ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Νέο tip για πατάτες και κρεμμύδια και guest post με πολλά νέα μυστικά!

    Καλημέρα ανθομελάκια! Δεν ξέρω για σας αλλά εδώ στη Θεσσαλονίκη ο καιρός μας έχει τρελάνει! Και μόλις άρχισε να μεγαλώνει η μέρα και να λέμε επιτέλους έρχεται η Άνοιξη, να σου οι βροχές, το κρύο και ο αέρας! Υπομονή! Που θα πάει θα βγει ο ήλιος! Σήμερα σας έχω νέο tip! Για τις πατάτες και τα κρεμμύδια! Δύο βασικά υλικά για την κουζίνα που όμως συνήθως δεν τα θέλουμε στα ντουλάπια μας. Είτε γιατί μυρίζουν είτε γιατί έχουν χώματα. Για όσους έχουν μια ντουλάπα σε μπαλκόνι δίπλα στην κουζίνα, ένα τροχήλατο καλάθι σε μια αποθηκούλα ή κάτι σχετικό, τα πράγματα είναι σχετικά εύκολα. Για τους υπόλοιπους όμως; Σήμερα θα σας δώσω μια συμβουλή της μαμάς Μαρίας που την ακούω εδώ και πολλά χρόνια και φυσικά την εφαρμόζω. 

    Πώς θα συντηρήσετε τις πατάτες και τα κρεμμύδια στην κουζίνα

    Οι πατάτες και τα κρεμμύδια πρέπει πάντα να αποθηκεύονται χωριστά για να μην βγάζουν φύτρες και σε μέρος σκοτεινό και δροσερό. 

    Νέο tip για την αποθήκευσης των πατατών και των κρεμμυδιών στην κουζίνα.
    Νέο tip για πατάτες και κρεμμύδια

    Το δοχείο όπου θα τοποθετούνται πρέπει να έχει τρύπες για να αερίζονται έτσι ώστε να κρατήσουν περισσότερο.

    Προσωπικά τις αποθηκεύω στο ντουλάπι κάτω από τον νεροχύτη μέσα σε πλαστικά τρυπητά καλαθάκια. 

    Αν πάλι αγοράζετε τσουβαλάκια με πατάτες ή κρεμμύδια καλό θα είναι να διαθέτετε ένα υπόγειο όπου θα τα διατηρήσετε για  αρκετό καιρό ώσπου να τα καταναλώσετε.

    Και επί της ευκαιρίας θα θέλαμε να σας ταξιδέψουμε σε ένα άλλο φιλικό blog για να διαβάσετε ένα guest post των αδερφών Ανθομέλι!    

    Για όσους δεν μας ξέρετε πολύ καλά, είμαστε η Kathy και η Callie, ή αλλιώς οι Ανθομελένιες ή τα Ανθομελάκια! Πριν ένα χρόνο και κάτι που ξεκινούσαμε το blog μας δεν πιστεύαμε ότι θα καταφέρναμε να φτιάξουμε ένα blog με τόσες πολλές θεματικές κατηγορίες… παιδί και οικογένεια, ταξίδια, συνταγές, diy, βάπτιση, ιδέες για παιδικά πάρτυ, γάμος, κήπος… και άλλες. Όταν, λοιπόν, ήρθε η πρόσκληση της Κάλλης από το blog Kalli΄s  Blog να παρουσιάσουμε μια καινούργια ανάρτηση στο blog της δεν ξέραμε πραγματικά τι να διαλέξουμε. Έτσι, ψάχνοντας ένα παλιότερο δημοψήφισμα που είχαμε κάνει για να βγάλουμε τις δημοφιλέστερες κατηγορίες μας, είδαμε ότι η κατηγορία «tips ή αλλιώς συμβουλές» είχε μεγάλη απήχηση!

    Συμβουλές για παλιές και νέες νοικοκυρές

    Συμβουλές, λοιπόν, για παλιές και νέες νοικοκυρές αλλά και όχι μόνο. Μικρά tips που μας λύνουν τα χέρια και εννοείται πως έχουμε δοκιμάσει και εμείς. Δεν θα σας δίναμε ποτέ να δοκιμάσετε κάτι εάν πρώτα δεν είχε εξακριβωθεί η αποτελεσματικότητά του και φυσικά αν δεν είχαμε βγάλει και τις δικές μας φωτογραφίες… όπως άλλωστε κάνουμε πάντα!

    Τι λέτε ξεκινάμε;

    Αν θέλετε να μάθετε για όλα τα παραπάνω τότε επισκεφθείτε την ανάρτησή μας που φιλοξενεί το blog της Κάλλης. Είμαστε σίγουρες ότι κάτι από αυτά θα σας φανεί χρήσιμο!

    Εάν πάλι θέλετε ακόμα περισσότερα tips-συμβουλές επισκεφτείτε στο blog μας την κατηγορία tips!

    Ένα ευχαριστώ είναι λίγο για να ευχαριστήσουμε την Κάλλη για την τιμή που μας έκανε να παρουσιάσουμε μια δική μας ανάρτηση στο blog της. Με αυτή της την πράξη μας επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά ότι το blogging μας ενώνει!

    Kathy + Callie         

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    10 ΣΧΟΛΙΑ

    1. αποθηκεύω το πόστ αυτό για να διαβάσω αργότερα τις συμβουλές..
      αλλά να σου πώ ότι διαβάζοντας τον τίτλο φαντάστηκα κάποια συνταγή με πατάτες και κρεμμύδια και ενθουσιάστηκα και πείνασα συνάμα! :p

    2. γι αυτο σας αγαπάω εγώ εσάς τα αδερφάκια, γιατι τα έχετε ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΕΝΑ!!! Μα οι νοικοκυρές δεν κρύβονται, τελος!

      πολλά σμουτς σε Αθήνα (αντε είμαστε και πολύ κοντά απο ότι έμαθα) και Θεσσαλονίκη!

    3. Λατρεύω αυτή την κατηγορία με τα Tips!!!! Και πολύ χαίρομαι που τα μοιράζεστε μαζί μας!!! Με τις πατάτες και κρεμμύδια το ίδιο κάνουμε και μεις!!! 🙂 φιλάκια πολλά!!! εδώ ο καιρός είναι καλοκαιρινός, μας έχει ταράξει ο νοτιάς και η αφρικανική σκόνη, αλλά τουλάχιστον δεν κάνει καθόλου κρύο!! φοράμε και καλοκαιρινά μπλουζάκια, ωραία είναι!! 🙂 υπομονή, θα φτιάξει κι εκεί!!! φιλάκια πολλά!!!

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης