ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    DIY στολή Halloween: Βασίλισσα της Νύχτας ή Έναστρη Νύχτα

    Για το Halloween ξέρετε ότι έχουμε μια ιδιαίτερη αδυναμία, η οποία φυσικά δεν ξεκινάει από εμένα την φοβιτσιάρα αλλά από την κόρη μου και την αγάπη της για τα αμερικάνικα έθιμα (ας όψεται το youtube και το disney channel) αλλά και τα φτιασιδώματα με στολές και make up. Αλλά να σας πω δεν με πειράζει καθόλου μιας και βρίσκω κι εγώ μια ευκαιρία για να διοργανώσω αγαπημένα πάρτυ, να φτιάχνω καινούργια diy στολή Halloween, να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα και να της προσφέρω στιγμές ξεγνοιασιάς και διασκέδασης.

    Οπότε κάθε χρόνο όλο και σε κάποιο πάρτυ θα πάμε ή θα διοργανώσουμε εμείς ένα Halloween πάρτυ. Πέρσι ήμασταν καλεσμένες στο πάρτυ της φίλης μου της Εύης και η diy στολή που επέλεξε η Μελίτα ήταν να ντυθεί Ασημένια Νύχτα ή όπως απλά θα λέγαμε με όρους 90’s Βασίλισσα της Νύχτας a la Halloween.

    Και θα μου πείτε, καλά εσύ κάθε χρόνο ξοδεύεις τα λεφτά σου για μια χαζομάρα! Μα εκεί είναι το ωραίο! Ότι περνάμε καλά χωρίς να ξοδεύουμε πολλά χρήματα και αυτό το κάνουμε πρώτον γιατί ήδη έχουμε ένα στοκ από αντικείμενα και αξεσουάρ και δεύτερον γιατί πολλά από αυτά που φτιάχνουμε είναι diy και τα φτιάχνουμε μόνες μας. Η συγκεκριμένη στολή ωστόσο ήταν ένα μείγμα αυτοσχεδιασμού και αγοραστών αξεσουάρ, τα οποία είχαμε όμως πάρει ήδη από τις Απόκριες για μία άλλη στολή. Πάμε να τα δούμε όμως αναλυτικά!

    Diy στολή Halloween – Βασίλισσα της νύχτας

    Για τη στολή Ασημένια Νύχτα ή Βασίλισσα της νύχτας θα χρειαστείτε:

    • 1 λευκό μπλουζάκι*
    • 1 γκλίτερ σορτσάκι ή φούστα (εμείς το βρήκαμε στο γνωστό πολυπαιχνιδάδικο)
    • 1 ζευγάρι γάντια ασημένια
    • 1 ασημένια, λευκή ή μαύρη μπέρτα από δαντέλα ή τούλι (εμείς είχαμε ένα δαντελωτό περιλαίμιο από παλιότερη στολή monster high)
    • 1 diy στέκα
    • make up σε ασημί τόνους (πατήστε εδώ για ποιοτικές μπογιές facepainting)
    • σκούρο κραγιόν
    • ασημένια μπιζού όπως αλυσίδες, κολιέ, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια
    • μεγάλα νύχια
    • λευκό ή ασημένιο σπρέι για τα μαλλιά
    • καλσόν

    Εννοείται ότι μπορείτε να αυτοσχεδιάσετε και να επιλέξετε ρούχα και αξεσουάρ της αρεσκείας σας και ανάλογα με ό,τι έχετε στο σπίτι σας)

    Diy στολή HalloweenL Βασίλισσα της νύχτας ή έναστρη νύχτα
    Βασίλισσα της Νύχτας a la Halloween

    Diy στέκα φεγγάρι με αστέρια (έναστρη νύχτα)

    Κακά τα ψέματα όμως, ό,τι κι αν επιλέξει να φορέσει το παιδί, τα κεντρικά στοιχεία αυτής της στολής είναι η στέκα και το μακιγιάζ, οπότε πάμε να δούμε τώρα πως θα φτιάξετε την αυτοσχέδια στέκα.

    Για την diy στέκα θα χρειαστείτε:

    • 1 απλή στέκα
    • αλουμινόχαρτο
    • γκλίτερ αφρώδες χαρτί σε ασημί χρώμα
    • κόλα σε στικ και πιστόλι σιλικόνης
    • σύρμα πίπα ασημί (προαιρετικά)

    Τα πράγματα είναι απλά. Τυλίγετε τη στέκα με αλουμινόχαρτο. Κόβετε το αφρώδες χαρτί σε σχήμα φεγγαριού και αστεριών σε διάφορα μεγέθη. Μπορείτε να εκτυπώσετε από το ίντερνετ σχέδια φτιάχνοντας με αυτόν τον τρόπο πατρόν. Φτιάχνετε σταθερές λωρίδες από αλουμινόχαρτο και τις τυλίγετε στο κάτω μέρος πάνω στη στέκα και στο επάνω μέρος τις κολάτε με ζεστή σιλικόνη πάνω στο αφρώδες χαρτί! Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και σύρμα πίπας σε ασημί χρώμα ή χρωματιστά αν έχετε που θα τα τυλίξετε με αλουμινόχαρτο. Έτοιμη η ασημένια έναστρη νύχτα σας!

    Diy στολή HalloweenL Βασίλισσα της νύχτας ή έναστρη νύχτα
    Εμείς την λατρέψαμε αυτή την στολή Βασίλισσα της Νύχτας a la Halloween. Εναλλακτικά μπορείτε να την πείτε Έναστρη Νύχτα ή Ασημένια Νύχτα.

    Διαβάστε περισσότερα:


    Ιδέες για στολές Halloween
    Στο πάρτυ της Εύης, το ξωτικό, ο τραυματίας και η Βασίλισσα της Νύχτας (όπου φαίνεται λίγο και το σορτσάκι γκλίτερ και τα νύχια της)

    Δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο! Ολοκληρώστε την diy στολή Halloween με make up και λευκές, μαύρες και γκρι σκιές αλλά και αστέρια από μαύρο μολύβι και μαύρο κραγιόν. Φυσικά ανάλογα με τις ικανότητες σας στο μακιγιάζ (εμένα με λες και λίγο κουλή) μπορείτε να το απογειώσετε.

    Θα χαρώ να μάθω πως σας φάνηκε και να μας δώσετε και τις δικές σας ιδέες!

    Κάλη

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης