. Ωστόσο τα πατίνια επειδή είναι αναδιπλούμενα μπορεί να τα πάρει και σε εσωτερικό χώρο (πχ. φροντιστήριο, ή ωδείο).


    Επιτραπέζια

    Και μπορεί να σας φαίνεται μπανάλ αλλά υπάρχουν ορισμένα επιτραπέζια που πραγματικά είναι τόσο στη μόδα που θα τα λατρέψουν, όπως το dixit ή το learning tubes. Είναι επιτραπέζια φαντασίας και δημιουργίας και σίγουρα θα καλέσουν τις φίλες τους για μερικές παρτίδες. Και φυσικά να μην ξεχνάμε τα παιχνίδια μυστηρίου όπως τα εξής:


    Βιβλία

    Εντάξει, γιατί όχι; Έλα, μην σας βλέπω να κατσουφιάζετε μικρά μου κορίτσια! Υπάρχουν υπέροχα βιβλία που πραγματικά θα κάνουν τη διαφορά. Σκεφτείτε τι μπορεί να αρέσει στη φίλη σας και τολμήστε το. Δεν είναι όλη μας η ζωή ένα κινητό! Στο instagram του Ανθομέλι αλλά και στο TikTok ανεβάζουμε πολύ συχνά βίντεο με προτάσεις βιβλίων για παιδιά στο δημοτικό και στην εφηβεία.

    Επιπλέον πρόταση: Yusra Mardini: Η πεταλούδα του νερού για ένα κορίτσι με απίστευτη θέληση και δύναμη (αληθινή ιστορία) αλλά και για πιο μεγάλες έφηβες τα βιβλία της Colleen Hoover Δείτε επιπλέον βιβλία για εφήβους εδώ.


    Ψηφιακό άλμπουμ

    Οι έφηβοι λατρεύουν κάθε τι ψηφιακό. Αν μάλιστα έχουμε να κάνουμε με μια έφηβη που λατρεύει να φτιάχνει πράγματα μόνη της, τότε ένα ψηφιακό άλμπουμ με θέμα την σχολική ζωή, τους φίλους της, τις διακοπές, τα γενέθλια θα ήταν ό,τι πιο δημιουργικό!

    Βρείτε εδώ οδηγίες για το πώς θα φτιάξετε το δικό σας ψηφιακό άλμπουμ που θα έρθει σπίτι σας σε λίγες μέρες!

    Τα καλύτερα δώρα για κορίτσια στην εφηβεία

    Τετράδια με υπέροχα σχέδια ή μοντέρνα ημερολόγια (ατζέντα)

    Αν κρίνω από τα δικά μας κορίτσια αλλά και από τις μαθήτριές μας, ένα τετράδιο δεν είναι ποτέ αρκετό! Μιλάμε για τρελή μανία! Και πως να μην είναι αφού τα τετράδια των τελευταίων ετών είναι υπέροχα διακοσμημένα και με φανταστικά σχέδια και χρώματα. Μπορείτε πάντα να τους προτείνετε φυσικά να φτιάξουν το δικό τους bullet journal.


    Κι άλλες ιδέες για δώρα για κορίτσια στην εφηβεία

    Βιβλίο μαγειρικής

    Υπάρχουν πολλών ειδών προσωπικότητες και πολλά χόμπι που μπορεί να έχει μία έφηβη. Ένα από αυτά και η μαγειρική. Οπότε αν στη φίλη ή στην κόρη σας αρέσει να καταπιάνεται με την κουζίνα, τότε ένα βιβλίο μαγειρικής είναι ό,τι πρέπει.


    Είδη γραφής και ζωγραφικής

    Και αφού λέμε για χόμπι, αν κρίνω από την ανιψιά μου, σίγουρα υπάρχουν κορίτσια που λατρεύουν τα bullet journal αλλά και διάφορα είδη καλλιτεχνικής γραφής. Οπότε, μη διστάσετε να τους πάρετε μαρκαδοράκια, ξυλομπογιές καλής ποιότητας, υπογραμμιστικά αλλά και άλλα είδη γραφής.

    Διαβάστε στο Ανθομέλι: Δείτε πως χρησιμοποιήσαμε εμείς τα μαρκαδοράκια που γράφουν πάνω σε όλες τις επιφάνειες


    Σακίδιο

    Όπως σας είχα πει και παλιότερα στο άρθρο με τα VSCO girls, τα κορίτσια τρελαίνονται για σακίδια και ειδικά για μια συγκεκριμένη μάρκα. Ωστόσο μην κολλήσετε σε αυτό καθώς η τιμή της είναι αρκετά υψηλή. Εσείς μπορείτε να περιηγηθείτε στα διάφορα site ή καταστήματα και να βρείτε αυτό που να μπορείτε να καλύψετε.


