Διαγωνισμός για Βάπτιση από το Σαπουνόσπιτο-ΕΛΗΞΕ!

Kathy & Callie
Μία βάπτιση εκτός από ιερό μυστήριο είναι και έμπνευση και δημιουργία! Όσο βαρετό ή κουραστικό και να ακούγεται σε κάποιους η εύρεση αλλά και η επιλογή των ρούχων, της λαμπάδας, του κουτιού ή των μπομπονιέρων και των κερασμάτων άλλο τόσο δημιουργικό μπορεί να είναι για κάποιους άλλους. Το σίγουρο είναι ότι χρειάζεται να βρει κανείς τους κατάλληλους προμηθευτές για να καταφέρει να υλοποιήσει όσα φαντάζεται. 

Τι θα λέγατε, λοιπόν, να γνωρίσουμε το Σαπουνόσπιτο και να σας χαρίσουμε μπομπονιέρες για την βάπτισή σας; Τι γλυκό όνομα για το σπίτι των εμπνευσμένων και ποιοτικών πάνω απ΄ όλα σαπουνιών που φτιάχνει η Αναστασία!! 

Όταν η παράδοση, η γνώση, η αγάπη και τα σπιτικά υλικά συναντιούνται τότε μπορούμε να έχουμε υπέροχα αποτελέσματα!


 


Η Αναστασία μας λέει χαρακτηριστικά:

«Την αγάπη για τα χειροποίητα σαπούνια και φυσικά καλλυντικά μου την μετέδωσε η γιαγιά μου και η μητέρα μου. Θυμάμαι τη γιαγιά να χρησιμοποιεί το σαπούνι που έφτιαχνε μόνη της και να μοσχοβολά το σπίτι! Για κάθε περίσταση είχε ένα βότανο που το χρησιμοποιούσε για γιατρικό ή καλλυντικό!»

Σ’ ένα κτήμα κοντά στην Αθήνα όπου καλλιεργούνται ελιές και πολλά άλλα ξεκίνησε η Αναστασία να φτιάχνει σαπούνια ελαιόλαδου και κηραλοιφές εξελίσσοντας τις συνταγές της γιαγιάς της και δημιουργώντας τις δικές της.

Κάντε like στη σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook, follow στο προφίλ μας στο Instagram και ακολουθήστε μας στο Pinterest.
«Κάπως έτσι, λοιπόν, δημιουργήθηκε «Το Σαπουνόσπιτο», όπου η δημιουργία και η αγάπη μου για τα σαπούνια έγινε μανία! Ως ελαιοπαραγωγός εκμεταλλεύτηκα το βιολογικό παρθένο ελαιόλαδο του οικογενειακού μας μικρού ελαιώνα, καθώς και τα βότανα τα οποία καλλιεργούμε στο κτήμα μας», μας εξηγεί η Αναστασία.


Στο Σαπουνόσπιτο κατασκευάζονται σε μικρές ποσότητες σαπούνια λαδιού ή γλυκερίνης με αγάπη και σεβασμό στον άνθρωπο και τη φύση! Καθημερινά με την βοήθεια των οργανικών πρώτων υλών και των βοτάνων από το κτήμα της αλλά και των αιθέριων ελαίων και φυσικών χρωστικών ουσιών, η Αναστασία δημιουργεί σαπούνια αφήνοντας την φαντασία της να καλπάζει. Ανακαλύπτει και πειραματίζεται με νέες τεχνικές, παραδοσιακές ή σύγχρονες!

Σήμερα όμως σας έχουμε και διαγωνισμό! Η αγαπητή Αναστασία προσφέρει σε έναν νικητή που θα βαπτίσει το παιδάκι του ως το τέλος Σεπτεμβρίου 50 μπομπονιέρες σαπουνάκια!!

Παρακαλείσθε να συμμετέχετε στον διαγωνισμό μόνο εάν πρόκειται να οργανώσετε βάπτιση και όχι για κάποιον άλλο λόγο!

Ο νικητής θα έχει 3 επιλογές ανάλογα με το θέμα της βάπτισής του. Τα χρώματα θα τα επιλέξει ο νικητής.

1) Μπομπονιέρα με σαπουνάκι «πατουσάκι μωρού»
(μπορεί να γίνει για αγόρι ή κορίτσι σε σιέλ, ροζ ή άλλο χρώμα)

 

 2) Μπομπονιέρα με σαπουνάκι  «ξυλάκι παγωτό» (καλύπτει κυρίως καλοκαιρινή βάπτιση και μπορεί να γίνει σε διάφορα χρώματα)

 

3) Μπομπονιέρα με σαπουνάκι εκτυπωμένο
Μπορεί να γίνει εκτύπωση πάνω στο σαπουνάκι της φωτογραφίας του μωρού, του ονόματος του μωρού, μιας οικογενειακής φωτογραφίας, μιας αγαπημένης εικόνας, ενός παιδικού ήρωα  κλπ.
 
 
Και τα δώρα συνεχίζονται!! 
Σε περίπτωση που ο νικητής θα χρειαστεί εξτρά κομμάτια για την βάπτιση που οργανώνει, τότε το Σαπουνόσπιτο δίνει 20% έκπτωση για τεμάχια κάτω των 100 τεμαχίων και 30 % έκπτωση άνω των 100 τεμαχίων.
 
Τα έξοδα μεταφοράς εάν ο νικητής είναι εντός Αττικής θα τα αναλάβει το Σαπουνόσπιτο ενώ αν είναι εκτός Αττικής τα αναλαμβάνει ο νικητής. Και στις δύο περιπτώσεις θα ακολουθήσει συνεννόηση με το Σαπουνόσπιτο.
 
Όροι του διαγωνισμού
 
Από εσάς ζητάμε 3 πράγματα για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας:
Από
εσάς ζητάμε 3 πράγματα να κάνετε για να είναι έγκυρη τη συμμετοχή σας: –
See more at:
https://www.anthomeli.com/2014/03/lunch-bags-made-by-jk.html#sthash.rbh4kKOe.dpuf
1) Κάντε like στην σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook εδώ2) Κάντε like και στην σελίδα Το Σαπουνόσπιτο στο facebook εδώ.
Διευκρίνηση: Όσοι από εσάς δεν έχετε facebook μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα κανονικά γράφοντας όμως αντί για το όνομα μας στο fb «δεν έχω fb». 
Θέλουμε να δώσουμε σε όλα τα ανθομελάκια την ευκαιρία να συμμετέχουν!

 Όσοι από εσάς δεν έχετε fb μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα κανονικά γράφοντας όμως στο δεύτερο κενό «δεν έχω fb». Αν όμως έχετε και απλά ξεχάσετε να κάνετε like ακυρώνεται η συμμετοχή σας! 
Θέλουμε να δώσουμε σε όλα τα Ανθομελάκια την ευκαιρία να συμμετέχουν!

– See more at: https://www.anthomeli.com/2014/03/lunch-bags-made-by-jk.html#sthash.rbh4kKOe.dpuf

3) Συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε στο τέλος αυτής της ανάρτησης με τα στοιχεία που ζητάμε.

  Προσοχή!!! 
 • Τα σχόλια και τα likes στις σχετικές κοινοποιήσεις στο facebook για συμμετοχή στον διαγωνισμό δεν θα γίνονται δεκτά!!!
 • Συμμετοχές για τον διαγωνισμό στα σχόλια κάτω από την ανάρτηση δεν θα γίνουν δεκτές!
 • Οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές από τιςΜαΐου 2015 ως τις  14 Μαΐου 2015 στις 12 το βράδυ και αμέσως μετά θα γίνει η κλήρωση.
 • Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν οι αναγνώστες μας από Ελλάδα.
 • Μετά την κλήρωση τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν σε αυτή εδώ την ανάρτηση. Αρχικά οι νικητές θα ενημερωθούν με e-mail από το Ανθομέλι και θα πρέπει να απαντήσουν σε αυτό σε τρεις μέρες αλλιώς η κλήρωση επαναλαμβάνεται. Αφού μας στείλει τα στοιχεία του, το Σαπουνόσπιτο θα επικοινωνήσει με τον νικητή για να συνεννοηθούν για την αποστολή του δώρου.
 • Για να είναι
  έγκυρη η νίκη σας θα πρέπει να επιβεβαιώσετε στον δωροθέτη με κάποιον
  τρόπο την ημερομηνία της βάπτισης. Διαφορετικά έχει το δικαίωμα να μη
  σας αποστείλει το δώρο.
Καλή επιτυχία σε όλους! 

 

Χορηγοί επικοινωνίας: kerdiseto.gr, saveandwin.gr, diagonismos.gr

Αποτελέσματα της κλήρωσης

Μετά από κλήρωση στο random.org νικήτρια αναδείχθηκε η Καλλιόπη  Βολτυράκη! Συγχαρητήρια!