ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Για να βρεις το Ευ ζην χρειάζεσαι βιβλία από Εκδόσεις Evzin

    Το ότι μας αρέσουν τα βιβλία το έχετε καταλάβει. Το ότι μας έχετε συνδυάσει με ωραίες εκδόσεις είναι επίσης γεγονός. Ε, μπορούμε να απογοητεύσουμε τους εαυτούς μας και εσάς με το να μην εμπλουτίζουμε τη στήλη Βιβλία με όμορφα νέα για τους βιβλιόφιλους; Και όπου βιβλιόφιλος, δεν σημαίνει ότι μιλάμε μόνο για όσους αγαπάτε τα μυθιστορήματα αλλά και τα παιδικά βιβλία, τα βιβλία αυτοβελτίωσης και γενικά τα βιβλία που ανήκουν στην κατηγορία lifestyle. Για αυτό σας έχουμε new kid in town, τις Εκδόσεις Evzin που ανήκουν στην οικογένεια Rosili, έναν εκδοτικό οίκο, επιστημονικών κυρίως βιβλίων, που έχει εμπειρία πάνω από 25 χρόνια στον χώρο του βιβλίου.

    Περίεργη να δω τι καινούργια βιβλία θα μπουν στην βιβλιοθήκη μου το 2023 περιηγήθηκα στο site των Εκδόσεων Evzin και είδα ότι έχουν 3 βασικές κατηγορίες. Την κατηγορία Γονείς, την κατηγορία Παιδί και την Κατηγορία Αυτοβελτίωση. Το καλύτερο μου δηλαδή! Οπότε, διάλεξα από κάθε κατηγορία 1 βιβλίο για να το διαβάσω, να σας πω την άποψή μου και να προτείνω και σε εσάς, ανάλογα με τη φάση που είστε στη ζωή σας, να τα αποκτήσετε.

    ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ

    Ξεκινάμε με την πρώτη κατηγορία που αφορά στους νέους γονείς. Τα βιβλία του εκδοτικού οίκου Evzin περιλαμβάνουν θέματα, όπως η εγκυμοσύνη της μαμάς, ο ύπνος, η διατροφή και η αντιμετώπιση των μωρών και των νηπίων. Εάν είστε έγκυος ή σας αρέσει να δωρίζετε τέτοια υπέροχα δώρα στις νέες μανούλες, τότε κάντε την γύρα σας και είμαι σίγουρη ότι θα βρείτε κάτι που θα ταιριάζει στο άτομο που θέλετε να το παραλάβει ή στο δικό σας στυλ.

    Όσα πρέπει να ξέρει μία Μαμά και Όσα πρέπει να ξέρει ένας Μπαμπάς

    Όσο για μένα, επέλεξα να ξεφυλλίσω και να διαβάσω το section για τα εφηβάκια μας από το βιβλίο Όσα πρέπει να ξέρει μία Μαμά και Όσα πρέπει να ξέρει ένας Μπαμπάς. Πρόκειται για έναν συνοπτικό αλλά καλά ενημερωμένο Οδηγό για νέους γονείς (εγχειρίδιο) που θα τους συντροφεύει από την περίοδο που το παιδί τους θα είναι νεογέννητο έως τη στιγμή που θα φτάσουν στην εφηβεία!

    Το υπέροχο με αυτό το βιβλίο είναι ότι είναι αρκετά διασκεδαστικό και προνοητικό καθώς δεν μένει μόνο στις κλασικές συμβουλές αλλά έχει και κεφάλαια που μιλάνε για παράδειγμα για το πώς να αντιμετωπίσετε τις ψείρες, πώς να παίξετε διάφορα διασκεδαστικά παιχνίδια με τα παιδιά σας, πώς να οργανώσετε ένα πιτζάμα πάρτυ ή πώς να διώξετε τους μπαμπούλες.

    Εννοείται ωστόσο ότι περιέχει και άλλα πιο βατά θέματα, όπως πώς να νανουρίσετε με επιτυχία το μωρό σας ή πώς να οργανώσετε το αυτοκίνητο για να είναι ασφαλές για το παιδί. Μια βόλτα στις σελίδες του βιβλίου θα σας ενθουσιάσει!

    Εκδοτικός οίκος Evzin Publicaitions και βιβλία για γονείς

    ΠΑΙΔΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ

    Αγαπημένη κατηγορία όλων των μαμάδων που θέλουν να κάνουν τα παιδιά τους κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση με τον βιβλιόφιλο εαυτό τους. Σε αυτή τη φάση, ο Εκδοτικός Εvzin έχει βγάλει μόνο λίγους τίτλους αλλά εντός της χρονιάς έρχονται ακόμα περισσότερα βιβλία.

    Εγώ προσωπικά επέλεξα ένα κόμικ! Ναι!!! Τελευταία τα κόμικ έχουν μπει ξανά στις καρδιές των παιδιών και είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για τα παιδιά των πρώτων τάξεων του δημοτικού που δεν διαβάζουν με ευκολία μεγάλα κείμενο ή απλά για τα παιδιά που θέλουμε να τους πείσουμε ότι το διάβασμα μπορεί να είναι και διασκεδαστικό! Κρίνοντας, δε, από τους μαθητές μου αλλά και την Μελίτα, λέμε ναι στα κόμικ.

    Πουλί και ο Σκίουρος στην Τρεχάλα

    Το Πουλί και ο Σκίουρος στην Τρεχάλα του James Burks είναι για παιδιά 6-10 ετών και πρόκειται για ένα διασκεδαστικό κόμικ που δεν θα αφήσει τα παιδιά ασυγκίνητα. Έχει λίγο κείμενο, αστείες εικόνες και πολύ έξυπνο story! Πρωταγωνιστές, το ξέγνοιαστο και πάντα χαρούμενο Πουλί και ο ψυχαναγκαστικός και λίγο φοβιτσιάρης νέος του φίλος, ο Σκίουρος, που ενώνουν τις δυνάμεις τους για να αποφύγουν την πεινασμένη γάτα. Στόχος τους να φτιάσουν στο Νότο που όλα είναι πιο ζεστά και έχει άφθονο φαγητό ακόμα και τον χειμώνα. Θα καταφέρουν να γλυτώσουν από την γάτα, το φίδι και τις μέλισσες;

    Ένα υπέροχο ταξίδι φιλίας, συμπαράστασης, θάρρους και πολύ γέλιου! Το προτείνω ανεπιφύλακτα!

    Εκδοτικός οίκος Evzin Publicaitions και κόμικ
    Εκδοτικός οίκος Evzin Publicaitions και παιδικά βιβλια

    To βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Rosili καθώς και τα βιβλία που σας παρουσιάζουμε σήμερα μπορείτε να τα βρείτε και να τα παραγγείλετε από το site τους εδώ.

    ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

    Ξέχνα τα ΔΕΝ και γίνει… ΖΕΝ

    Πάμε τώρα και σε άλλη αγαπημένη κατηγορία – Αυτοβελτίωση – και σε ένα βιβλίο που νομίζω ότι όσοι με ξέρουν, ξέρουν ότι μου ταιριάζει αρκετά! Ξέχνα τα ΔΕΝ και γίνε… ΖΕΝ του Chris Prentiss. Δεν πιστεύω να είστε από αυτούς που φέρνουν την καταστροφή συνέχεια και έχουν κάτι αρνητικό να πουν. Από αυτούς που το “δεν μπορώ” και το “δεν θέλω” είναι ευκολάκι. Τότε, παρόλο που αν και δεν ξέρω αν αυτό το βιβλίο κάνει θαύματα, είμαι σίγουρη ότι θα σας δώσει και μια άλλη οπτική των πραγμάτων.

    Με μότο το ότι “κάθε γεγονός που έρχεται στη ζωή σας είναι απολύτως το καλύτερο δυνατό γεγονός που θα μπορούσε να συμβεί“, ο συγγραφέας μας ταξιδεύει στον κόσμο της ανατολικής φιλοσοφίας αλλά με σύγχρονα παραδείγματα και ωραίες ιδέες. Και παρόλο που σε 2 γραμμές δεν μπορώ να σας αναλύσω όλη την φιλοσοφία του, να σας πω ότι στην αρχή δεν μπορούσα να καταλάβω τι εννοούσε. Όσο συνέχιζα το διάβασμα όμως συνειδητοποιούσα πόσο καλό θα μας έκανε όλους αν σκεφτόμασταν έτσι για τις καθημερινές δυσκολίες που έρχονται στον δρόμο μας.

    Άρα αν θέλεις κι εσύ να γίνεις λίγο ζεν και να φέρεις την ισορροπία στη ζωή σου, δώσε σε αυτό το μικρό βιβλίο μια ευκαιρία και θα δεις τα καθημερινά προβλήματα και τα εμπόδια που εμφανίζονται… αλλιώς!

    Εκδοτικός οίκος Evzin Publicaitions και βιβλία αυτοβελτίωσης
    ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ, ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΕ TIKTOK ΚΑΙ INSTAGRAM.

    Μετά από αυτά που διάβασες, τι λες θα κάνεις την “είσοδο” σου σε αυτόν τον νεο Εκδοτικό; Και μην ξεχάσεις το όνομά του, Evzin! Γιατί για το Ευ ζην τα βιβλία είναι απαραίτητα!

    Κάλη

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης