ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  Βήμα βήμα πώς φτιάχνουμε φαναράκι για την Ανάσταση

  Με διθυραμβικούς επαίνους για την επίσημη έναρξη της άνοιξης ήθελα να ξεκινήσω την σημερινή μας ανάρτηση μιας και τουλάχιστον στην Αθήνα, το Σάββατο είχε μια υπέροχη ημέρα, αλλά σήμερα ο καιρός δεν μας δείχνει το πιο ανοιξιάτικο πρόσωπό του. Δεν πειράζει όμως! Εμείς έστω και με κόντρα καιρό αποφασίσαμε να εγκαινιάσουμε την έναρξη της προπασχαλινής περιόδου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να μπούμε βαθιά στο Πάσχα και να φτάσουμε στον πυρήνα του! Ανάσταση! Το Άγιο Φως είναι κάτι που σχεδόν κάθε σπίτι θέλει να πάρει για να ανάψει το καντηλάκι του και να νιώσει την ιερότητα αυτής της ημέρας. Έτσι, σας ετοιμάσαμε ένα φαναράκι για την Ανάσταση, ώστε να μεταφέρετε το Άγιο Φως με ασφάλεια στο σπίτι σας! Εννοείται βέβαια πως το ίδιο φαναράκι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να στολίσετε το σπίτι ή το μπαλκόνι σας!

  Δεν ξέρω για εσάς αλλά εμείς είχαμε ένα φαναράκι όταν άρχισαν και οι πρώτες ντροπές για τη λαμπάδα! Κάθε ηλικία άλλωστε έχει τα δικά της. Οπότε δύο σε ένα! Και μεταφορά και αποφυγή της λαμπάδας για όσα παιδιά δεν θέλουν πια να κρατάνε μία!

  Ωστόσο, η κατασκευή του δεν είναι εύκολη μιας και χρειάζεται και λίγα “αντρικά” εργαλεία! Ομολογώ ότι ο Κώστας με βοήθησε αρκετά και θα έλεγα ότι μάλλον ήταν ομαδική υπόθεση οπότε να μια ευκαιρία να κάνετε κάτι όλοι μαζί σαν οικογένεια και να περάσετε δημιουργικά το χρόνο σας!

  Εδώ θα βρείτε όλες μας τις do it your self προτάσεις μας αλλά και τις ιδέες μας για τον σπίτι και τον κήπο.

  Βήμα βήμα πώς φτιάχνουμε φαναράκι για την Ανάσταση 1
  Βήμα βήμα πώς φτιάχνουμε φαναράκι για την Ανάσταση 3

  Tο παραπάνω tutorial δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στο online περιοδικό Cook Craft Create. Τα τεύχη του περιοδικού μπορείτε να τα βρείτε εδώ και να τα ξεφυλλίσετε δωρεάν. Στο Ανθομέλι μπορείτε να βρείτε πλέον στις αναρτήσεις μας τα δικά μας diy με όλη τη διαδιακασία κατασκευής. Ωστόσο υπάρχουν πολλές ακόμα υπέροχες ιδέες στις σελίδες των περιοδικών που αξίζει να τις αναζητήσετε.

  Η έκδοση του δωρεάν online περιοδικού Cook Craft Create ξεκίνησε στις  25/11/2013! Η ιδέα να υλοποιηθεί μια τέτοια ομαδική δουλειά ήταν της Αθηνά από το blog Craftoholic. Στο περιοδικό αυτό συμμετείχαν πολλές φίλες bloggers απ’ όλη την Ελλάδα. Ήταν μια πάρα πολύ δημιουργική δουλειά. Κάθε μήνα ανέβαινε στην πλατφόρμα ISSUE ένα δωρεάν τεύχος με tutorial για diy δημιουργίες απ’ όλες τα μέλη της ομάδας. Δυστυχώς η έλλειψη χρόνου, η ανάγκη για να υπάρχει κάποιο δημιουργικό τμήμα που θα αναλάμβανε το στήσιμο του περιοδικού μας αλλά και έλλειψη χορηγών μας ανάγκασε να σταματήσουμε την έκδοσή του. Τα τεύχη του περιοδικού μπορείτε να τα βρείτε εδώ και να τα ξεφυλλίσετε δωρεάν. Στο Ανθομέλι μπορείτε να βρείτε πλέον στις αναρτήσεις μας τα δικά μας diy. Ωστόσο υπάρχουν πολλές ακόμα υπέροχες ιδέες στις σελίδες των περιοδικών που αξίζει να τις αναζητήσετε.

  Για περισσότερες πασχαλινές ιδέες δείτε στην κατηγορία Πάσχα αλλά και στις παρακάτω αναρτήσεις:

  Πασχαλινά έθιμα και άλλες Παραδόσεις

  Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

  4 ΣΧΟΛΙΑ

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  εισάγετε το σχόλιό σας!
  παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

  Διαβάστε Επίσης