ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Σύγκρινε προσφορές για ενοικίαση αυτοκινήτου

    Που θα βρούμε οικονομικές προσφορές για ενοικίαση αυτοκινήτου; Στο discovercars θα βρούμε τις καλύτερες προσφορές από πολλές εταιρείες, να τις συγκρίνουμε και τελικά να επιλέξουμε την καλύτερη. Όλα αυτά μόνο από ένα site χωρίς να φοβόμαστε πως θα έχουμε… εκπλήξεις κατά την παραλαβή αφού στο discovercars δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις. Επιπλέον έχουμε δυνατότητα για δωρεάν ακύρωση και πολύ οικονομική full ασφαλιστική κάλυψη!

    Η ενοικίαση αυτοκινήτου πλέον δεν είναι απρόσιτη. Υπάρχουν πολλές εταιρείες και πολλές προσφορές για να επιλέξουμε. Όμως η πληθώρα προσφορών πολλές φορές μας μπερδεύει και μας κουράζει. Μας έχει τύχει με τον άντρα μου να ψάχνουμε να νοικιάσουμε αυτοκίνητο για ολιγοήμερο ταξίδι και να χάνουμε ώρες στην αναζήτηση! Πλέον για μας το discovercars είναι μονόδρομος! Έχοντας νοικιάσει αυτοκίνητο αρκετές φορές στα ταξίδια μας συνειδητοποιήσαμε πως με τις προσφορές από το discovercars εξοικονομούμε χρήματα -ως και 70% – για το ταξίδι μας.

    Βρες τις καλύτερες προσφορές για ενοικίαση αυτοκινήτου σε 145 χώρες

    Εάν θέλετε να κάνετε αναζήτηση για ενοικίαση αυτοκινήτου, στο discovercars θα βρείτε τις φθηνότερες προσφορές από τις μεγαλύτερες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων παγκοσμίως (πάνω από 500), σε πάνω από 145 χώρες και παραλαβή σε πάνω από 10Κ τοποθεσίες!

    Πάτε εδώ στο discovercars.com

    ή ξεκινήστε κατευθείαν την αναζήτηση από αυτό το banner:

    Γιατί να επιλέξω το discovercars για ενοικίαση αυτοκινήτου;

    Το DiscoverCars.com κατέχει ηγετική θέση στις διαδικτυακές κρατήσεις ενοικίασης αυτοκινήτων συγκρίνοντας προσφορές για ενοικίαση αυτοκινήτου από πολλές εταιρείες για να μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των οποίων είναι η Hertz, η Avis, η Europecar, η Budget

    Το DiscoverCars εξασφαλίζει τις καλύτερες τιμές για τους πελάτες του και το καταφέρνει γιατί διαπραγματεύεται τις τιμές για πολλά ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα την κάθε φορά απευθείας με τις εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων.

    Το DiscoverCars.com παρέχει την δυνατότητα πλήρους ασφαλιστικής κάλυψης (full covarage) στο μισό κόστος από τα περισσότερα ασφαλιστήρια συμβόλαια που προσφέρονται από τους τοπικούς παρόχους.

    Το DicoverCars.com προσφέρει δωρεάν ακύρωση σε οποιοσδήποτε χρονικό σημείο έως και 48 ώρες πριν από την προγραμματισμένη παραλαβή του αυτοκινήτου. Σε περίπτωση ακύρωσης της ενοικίασης σας επιστρέφεται και η πλήρης ασφάλεια σε περίπτωση που την επιλέξατε.

    Το DiscoverCars.com περιλαμβάνει όλες τις υποχρεωτικές χρεώσεις, τους φόρους και τα πρόσθετα στην αναγραφόμενη τιμή για να μην υπάρχουν εκπλήξεις όταν φτάσετε στο γραφείο ενοικίασης.

    Το DicoverCars.com προσφέρει δωρεάν τροποποιήσεις στην ενοικίαση που κάνατε.

    Το DiscoverCars.com προσφέρει πολύγλωσση εξυπηρέτηση πελατών 24/7, δηλαδή 24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα.

    Σύγκρινε προσφορές για ενοικίαση αυτοκινήτου
    Σύγκρινε προσφορές για ενοικίαση αυτοκινήτου 5

    Συμβουλές για να κάνετε την καλύτερη επιλογή ενοικίασης αυτοκινήτου

    Κλείσε όσο το δυνατόν νωρίτερα

    Το πρώτο πράγμα που θα κάνετε στην αναζήτηση ενοικίασης αυτοκινήτου είναι να βάλετε τις ημερομηνίες που θα το χρειαστείτε. Αν η ημέρα αναζήτησης είναι πολύ κοντά σε αυτές τότε σίγουρα δεν θα βρείτε πολύ καλές προσφορές. Οπότε φροντίστε να κλείσετε νωρίς όχι μόνο τα αεροπορικά σας αλλά και το αυτοκίνητο που θα νοικιάσετε.

    Δώσε μεγάλη σημασία στις κριτικές

    Κατά την αναζήτηση διαβάστε και τις κριτικές των πελατών. Βάλτε στο φίλτρο βαθμολογία πάνω των 8 για να μειώσετε τον χρόνο αναζήτησης και τις επιλογές.

    Έχε υπόψιν σου στην εγγύηση

    Όταν παραλάβετε το αυτοκίνητο θα πρέπει να καταβάλετε ένα ποσό ως εγγύηση, την οποία θα γνωρίζετε κατά την ενοικίαση, σε περίπτωση κάποιας φθοράς (πχ γρατζουνιάς) στο αυτοκίνητο όταν το επιστρέψετε. Αν δεν υπάρχει φυσικά φθορά (γίνεται έλεγχος κατά την παράδοση) τότε σας επιστρέφετε η εγγύηση. Αν έχετε χρησιμοποιήσει πιστωτική τότε τα χρήματα της εγγύησης σε περίπτωση φθοράς τα τραβάει από εκεί. Αν έχετε χρησιμοποιήσει χρεωστική τότε πρέπει να είστε σίγουροι πως έχετε μίνιμουμ στην τράπεζα το ποσό της εγγύησης.

    Προσοχή! Άλλο η εγγύηση άλλο η ασφάλεια (υπάρχει η βασική και η full).

    Σε ορισμένες τοποθεσίες οι προμηθευτές προσφέρουν ενοικίαση οχήματος με μηδενικό ποσό εγγύησης. Για να μάθετε εάν μπορείτε να νοικιάσετε αυτοκίνητο με μηδενικό ποσό εγγύησης κάντε αναζήτηση με το φίλτρο “μηδεντικό ποσό εγγύησης”.

    Γνώρισε τις Πολιτικές Καυσίμων και Αποστάσεων

    Τις περισσότερες φορές το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο έχει ένα ποσό καυσίμου ενώ άλλες φορές είναι γεμάτο. Ενημερωθείτε ποια είναι η πολιτική καυσίμων για την κάθε εταιρεία. Για παράδειγμα όταν γράφει Ful to full σημαίνει πως το παίρνετε γεμάτο και το επιστρέφετε γεμάτο. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να υπολογίσετε τα χιλιόμετρα από το τελευταίο γέμισμα στην τοποθεσία παράδοσης του αυτοκινήτου.

    *Αποφύγετε τις δαπανηρές χρεώσεις γνωρίζοντας πόση απόσταση περιλαμβάνεται στην ενοικίασή σας και ποια είναι η πολιτική καυσίμων.

    Γνώριζες ότι ενδέχεται να υπάρχουν εξτρά χρεώσεις αν ο οδηγός είναι κάτω των 30 ετών ή άνω των 65 ετών;

    Καρεκλάκι αυτοκινήτου κι άλλα εξτρά

    Φροντίστε να συμπεριλάβετε το βρεφικό ή παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου σε περίπτωση που ταξιδεύετε με κάποιο βρέφος ή παιδί ή τις αλυσίδες χιονιού σε περίπτωση που είναι υποχρεωτικές για την χώρα και την εποχή που θα κινηθείτε.

    Διαβάστε στο Ανθομέλι:

    Χρειάζομαι πιστωτική για ενοικίαση αυτοκινήτου;

    Πριν λίγα χρόνια ήταν αδύνατον να νοικιάσουμε αυτοκίνητο χωρίς πιστωτική κάρτα. Πλέον πολλές εταιρείες, ειδικά οι παγκόσμιες όπως η Avis η Hertz επιτρέπουν στους ενοικιαστές να πληρώσουν και να αφήσουν ένα ποσό ως εγγύηση με χρεωστική κάρτα φτάνει να είναι Mastercar ή Visa. Εάν δεν διαθέτετε πιστωτική βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει το τμήμα Πολιτική Πληρωμής των Όρων Ενοικίασης πριν από την κράτηση για να δείτε εάν η εταιρεία δέχεται χρεωστικές κάρτες.

    Σύγκρινε προσφορές για ενοικίαση αυτοκινήτου
    Σύγκρινε προσφορές για ενοικίαση αυτοκινήτου 6

    Διαβάστε στο Ανθομέλι: Ενοικίαση αυτοκινήτου για 7 ρομαντικά road trip στην Ιταλία

    Σε ποιες χώρες θα βρω τα φθηνότερα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα

    Πολλές φορές, όταν δεν έχουμε επιλέξει συγκεκριμένο προορισμό αλλά ψάχνουμε τις προϋποθέσεις για να ταξιδέψουμε οικονομικά σε έναν προορισμό, εκτός από τα αεροπορικά εισιτήρια και το κατάλυμα, αναζητούμε και φθηνή ενοικίαση αυτοκινήτου. Σε ποιες χώρες θα βρούμε τις χαμηλότερες τιμές για ενοικίαση αυτοκινήτου; Θα παραθέσω ένα top ten για να ξεκινήσετε την αναζήτησή σας αρχίζοντας από την χώρα με τις χαμηλότερες τιμές.

    • Ισπανία
    • Μάλτα
    • Πορτογαλία
    • Ελλάδα (Κρήτη)
    • Ιταλία
    • Ελλάδα
    • Ρουμανία
    • Βοσνία Ερζεγοβίνη
    • Κροατία
    • Μαυροβούνιο

    Γνώριζες ότι οι εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων ενδέχεται να παρέχουν διαφορετικά προϊόντα με βάση τη χώρα διαμονής του ενοικιαστή;

    Pin it for later

    Σύγκρινε προσφορές για ενοικίαση αυτοκινήτου 3
    Σύγκρινε προσφορές για ενοικίαση αυτοκινήτου 7

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης