Αμπαλάζ για… προχωρημένους!

Callie
Είμαι σίγουρη ότι θα συμφωνήσετε ότι η τιμή δεν κάνει το δώρο! Πόσες φορές έχετε λάβει ένα πολύ ακριβό δώρο που είτε δεν ήταν του γούστου σας είτε δεν ήταν πρακτικό!Επίσης όμως είμαι σίγουρη ότι θα συμφωνήσετε ότι όσο φθηνό ή ακριβό κι αν είναι το δώρο… το αμπαλάζ είναι αυτό που κάνει τη διαφορά. Έτσι κι εγώ αποφάσισα να απογειώσω ένα ούτως ή άλλως υπέργλυκο δώρο.  

Μετά από χρόνια που αγοράζαμε πάντα ρούχα, παιχνίδια ή βιβλία για τα παιδιά των φίλων μας, φέτος αποφάσισα να πάρω δυο υπέροχες κορδέλες για τα δύο γλυκά κορίτσια που γιόρταζαν το Σάββατο… αλλά όχι οποιεσδήποτε κορδέλες! Η Αννα από το Anna’s Creations σχεδιάζει και φτιάχνει υπέροχες και πρωτότυπες κορδέλες που θα σας ενθουσιάσουν. Εγώ διάλεξα δύο σχέδια με το όνομα των κοριτσιών και ο ενθουσιασμός τους ήταν μεγάλος!!! (και ο δικός μου) 

Επειδή όμως τα παιδιά είναι παιδιά, ήθελα να ενθουσιαστούν πολύ πριν δούνε το δώρο τους… ξέρετε πως κάνουν τα παιδιά αν το κουτί είναι πολύ μικρό!!! Ετσι πήρα την ιδέα από το pinterest και φυσικά έβαλα τον Κώστα να την υλοποιήσει,χιχι!!!

Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι μεν απλά αλλά ενδεχομένως να σας δυσκολέψει η τσέπη από το τζιν. Εγώ το κρατούσα το σκισμένο μου τζιν εδώ και μήνες έχοντας αυτή την ιδέα στο μυαλό μου. Οπότε την επόμενη φορά που θα σκιστεί και θα αχρηστευτεί ένα τζιν σας… κρατήστε τις τσέπες του! 

Κάντε like στη σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook, follow στο προφίλ μας στο Instagram και ακολουθήστε μας στο Pinterest.
Θα χρειαστείτε: χαρτοσακούλα, τσέπη από ένα παντελόνι, χαρτί περιτυλίγματος (προαιρετικά), σοκολατίτσες!

 

Κολάτε με κόλλα σιλικόνης την τσέπη πάνω στην σακούλα… και έχετε το παρακάτω αποτέλεσμα.

 

Τοποθετείτε μέσα στην σακούλα το χαρτί περιτυλίγματος με ακανόνιστο τρόπο και φυσικά το δώρο.

 

Προσθέτετε την σοκολατίτσα στην τσέπη και κλείνετε την σακούλα με ένα ρετάλι από το τζιν που κόψατε.

 

Συμπληρώνετε με ότι άλλο ζουζουνίστικο αξεσουάρ θέλετε. Εμείς βάλαμε τα ραβδάκια που φτιάξαμε για τα κορίτσια (σύντομα κοντά σας) για να μπορούμε να ξεχωρίζουμε και τις σακούλες!

 

Ελπίζω να σας άρεσε  η σακουλίτσα μου. Η αλήθεια είναι ότι μου άρεσαν τόσο πολύ λυπάμαι που δεν έχω και άλλο τζιν για να φτιάξω και άλλες (έτσι, για να τις έχω έτοιμες για το μέλλον). Την επόμενη φορά λοιπόν που θα πάρετε ένα δωράκι, αφιερώστε και λίγο χρόνο για το περιτύλιγμα. Η πρώτη εικόνα, άλλωστε, πάντα κλέβει την παράσταση. 

Callie