ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Όταν το Karate Kid μεταμορφώθηκε σε Cobra Kai

    Ρε παιδιά, ρε παιδιά, έχω πολύ σοβαρό πρόβλημα! Εγώ δεν ήμουν ερωτευμένη με τον Ralph Macchio (ήταν η Κατερίνα), εγώ δεν είχα καν γεννηθεί όταν βγήκε η πρώτη ταινία Karate Kid, εγώ δεν ξέρω καράτε! Μπορείτε να μου πείτε γιατί έχει στιγματίσει τόσο πολύ τα παιδικά μου χρόνια αυτή η ταινία; Θα μου πεις, Κάλη, δεν είναι η πρώτη φορά που μια ταινία σε στιγματίσει. Να σου θυμίσω μήπως το Dirty Dancing ή το Twilight και τους γεροντοέρωτές σου; Ή μήπως να σου πω ότι δεν βλέπεις θρίλερ επειδή νομίζω ότι όλα θα συμβούν στην πραγματικότητα; Ή μήπως ότι κλαις ακόμα και στις ταινίες της Disney; Εντάξει το ομολογώ! Ολα τα σημάδια έδειχνα ότι θα οδηγούμουν με μαθηματική ακρίβεια προς το εθισμό Cobra Kai!

    Σας το έχω ξαναπεί, άργησα να μπω στον θαυμαστό κόσμο του Netflix και μάλιστα ήμουν και αντίθετη γιατί δεν ήθελα λέει να εθιστώ. Και η αλήθεια είναι ότι δεν έχω, καθώς ευτυχώς ή δυστυχώς έχω ελάχιστο χρόνο για να αφιερώσω σε σειρές. Συνήθως βλέπω ταινίες ή σειρές με 1 ή 2 κύκλους για να τελειώνω γρήγορα! Ωστόσο η Μελίτα μου μιλούσε για το Cobra Kai εδώ και πολύ καιρό και πάντα της έλεγα ότι πρώτα θα δούμε τις ταινίες Karate Kid και μετά το Cobra Kai. Tι, να μην ξέρει το παιδί ποιος είναι ο Ντάνιελ Σαν και τι είναι το Breath in, Breath out; Ιεροσυλία! Τέλος πάντων, κάποια στιγμή λίγο πριν το καλοκαίρι είχε έρθει η στιγμή να την μυήσω στο Karate Kid και στο εφηβικό crush της θείας της!

    Karate Kid vs Cobra Kai
    Οι παλιές καραβάνες του Karate Kid

    Παιδιά, τις λάτρεψε η Μελίτα τις δύο πρώτες ταινίες (ειδικά την πρώτη!) και συμπάθησε την τρίτη χωρίς όμως να τρελαθεί κιόλας (όπως και όλοι μας!) Εγώ πάλι αγαπώ την δεύτερη, στην Οκινάουα με το τυμπανάκι να χτυπάει πέρα δώθε και την τελευταία σκηνή να μου θυμίζει ότι είχα πλαντάξει στο κλάμα όταν ήμουν μικρή! Και μπορεί η Μελίτα να μην είναι τόσο συγκινησιάρα όσο εγώ αλλά το Karate kid το έχει δει ήδη καμιά 100οστή φορές! Οπότε το Cobra Kai ήταν μονόδρομος!

    Πωπω, πόσο υπέροχο ήταν να βλέπεις μετά από τόσα χρόνια τους ηθοποιούς να έχουν μεγαλώσει αξιοπρεπώς και να συνεχίζει αυτό που κάποτε είχε τελειώσει και μάλιστα με ένα σενάριο που δεν το λες κακό! Εντάξει, ίσως εγώ να μην είχα φανταστεί έτσι την πορεία τους αλλά να σας πω την αλήθεια δεν με χαλάει κιόλας! Άσε που τα παιδιά που παίζουν τα παιδιά των πρώην πρωταγωνιστών είναι πολύ καλά στους ρόλους τους! Ναι, ναι, στο προτείνω να το δεις, καλά το κατάλαβες! Και στο προτείνω κι εγώ για σένα και η Μελίτα για το παιδί σου! Βασικά δείτε το οικογενειακώς να τελειώνουμε!

    Karate Kid Vs Cobra Kai
    Το νεαρό cast της σειράς Cobra Kai

    Το Cobra Kai έχει μέχρι στιγμή 3 κύκλους και ο κάθε ένας αντιστοιχεί σχεδόν σε κάθε μία από τις 3 ταινίες. Θα δείτε σχεδόν όλους τους παλιούς ηθοποιούς σε ρόλους κλειδιά στην υπόθεση και το πιο συγκινητικό ήταν όταν ο Ντάνιελ Σαν πηγαίνει πίσω στην Οκινάουα! Επίσης υπάρχουν ακόμα και αντικείμενα που είναι ίδια, όπως το αυτοκίνητο που του έδωσε ο Μίστερ Μιγιάκι και η κορδέλα καράτε που φοράει στο κεφάλι του. Αλλά δεν λέω άλλα, μην κάνω και spoiler! Παρεπιπτόντως ο Ralph Maccchio έχει πιει το μαγικό φίλτρο νεότητας! Έλεος πχια! 60 χρονών είναι και μοιάζει 20 χρόνια νεότερος!

    Τα Χριστούγεννα περιμένουμε με αγωνία τον 4ο κύκλο και η Μελίτα ήδη αναζητά στο youtube spoiler και νέα trailer! Εγώ πάλι που δεν αγαπώ τα spoiler ανυπομονώ για κουβερτούλα, καναπέ και χουχούλιασμα με αγκαλίτσα το κορίτσι μου να απολαύσουμε τα νέα επεισόδια και να ταξιδέψω πάλι στην παιδική μου ηλικία.

    Αλήθεια εσείς έχετε δει κάποια από τις ταινίες παλιότερα ή την σειρά τα τελευταία χρόνια;

    Κάλη

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης