ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Προτάσεις βιβλίων με το 90 secs-a-book

    Σήμερα η ανάρτηση είναι αφιερωμένη σε όλους εσάς που δεν μας παρακολουθείτε στα social media και συγκεκριμένα στο instagram. Κρίμα βέβαια γιατί κι εκεί υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος Ανθομέλι αλλά καταλαβαίνω ότι δύσκολα να τα προλάβει κάποιος όλα και ακόμα πιο δύσκολο να είναι ενεργός σε πολλά μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στο instagram που λέτε έχουμε δημιουργήσει μια σειρά βίντεο με τίτλο 90 secs-a-book και παρουσιάζουμε μόνο τα βιβλία που διαβάσαμε και μας άρεσαν μέσα σε 90 δευτερόλεπτα. Επειδή όμως είναι κρίμα να τα χάσετε κι εσείς γιατί πραγματικά υπάρχουν ωραίες προτάσεις, νομίζω ήρθε η ώρα να τα δείξουμε και σε εσάς.

    Επειδή τα βίντεο είναι αρκετά και δεν θέλω να σας φορτώσω, θα ξεκινήσω με τα 3 πρώτα και τις επόμενες ημέρες θα ανεβάσω και επόμενη ανάρτηση με τα υπόλοιπα. Το ίδιο θα συμβαίνει κάθε φορά που θα συγκεντρώνω 3-4 βίντεο.

    Προτάσεις Βιβλίων σε 90 δευτερόλεπτα (90 secs-a-book)

    1) Άνθρωποι που διαβάζουν στην παραλία της Emily Herny από Εκδόσεις Διόπτρα

    Το Χαμένο Εισιτήριο της Freya Sampson από Εκδόσεις Μίνωας

    To Χαμένο Εισιτήριο και προτάσεις βιβλίων από το Ανθομέλι και το 90 secs-a-book
    Προτάσεις βιβλίων με το 90 secs-a-book 2

    Οδηγός φόνων για καλά κορίτσια της Holly Jackson από Εκδόσεις Διόπτρα

    20 Χρόνια Σιωπής της Marie Vareille από Εκδόσεις Μίνωας

    Διαβάστε περισσότερα:

    Ελπίζω να σας αρέσει και αυτός ο τρόπος παρουσίασης των βιβλίων.

    Κάλη

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης