Ένα βιβλίο για τον μπαμπά! (περιέχει εκτυπώσιμο)

Κάθε χρόνο την 3η Κυριακή του Ιουνίου γιορτάζουμε την γιορτή του πατέρα! Πλέον και οι μπαμπάδες περιμένουν τα δωράκια και τις εκπλήξεις από τα παιδιά τους είτε είναι μεγάλα και μπορούν μόνα τους να τους ετοιμάσουν κάτι, είτε είναι μικρά και χρειάζονται την παρότρυνση και την βοήθεια της μαμάς. 
 
Φέτος εμπνευστήκαμε από εδώ  φτιάχνοντας στα ελληνικά ένα οκτασέλιδο εκτυπώσιμο βιβλιαράκι για να αποτυπώσουν τα παιδιά ζωγραφίζοντας κάποιες σκέψεις τους για τον μπαμπά τους. 

Οδηγίες κατασκευής:

1) Εκτυπώστε το εκτυπώσιμο από εδώ
Αποθηκεύστε και εκτυπώστε. Αν δεν έχετε έγχρωμο εκτυπωτή μπορείτε να επιλέξετε από τις ρυθμίσεις εκτύπωσης να είναι ασπρόμαυρη η εκτύπωση.

2) Κόψτε τις σελίδες στην μέση. 

Τρόποι για να τις κόψετε:

  • Κόψτε σε κάποιο κατάστημα με φωτοτυπικά μηχανήματα με το ειδικό μαχαίρι (γρήγορο και τέλειο αποτέλεσμα).
  • Κόψτε με κοπίδι πάνω σε γραμμή που θα σχεδιάσετε με ένα μολύβι ή με την βοήθεια ενός χάρακα. Εάν έχετε μια ξύλινη επιφάνεια κοπής θα σας βοηθήσει να τα κόψετε όλα μαζί χωρίς να χαράξετε κάποια άλλη επιφάνεια.
  • Κόψτε με ψαλίδι αφού έχετε σχεδιάσει με μολύβι την διαχωριστική γραμμή.

3) Αφού τα κόψετε, κάντε με τον διακορευτή 2 τρύπες στην αριστερή πλευρά της κάθε σελίδας.

4) Βάλτε τις σελίδες στην σειρά δημιουργώντας το βιβλιαράκι. 

5) Προαιρετικά μπορείτε να βάλετε για εξώφυλλο χρωματιστό χαρτόνι ή πλαστική διάφανια Α4 (όπως αυτές που βάζουν στα βιβλία που κάνουν στα καταστήματα με φωτοτυπίες). Επαναλάβετε το κόψιμο στα δύο και το τρύπημα με διακορευτή όπως κάνατε με τα φύλλα του βιβλίου.

5) Περάστε από τις τρύπες κορδέλες ή κορδόνι για να το δέσετε.

Η διαδικασία είναι απλή και γρήγορη! Διασκεδάστε μαζί με τα παιδιά αυτές τις μέρες που δεν έχουν σχολείο και ετοιμάστε μια έκπληξη που δεν θα περιμένει ο μπαμπάς! Αν πάλι θέλετε, ετοιμάστε όλα τα παραπάνω χωρίς εκείνα και αφήστε τα μόνο να σχεδιάσουν και να γράψουν σε αυτά. 
 
Εμείς ετοιμάζουμε κι άλλες εκπλήξεις για τους δικούς μας μπαμπάδες που δεν θα αποκαλύψουμε μιας και διαβάζουν Ανθομέλι και θα χαλάσει η έκπληξη! Όμως να είστε σίγουροι ότι θα σας τις δείξουμε λίγο αργότερα! 
 
Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να εμπνευστείτε από τον πίνακά μας για τον μπαμπά στο pinterest αλλά και από παλαιότερες αναρτήσεις μας στο blog. 

Ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου με ιδέες για εκπλήξεις και δώρα αλλά και εκτυπώσιμα.
Όλα για τον μπαμπά μου (περιέχει και εκτυπώσιμο)

Χρόνια πολλά μπαμπάδες! 
Και… μην ξεχνάτε πως τα παιδιά σας θέλουν κοντά τους ουσιαστικά όταν δεν είστε στην δουλειά!

Kathy

Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook. Βρείτε όλους τους διαγωνισμούς που τρέχουν στο Ανθομέλι εδώ.

Ⓘ Η ανάρτηση ενδέχεται να περιέχει affiliate links τα έσοδα των οποίων βοηθούν στη συντήρηση του blog. Δεν σας επιβαρύνουν εξτρά σε περίπτωση που κάνετε κάποια αγορά μέσω αυτών. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την υποστήριξη.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κοριτσάρες μου είναι τελειο!!! Σας ευχαριστούμε πολύ!!! Με το τρέξιμο που έχω μου λύσατε τα χέρια. Οι μπαμπάδες οι καημένοι είναι ριγμένοι όσο και αν δεν θέλουμε να το παρεδεχτούμε. Τους αξίζουν τα καλύτερα!!!
    Πάω να εκτυπώσω!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Πρόσφατα Άρθρα

Εγγραφείτε στο newsletter!

Κάντε εγγραφή για να λαμβάνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας, τις καινούργιες αναρτήσεις, δωρεάν εκτυπώσιμα και τους τρέχοντες διαγωνισμούς.
Διαβάστε Επίσης