Μια δημοπρασία για καλό σκοπό από Έλληνες χειροτέχνες

Καλημέρα φίλοι μας! Αν και δεν συνηθίζουμε να ανεβάζουμε Σάββατο ανάρτηση στο blog σήμερα θα κάνουμε μια μικρή εξαίρεση γιατί είναι για καλό σκοπό. Αν δεν το έχετε ήδη δει μέσα από τα social media σήμερα ξεκινάει στο instagram ξεχωριστή δημοπρασία τα έσοδα της οποίας θα δοθούν στο  Ίδρυμα Κοινωνικής Εργασίας – Χατζηπατέρειο Κ.Α.Σ.Π.,  το οποίο εξυπηρετεί κάθε χρόνο περίπου 100 παιδιά με εγκεφαλική παράλυση, ηλικίας μέχρι και 12 ετών, από όλη την Ελλάδα. greek_crafters_united


“Χατζηπατέρειο” Κέντρο Αποκατάστασης Σπαστικών Παιδιών

Στα 35 χρόνια της λειτουργίας του, έχουν ωφεληθεί των υπηρεσιών του περισσότερα από 1.500 παιδιά. Οι υπηρεσίες που παρέχονται στα παιδιά ειναι: ιατρική παρακολούθηση, φυσιοθεραπεία, εργοθεραπεία, λογοθεραπεία, προσχολική Ειδική αγωγή, ψυχαγωγικά προγράμματα, μουσικοθεραπεία και θεραπευτική ιππασία. Για περισσότερες πληροφοριες: http://www.ike.org.gr


Πενήντα Έλληνες χειροτέχνες, ανάμεσα στους οποίους εγώ και η Κάλη με το We Love Pinatas handmade by Anthomeli / Πινιάτες του Ανθομέλι ένωσαν τις δυνάμεις τους για να βοηθήσουν προσφέροντας τις δημιουργίες τους. Εμπνευστής της διαδικασίας η Μιρένα από το bymirenamade

H δημοπρασία θα ξεκινήσει το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 21/2. Θα μπορείτε να “χτυπήσετε” ένα προϊόν προσφέροντας από 0,50 έως 3 ευρώ πάνω στην τιμή έναρξης (οι τιμές ξεκινούν 50%+ κάτω της αρχικής αξίας τους προϊόντος) και στο τέλος όλα τα χρήματα που θα μαζευτούν θα δοθούν για τη στήριξη παιδιών με αναπηρία και εγκεφαλική παράλυση.

Συμβάλετε κι εσείς πλειοδοτώντας στη δημοπρασία και συνεισφέροντας έτσι στην προσπάθεια αυτή. Αλλά έστω κι αν δεν καταφέρετε να συμμετέχετε ενεργά στη δημοπρασία πλειοδοτώντας κάποιο προϊόν θα θέλαμε τη στήριξή σας με το να ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΤΕ! 


 Τη δημοπρασία θα τη βρείτε εδώ:

 https://www.instagram.com/greek.crafters.united/ 


Εμείς ως Ανθομέλι και We Love Pinatas προσφέρουμε στη δημοπρασία μία πινιάτα emoji λεπτομέρειες για την οποία θα δείτε στην αντίστοιχη φώτο της δημοπρασίας στο instagram. Η τιμή εκκίνησης είναι στα 15 ευρώ (περίπου 60% κάτω της αρχικής της αξίας) και τα μεταφορικά γι αυτόν που τελικά θα την αποκτήσει είναι δωρεάν αν είναι εντός Ελλάδας.


 Ακολουθήστε μας εδώ:

Instagram Anthomeli

Instagram we_love_pinatas

Instagram greek.crafter.united


 

https://instagram.com/p/BfQHqNmnnxl/

Ωστόσο στη δημοπρασία υπάρχουν πάνω από 100 δημιουργίες κάποιες μάλιστα από τις οποίες είναι και προσωποποιημένες! Κάντε έναν μικρό κόπο να περιηγηθείτε στο instagram της δημοπρασίας και να δείτε τα προϊόντα και τις τιμές τους. 

Πληροφορίες και Κανόνες Δημοπρασίας

Παρακαλούμε, διαβάστε προσεκτικά…!

1. Η δημοπρασία θα ξεκινήσει το Σάββατο 17/02 στις 9 π.μ. (ώρα Ελλαδος) και θα λήξει την Τετάρτη 21/02 στις 5 μ.μ. (ώρα Ελλάδος)
2. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ: Κάνετε σχόλιο με το ποσό της προσφοράς σας κάτω από τη φωτογραφία του προϊόντος που σας ενδιαφέρει. Το κάθε “χτύπημα” πρέπει να είναι 0,50€ το ελάχιστο και 3€ το μέγιστο παραπάνω από την προηγούμενη προσφορά.
3. ΚΑΝΕΤΕ TAG ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΛΕΙΟΔΟΤΗ: Παρακαλούμε, μην πατάτε “Απάντηση”, αλλά κάνετε ξεχωριστό σχόλιο με tag στον προηγούμενο πλειοδότη για να μπορούν όλοι οι χρήστες να δουν την προσφορά σας.
4. Ο νικητής κάθε προϊόντος θα ανακηρυχθεί στο τέλος της δημοπρασίας.
5. Μόλις ανακηρυχθεί ο νικητής για κάποιο προϊόν, η δημοπρασία για το προϊόν αυτό σταματάει.
6. Τα έξοδα αποστολής εντός Ελλάδος είναι δωρεάν σε σχεδόν όλα τα προϊόντα. Κάποια άλλα επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής, τα οποία αναφέρονται ρητά. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις πληροφορίες κάθε προϊόντος.
7. Η τιμή εκκίνησης των προϊόντων είναι κατά 50% χαμηλότερη από την κανονική τιμή διάθεσης.
8. Οι νικητές κάθε προϊόντος θα ειδοποιηθούν με direct message και θα έχουν μια προθεσμία 48 ωρών προκειμένου να προχωρήσουν στην πληρωμή. Εάν δεν γίνει η πληρωμή, το προϊόν θα πηγαίνει στον αμέσως προηγούμενο πλειοδότη.
9. Μόλις πραγματοποιηθεί η πληρωμή, θα περνάμε τα στοιχεία σας στον δημιουργό, ο οποίος είναι υπεύθυνος να σας στείλει το προϊόν στη διεύθυνση που θα υποδείξετε.
10. Ειδικά για τα προσωποποιημένα προϊόντα, θα συνεννοηθείτε για τις λεπτομέρειες με τον εκάστοτε δημιουργό.

Θα χαρούμε να συμμετέχετε! Τα παιδιά θέλουν τη βοήθειά μας! 

Κατερίνα και Κάλη 

Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook. Βρείτε όλους τους διαγωνισμούς που τρέχουν στο Ανθομέλι εδώ.

Ⓘ Η ανάρτηση ενδέχεται να περιέχει affiliate links τα έσοδα των οποίων βοηθούν στη συντήρηση του blog. Δεν σας επιβαρύνουν εξτρά σε περίπτωση που κάνετε κάποια αγορά μέσω αυτών. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την υποστήριξη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Πρόσφατα Άρθρα

Εγγραφείτε στο newsletter!

Κάντε εγγραφή για να λαμβάνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας, τις καινούργιες αναρτήσεις, δωρεάν εκτυπώσιμα και τους τρέχοντες διαγωνισμούς.
Διαβάστε Επίσης