ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Cinema Halloween πάρτυ για παιδιά και εφήβους: πως να το διοργανώσεις

    Πέρσι ήταν η δεύτερη χρονιά που διοργάνωσα πάρτυ Halloween στο σπίτι μας αλλά καθώς η πρώτη φορά ήταν αρκετά grande και κουράστηκα πάρα πολύ (συν τα έξοδα) αποφασίσαμε με τη Μελίτα να το κάνουμε cinema Halloween πάρτυ και να καλέσει μόνο 2-3 φίλες της. Τελικά κατάφεραν να έρθουν μόνο δύο αλλά ποιος είπε ότι δεν μπορείς να κάνεις πάρτυ ακόμα και με 3 άτομα! Οπότε, να είσαι σίγουρη ότι μπορείς κι εσύ να κάνεις έκπληξη στο παιδί σου εύκολα, γρήγορα και οικονομικά, ακόμα κι αν ξεκινήσεις κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Πάμε να δούμε παρέα τι ετοιμάσαμε!

    Halloween Πάρτυ

    Η Tαινία (cinema party)

    Σε ένα cinema Halloween πάρτυ σημαντικό ρόλο, όπως καταλαβαίνεις, παίζει η ταινία. Εμείς επιλέξαμε μία Halloween movie του Netflix, το Νυχτερινές Ιστορίες, αλλά εσύ μπορείς να επιλέξεις όποια ταιριάζει στην ηλικία του παιδιού σου. Μπορεί να είναι το Coco, το Hocus Pocus ή το the Οrfan (μπρρρ). Ίσως αυτό να είναι το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις νωρίτερα για να μην ψάχνεστε τελευταία στιγμή. Πλατφόρμες υπάρχουν πολλές… ωστόσο πάντα υπάρχουν και τα βίντεοκλαμπ.

    Σημαντικό σημείο εδώ είναι να επιλέξεις κάτι που θα μπορούν να δουν όλα τα παιδιά και να μην γυρίσουν με εφιάλτη το βράδυ στο σπίτι τους. Οπότε βολιδοσκόπησε λίγο από τους γονείς το στυλ των παιδιών και καλύτερα να πάτε ένα κλικ παρακάτω παρά να μην καταφέρουν να την δουν. Ξέρεις πως είναι τα παιδιά… νομίζουν ότι τίποτα δεν τους φοβίζει μέχρι να κατουρηθούν από τον φόβο τους! χεχε

    Πώς να διοργανώσεις ένα cinema Halloween πάρτυ της τελευταίας στιγμής-Διακόσμηση μπουφέ σε cinema Halloween πάρτυ
    Προσωπικά είχα κάποια σχετικά αναλώσιμα από παλιότερα πάρτυ που έκαναν την διαφορά στον μικρό μας μπουφέ.

    Χώρος και Διακόσμηση

    Η προβολή της ταινίας στο σπίτι μας έγινε στο σαλόνι αλλά με τα κορίτσια να κάθονται στο πάτωμα. ‘Eβαλα κάτω μαλακές κουβέρτες και έτσι είχαν όλο το πάτωμα δικό τους. Φυσικά το σκηνικό είχε ήδη στηθεί καθώς κάθε χρόνο στολίζουμε το σπίτι μας a la Halloween. Αλλά εσύ μην σκας, αν δεν έχεις στολίδια από άλλες χρονιές, πλέον τα μαγαζιά είναι γεμάτα. ‘Eνα μπάνερ και μερικά μπαλόνια μαύρα και πορτοκαλί θα κάνουν τη δουλειά τους. A! Kαι να μην ξεχάσεις τα κεράκια και το χαμηλό φωτισμό! Πάρε ιδέες και από τις φωτογραφίες ή μπες σε παλιότερες αναρτήσεις μας (δες παρακάτω).

    Πώς να διοργανώσεις ένα cinema Halloween πάρτυ της τελευταίας στιγμής-Halloween πάρτυ με προβολή ταινίας
    Πριν ξεκινήσει η ταινία είχα βάλει και spooky μουσική στο youtube για να μπούμε στο κλίμα.
    Πώς να διοργανώσεις ένα cinema Halloween πάρτυ της τελευταίας στιγμής-cinema Halloween party
    Εγώ προσωπικά τρόμαξα με την “παιδική” ταινία που είδαν τα κορίτσια… αυτές ατάραχες!

    Στολές Halloween

    Τη δεύτερη φορα που κάναμε πάρτυ η στολή ήταν πρααιρετική. Ωστόσο εσύ μπορείς να ενημερώσεις τα παιδιά να ντυθούν ή απλά να έχουν κάποιο αξεσουάρ. Πάντα βοηθάει αυτό για να μπούνε στο mood. Στο Ανθομέλι θα βρεις πολλές ιδέες για στολές (δες παρακάτω) και φυσικά πάντα μπορείτε να αυτοσχεδιάσετε.

    Πώς να διοργανώσεις ένα cinema Halloween πάρτυ της τελευταίας στιγμής-Διακόσμηση σε halloween party
    H διακόσμηση δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο… αλλά σε έβαζε σε mood. Σκελετοί, κεριά, μπαλόνια κ.α.

    Εμπνεύσου για spooky στολή:

    Φαγητό

    Τώρα, το φαγητό! Εύκολα πράγματα! Εμείς προσωπικά αγαπάμε τα “βρώμικα” σνακ όταν πρόκειται για πάρτυ κι έτσι πάντα έχω ποπ κορν, δρακουλίνια (κυρίως για μένα!), πατατάκια, πουράκια και άλλα. Πολύ στην μόδα είναι και τα ζελεδάκια. Θα βρεις τέτοιου είδους σνακ και στο γνωστό γερμανικό σούπερ μάρκετ. Ωστόσο για να υπάρχει και μια νότα Halloween προτείνω στολισμένα cupcakes ή μπισκότα από το ζαχαροπλαστείο ή κάποια επαγγελματία.

    Πώς να διοργανώσεις ένα cinema Halloween πάρτυ της τελευταίας στιγμής-Cupcakes Halloween
    Cinema Halloween πάρτυ με υπέροχα στολισμένα cupcakes
    Πώς να διοργανώσεις ένα cinema Halloween πάρτυ της τελευταίας στιγμής-Μπισκότα για το Halloween
    Για μπισκότα μπορείτε να απευθυνθείτε στο NikolettaSweets

    Περισσότερες λεπτομέρειες για το πως μπορείς να στήσεις ένα Halloween party, δες εδώ.

    Διαβάστε περισσότερα:

    Οπως είδες, δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο και διάθεση. Φυσικά όλα αυτά μόνο αν το παιδί “γουστάρει” το Halloween. Εγώ σας το έχω ξαναπεί, αγαπώ τα πάρτυ αλλά αν η Μελίτα δεν αγαπούσε τόσο πολύ αυτή την γιορτή δεν θα εσκαγα αν δεν το “γιορτάζαμε”. Οπότε, χωρίς προκαταλήψεις και στενομυαλιές, ας του/της αρέσει γιατί όχι να δει μια ταινία με τους φίλους του και να βρουν την ευκαιρία για λίγο “booooo”.

    Καλά να περάσετε.

    Κάλη

    Pin it for later

    Cinema Halloween πάρτυ για παιδιά και εφήβους: πως να το διοργανώσεις 7
    Cinema Halloween πάρτυ για παιδιά και εφήβους: πως να το διοργανώσεις 9

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης