Κι άλλα χριστουγεννιάτικα παιδικά βιβλία

Kathy
 
Το πρώτο είναι Η αποστολή του Άι Βασίλη των εκδόσεων Μίνωας το οποίο πέρυσι το αγόρασα από τον Ιανό σε προσφορά μόνο  με 5 ευρώ! Είναι ένα μεγάλο σε μέγεθος βιβλίο με μία ευχάριστη και χορταστική ιστοριούλα. Στον Ιανό αλλά στο Public βρίσκεις συχνά προσφορές βιβλίων. Δεν σημαίνει ότι είναι παμπάλαια αλλά ίσως είναι η τελευταία κομμάτια ή η τελευταία τους έκδοση. Μπορείτε επίσης να έχετε το νου σας για βιβλιοπωλεία που πρόκειται να κλείσουν. Δίνουν σε πολύ καλές τιμές τα βιβλία. Εξάλλου το βιβλίο δεν είναι κάτι που φεύγει από την μόδα!
 
 
 
Το βιβλίο Το πιο λαμπερό αστέρι με βοήθησε να λέω στα παιδιά (κατάλληλο για παιδιά 1-5 ετών) την ιστορία της γέννηση του Χριστού με σύντομο και περιεκτικό τρόπο. Έχει μέσα εικόνες-αφής και εικόνες που «ανοίγουν» και σου αποκαλύπτουν κάτι άλλο (κάτι που ξετρελαίνει τα παιδιά). Έτσι είχα την βάση της ιστορίας. Κι αν ήθελαν και κάτι παραπάνω να μαθουν έβαζα κι εγώ την σαλτσούλα μου περιγράφοντας τις εικόνες. 
 
 
Αναζητήστε κι εσείς φέτος τις γιορτές παιδικά βιβλία με θέμα τα Χριστούγεννα (και όχι μόνο). Στείλτε μας τους τίτλους που μας προτείνετε.
 
Kathy