    Κούπα

    Αν πάλι το δωράκι σας θέλετε να είναι συμβολικό και να μην ξεπεράσετε ένα συγκεκριμένο budget, μια χαριτωμένη κούπα είναι ιδανική για τις κρύες μέρες. Άσε που μπορεί και να την χρησιμοποιήσει και στις φωτογραφίσεις της. Και μην ξεχνάτε και την επιλογή της προσωποποιημένης κούπας με διάφορες φωτογραφίες ή quote!


    Διαβάστε επίσης στο Ανθομέλι για δώρα για κορίτσια στην εφηβεία:


    Ψηφιακό Ρολόι-Activity Tracker

    Και μπορεί φέτος να το πήρε η Κατερίνα για την ίδια αλλά κανένα κορίτσι δεν θα έλεγε όχι για ένα τέτοιο ρολόι. Πλέον είναι unisex και είσαι πολύ in όταν το φοράς. Σίγουρα θα εκτιμήσουν ένα ρολόι που εκτός από την ώρα δονείται όταν έρχεται μήνυμα ή κλήση στο κινητό τους, μετράει τα βήματά του και βοηθάει σε μια διαφορετική καθημερινότητα αφού συνδέεται και με το κινητό τους και μπορεί να καταγράψει τις ώρες άθλησης!


    Καλλυντικά

    Και μιας και τα κορίτσια που μπαίνουν στην εφηβεία πρέπει να προσέχουν πολύ το δέρμα τους και να μειώσουν τη χρήση των χημικών ουσιών η πρόταση μας είναι τα φυσικά καλλυντικά. Θα τα ερωτευτείτε κι εσείς! Αλλά να σας πω ένα μυστικό; Τα κορίτσι που μπαίνουν στην εφηβεία λατρεύουν και το μακιγιάζ (εντάξει όχι όλα)! Ωστόσο μπαίνοντας σιγά σιγά στο clup των γυναικών αρχίζουν τις δοκιμές με τα καλλυντικά και σίγουρα μια παλέτα σκιών ή μία μάσκαρα.

    Τα καλύτερα δώρα για κορίτσια στην εφηβεία 4
    Τα καλύτερα δώρα για κορίτσια στην εφηβεία 7

    Αρώματα και αποσμητικά

    Οι κολώνιες και τα αρώματα τώρα αρχίζουν και μπαίνουν στη ζωή των κοριτσιών. Ξεκινούν την αναζήτηση τι τους αρέσει περισσότερο ή τι ταιριάζει στο δέρμα τους. Η δική μας έφηβη ξεκίνησε με τις σειρές από την Body Shop και ενθουσιάστηκε! Άσε που είναι και οικολογικές και κάποιες από αυτές και vigan. Προτείνουμε τη θρυλική σειρά White Musk, σε συνδυασμό μάλιστα με τους 3 καινούργιους αρωματικούς συνδυασμούς του είναι ιδανικό για κάθε κορίτσι! Περισσότερα για τα νέα vigan white musk μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Για τις λάτρεις τις καρύδας προτείνουμε και καλλυντικά είδη και αρώματα με άρωμα καρύδας.


    Αξεσουάρ δωματίου

    Αν έχουν μπει στην εφηβεία αλλά παραμένουν αθεράπευτα ρομαντικές, τότε σκεφτείτε να τους πάρετε μερικά ωραία αξεσουάρ, όπως κεριά, μαξιλάρια, λαμπατέρ αλλά και αφράτες πετσέτες μπάνιου ή θαλάσσης.

    Διαβάστε περισσότερα στο Ανθομέλι: 8 τρόποι να ανανεώσετε το παιδικό δωμάτιο

    Τα καλύτερα δώρα για κορίτσια στην εφηβεία

    Καλαμάκια μεταλλικά πολλών χρήσεων

    Είτε είσαι VSCO girl είτε δεν είσαι πρέπει να μάθεις από μικρή ότι η οικολογία δεν είναι μόδα αλλά η νέα στάση ζωής που πρέπει όλοι να φροντίσουμε να αποκτήσουμε. Έτσι, καιρός να αλλάξεις τα πλαστικά καλαμάκια με αυτά της μιας χρήσης από μπαμπού ή τα μεταλλικά πολλών χρήσεων. Περισσότερες ιδέες για οικολογικά δώρα μπορείτε να βρείτε και εδώ.


    Φυσικά έχουμε κι άλλες ιδέες για δώρα για κορίτσια στην εφηβεία αλλά τις έχουμε γράψει σε παλιότερες αναρτήσεις μας. Οπότε διαβάστε εδώ:


    Πώς σας φάνηκαν οι ιδέες και οι προτάσεις μας για δώρα για κορίτσια στην εφηβεία; Περιμένουμε και τις δικές σας και ποιος ξέρει μπορεί να φτιάξουμε και δεύτερη ανάρτηση!

    Callie

    (Ανανέωση Ιανουάριος 2023)

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης