Μια δημοπρασία για καλό σκοπό από Έλληνες χειροτέχνες

Kathy & Callie

Καλημέρα φίλοι μας! Αν και δεν συνηθίζουμε να ανεβάζουμε Σάββατο ανάρτηση στο blog σήμερα θα κάνουμε μια μικρή εξαίρεση γιατί είναι για καλό σκοπό. Αν δεν το έχετε ήδη δει μέσα από τα social media σήμερα ξεκινάει στο instagram ξεχωριστή δημοπρασία τα έσοδα της οποίας θα δοθούν στο  Ίδρυμα Κοινωνικής Εργασίας – Χατζηπατέρειο Κ.Α.Σ.Π.,  το οποίο εξυπηρετεί κάθε χρόνο περίπου 100 παιδιά με εγκεφαλική παράλυση, ηλικίας μέχρι και 12 ετών, από όλη την Ελλάδα. greek_crafters_united


«Χατζηπατέρειο» Κέντρο Αποκατάστασης Σπαστικών Παιδιών

Στα 35 χρόνια της λειτουργίας του, έχουν ωφεληθεί των υπηρεσιών του περισσότερα από 1.500 παιδιά. Οι υπηρεσίες που παρέχονται στα παιδιά ειναι: ιατρική παρακολούθηση, φυσιοθεραπεία, εργοθεραπεία, λογοθεραπεία, προσχολική Ειδική αγωγή, ψυχαγωγικά προγράμματα, μουσικοθεραπεία και θεραπευτική ιππασία. Για περισσότερες πληροφοριες: http://www.ike.org.gr


Πενήντα Έλληνες χειροτέχνες, ανάμεσα στους οποίους εγώ και η Κάλη με το We Love Pinatas handmade by Anthomeli / Πινιάτες του Ανθομέλι ένωσαν τις δυνάμεις τους για να βοηθήσουν προσφέροντας τις δημιουργίες τους. Εμπνευστής της διαδικασίας η Μιρένα από το bymirenamade

Κάντε like στη σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook, follow στο προφίλ μας στο Instagram και ακολουθήστε μας στο Pinterest.

H δημοπρασία θα ξεκινήσει το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 21/2. Θα μπορείτε να «χτυπήσετε» ένα προϊόν προσφέροντας από 0,50 έως 3 ευρώ πάνω στην τιμή έναρξης (οι τιμές ξεκινούν 50%+ κάτω της αρχικής αξίας τους προϊόντος) και στο τέλος όλα τα χρήματα που θα μαζευτούν θα δοθούν για τη στήριξη παιδιών με αναπηρία και εγκεφαλική παράλυση.

Συμβάλετε κι εσείς πλειοδοτώντας στη δημοπρασία και συνεισφέροντας έτσι στην προσπάθεια αυτή. Αλλά έστω κι αν δεν καταφέρετε να συμμετέχετε ενεργά στη δημοπρασία πλειοδοτώντας κάποιο προϊόν θα θέλαμε τη στήριξή σας με το να ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΤΕ! 


 Τη δημοπρασία θα τη βρείτε εδώ:

 https://www.instagram.com/greek.crafters.united/ 


Εμείς ως Ανθομέλι και We Love Pinatas προσφέρουμε στη δημοπρασία μία πινιάτα emoji λεπτομέρειες για την οποία θα δείτε στην αντίστοιχη φώτο της δημοπρασίας στο instagram. Η τιμή εκκίνησης είναι στα 15 ευρώ (περίπου 60% κάτω της αρχικής της αξίας) και τα μεταφορικά γι αυτόν που τελικά θα την αποκτήσει είναι δωρεάν αν είναι εντός Ελλάδας.


 Ακολουθήστε μας εδώ:

Instagram Anthomeli

Instagram we_love_pinatas

Instagram greek.crafter.united


 

Item 55 Χειροποίητη πινιάτα emoji. Η πινιάτα, φτιαγμένη από χοντρό χαρτόνι, ειμαι στολισμένη με κίτρινο γκοφρέ χαρτί. Στη μια πλευρά της σχηματίζονται τα χαρακτηριστικά ενός emoji με χαρτόνια (τεχνική κολάζ). Το πίσω μέρος της πινιάτας είναι στολισμένο με κίτρινο γκοφρέ. Πωλείται άδεια αλλά έχει πορτάκι για να τη γεμίσεις με ελαφριά γλυκάκια ή/και δωράκια για τους καλεσμένους σου καθώς και κορδόνι για να την κρεμάσεις. Συνοδεύεται από οδηγίες χρήσης και συμβουλές για το γέμισμά της καθώς και με οδηγίες για παιχνίδια με τα οποία μπορείς να απασχολήσεις τα παιδιά παίζοντας στο πάρτυ. Διάμετρος: 38εκ. Δημιουργός: @we_love_pinatas Τιμή εκκίνησης: 15€ Για να κάνετε προσφορά:  Γράψτε το ποσό της προσφοράς σας στα σχόλια. Οι προσφορές πρέπει να αυξάνονται κατά 0,50€ κατ' ελάχιστο και κατά 3€ μέγιστο. Εάν κάνετε μεγαλύτερη προσφορά, παρακαλούμε κάντε tag τον προηγούμενο πλειοδότη – μην πατάτε "Απάντηση", κάντε την προσφορά σας σε ξεχωριστό σχόλιο.

A post shared by Greek Crafters United (@greek.crafters.united) on

Ωστόσο στη δημοπρασία υπάρχουν πάνω από 100 δημιουργίες κάποιες μάλιστα από τις οποίες είναι και προσωποποιημένες! Κάντε έναν μικρό κόπο να περιηγηθείτε στο instagram της δημοπρασίας και να δείτε τα προϊόντα και τις τιμές τους. 

Πληροφορίες και Κανόνες Δημοπρασίας

Παρακαλούμε, διαβάστε προσεκτικά…!

1. Η δημοπρασία θα ξεκινήσει το Σάββατο 17/02 στις 9 π.μ. (ώρα Ελλαδος) και θα λήξει την Τετάρτη 21/02 στις 5 μ.μ. (ώρα Ελλάδος)
2. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ: Κάνετε σχόλιο με το ποσό της προσφοράς σας κάτω από τη φωτογραφία του προϊόντος που σας ενδιαφέρει. Το κάθε «χτύπημα» πρέπει να είναι 0,50€ το ελάχιστο και 3€ το μέγιστο παραπάνω από την προηγούμενη προσφορά.
3. ΚΑΝΕΤΕ TAG ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΛΕΙΟΔΟΤΗ: Παρακαλούμε, μην πατάτε «Απάντηση», αλλά κάνετε ξεχωριστό σχόλιο με tag στον προηγούμενο πλειοδότη για να μπορούν όλοι οι χρήστες να δουν την προσφορά σας.
4. Ο νικητής κάθε προϊόντος θα ανακηρυχθεί στο τέλος της δημοπρασίας.
5. Μόλις ανακηρυχθεί ο νικητής για κάποιο προϊόν, η δημοπρασία για το προϊόν αυτό σταματάει.
6. Τα έξοδα αποστολής εντός Ελλάδος είναι δωρεάν σε σχεδόν όλα τα προϊόντα. Κάποια άλλα επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής, τα οποία αναφέρονται ρητά. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις πληροφορίες κάθε προϊόντος.
7. Η τιμή εκκίνησης των προϊόντων είναι κατά 50% χαμηλότερη από την κανονική τιμή διάθεσης.
8. Οι νικητές κάθε προϊόντος θα ειδοποιηθούν με direct message και θα έχουν μια προθεσμία 48 ωρών προκειμένου να προχωρήσουν στην πληρωμή. Εάν δεν γίνει η πληρωμή, το προϊόν θα πηγαίνει στον αμέσως προηγούμενο πλειοδότη.
9. Μόλις πραγματοποιηθεί η πληρωμή, θα περνάμε τα στοιχεία σας στον δημιουργό, ο οποίος είναι υπεύθυνος να σας στείλει το προϊόν στη διεύθυνση που θα υποδείξετε.
10. Ειδικά για τα προσωποποιημένα προϊόντα, θα συνεννοηθείτε για τις λεπτομέρειες με τον εκάστοτε δημιουργό.

Θα χαρούμε να συμμετέχετε! Τα παιδιά θέλουν τη βοήθειά μας! 

Κατερίνα και Κάλη