ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Στολές για το Halloween. Ο απόλυτος οδηγός επιλογής στολής

    Για του ξένους, όσον αφορά το ντύσιμο και την επιλογή της στολής, το Halloween είναι κάπως σαν τις απόκριες. Εκτός από τις τρομαχτικές στολές, πολλές φορές επιλέγουν και μια απλή ή πιο περίτεχνη στολή που ουδεμία σχέση έχει με το spooky και boo κλίμα του Halloween. Εμείς όμως στην Ελλάδα, που ούτως ή άλλως δεν το γιορτάζουμε κιόλας με δόξα και τιμή, αν είναι να το τιμήσουμε, προτείνω να το κάνουμε επιλέγοντας μια στολή λίγο πιο creepy! Όσοι από εσάς, λοιπόν, αναρωτιέστε “τι να ντυθώ το Halloween”, δεν έχετε παρά να διαβάσετε τον απόλυτο οδηγό επιλογής στολής! Σας προτείνουμε τις δικές μας αυτοσχέδιες στολές για το Halloween αλλά και στολές και αξεσουάρ του εμπορίου.

    Τα τελευταία χρόνια που επιλέγουμε να γιορτάζουμε το Halloween κάνοντας πάρτυ ή πηγαίνοντας σε κάποιο πάρτυ φίλου. H Μελίτα πάντα επιλέγει να ντυθεί κάτι dark και τρομακτικό και το ίδιο επιλέγει και για μένα. Ωστόσο, σε αυτή την ανάρτηση δεν θα σας δείξουμε μόνο τις στολές που έχουμε φορέσει εμείς κατά καιρούς αλλά θα σας δώσουμε και κάποιες ιδέες που δεν έχουμε υλοποιήσει ακόμη.

    ΣΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ HALLOWEEN

    1. Κόμης Δράκουλας: H απόλυτα cult στολή με τη γνωστή μαύρη και κόκκινη κάπα και τα δόντια με τους κυνόδοντες-που στοίχειωνε τους παιδικούς μου εφιάλτες-για να είστε μέσα στο θέμα. Φυσικά για τα μικρότερα παιδιά η φιγούρα αυτή έχει γίνει δεκτή από το παιδικό καρτούν Ξενοδοχείο για Τέρατα. Δείτε τη στολή για παιδιά εδώ και την κάπα για ενήλικες εδώ.
    2. Vampire: Με τόσες πολλές ταινίες και βιβλία για βρικόλακες για τα παιδιά είναι πλέον σαν τους γείτονες τη διπλανής πόρτας. Οπότε έστω και χωρίς κάπα, απλά με δόντια και λίγο αιματάκι τα παιδιά μπορούν να μασκαρευτούν με τους φίλους τους. Δείτε τη στολή για ενήλικες εδώ και για παιδιά εδώ
    3. Ζombie: Μπρρρ, το χειρότερο μου αλλά ειδικά για τα αγόρια αυτή η στολή είναι must. Εάν επιλέξετε την αυτοσχέδια στολή θα χρειαστεί να ξεσκίσετε μερικά παλιά ρούχα και φυσικά να επιδοθείτε στο καλλιτεχνικό μακιγιάζ. Για μεγαλύτερη εξοικείωση δείτε την ταινία Zombie στο Disney Channel. Δείτε τη στολή για ενήλικες εδώ.
    4. Λυκάνθρωπος: Αουυυυυ!!!! Με λίγη εξάσκηση είναι σίγουρο ότι θα κάνουν μερικές τρίχες να σηκωθούν!
    5. Νυχτερίδα: Ξεφεύγοντας από τη γνωστή στολή του batman τι θα λέγατε για ιδιαίτερο βάψιμο, ένα μαύρο outfit και πολλές νυχτερίδες από χαρτί κολλημένες πάνω τους;
    6. Αράχνη: Με την ίδια διαδικασία θα ντυθεί και η Μελίτα φέτος Αράχνη. Μαύρο φόρεμα, αράχνες παντού κολλημένες πάνω της και μία στέκα με μια πελώρια αράχνη. Λίγο τούλι, λίγο βάψιμο και όλα έτοιμα!
    7. Τρομαχτικό σκιάχτρο: Εξαιρετική επιλογή για όσους το έχουν με το makeup. Μάθε πώς να ντυθείς τρομαχτικό σκιάχτρο εδώ.
    8. Maleficent: Πιο τρομαχτική μάγισσα της Disney δεν νομίζω να βρείτε. Ευτυχώς κυκλοφορούν αρκετές στέκες στο εμπόριο και μόνο με αυτή και ένα φόρεμα, ακόμα και δικό σας μαύρο, μπορείτε να μεταμορφωθείτε στη μάγισσα του σκότους. Δείτε τη στολή για παιδιά εδώ και εδώ.
    9. Ξωτικό Πολεμιστής: Με μεγάλη επιτυχία ντυθήκαμε πέρσι με τη φίλη μου Εύη και πραγματικά σκίσαμε! Θα χρειαστεί να αγοράσετε μόνο μυτερά αυτιά ξωτικού και για όλα τα υπόλοιπα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πράγματα που έχετε ήδη στο σπίτι.
    10. Σκελετός: Για αυτή την ιδέα θα χρειαστείτε σίγουρα στολή καθώς λίγο δύσκολο να φτιάξετε το εφέ του σκελετού μόνοι σας εκτός κι είστε makeup artists! Δείτε τη στολή για παιδιά εδώ.
    11. Coco: Αντίστοιχο με τον σκελετό αλλά για κορίτσια και πιο σικ είναι η στολή Coco, από την αντίστοιχη ταινία της Disney. Εμείς είχαμε τολμήσει το βάψιμο και είχε πάει εξαιρετικά. Δείτε την στολή για παιδιά εδώ και για ενήλικες εδώ.
    12. Scream: Πόσο είχα φοβηθεί όταν είχα δει αυτή την ταινία όταν πρωτοβγήκε! Φυσικά τώρα τα παιδιά είναι εξοικειωμένα οπότε τολμήστε το αν σας το ζητήσουν. Δείτε τη στολή για παιδιά εδώ.
    13. Χάρος: Ναι ξέρω ξέρω, άχαρο πράγμα ο Χάρος αλλά αν θέλετε να είστε μέσα στο πνεύμα του Halloween έναν τρόμο τον χρειάζεστε! Μαύρος μανδύας, δρεπάνι και φύγαμε! Δείτε τη στολή για παιδιά εδώ.
    14. Μάγισσα: Απλά τα πράγματα για όσους σας αρέσουν τα κλασσικά. Κάνει και για μικρούς και για μεγάλους και δεν χρειάζεται να φοβηθούν και πολύ, έτσι δεν είναι; Δείτε τη στολή για παιδιά εδώ.
    15. Φάντασμα: Από ένα απλό σεντόνι μέχρι μια λευκή στολή για εσάς που είστε του μίινιμαλ. Δεν χρειάζεστε και βάψιμο. Δείτε την παιδική στολή εδώ και τη στολή για ενήλικες εδώ.
    16. Διάβολος: Για τα κορίτσια αυτή τη στολή για κάποιο λόγο είναι πολύ ωραία. Λίγο το κόκκινο χρώμα, λίγο τα κέρατα και η ουρά, νομίζω ότι βγάζουμε και λίγο την πραγματική μας φύση, χαχα! Δείτε τη στολή για παιδιά εδώ.
    17. Joker: Δεν ξέρω πόσα παιδιά έχουν δει την ταινία, ελπίζω όχι πολλά, όμως ο Τζόκερ είναι γνωστός και από παλιότερες ταινίες του batman. Οπότε επιστρατεύστε τις ικανότητές σας στο make up. Δείτε τη στολή για ενήλικες εδώ.
    18. Κολοκύθα: Σίγουρα ιδανική για μικρά παιδιά ή άτομα που έχουν χιούμορ! Τολμήστε το!
    19. Μούμια: Εύκολη ιδέα καθώς εκτός από στολή μπορείτε να ντυθείτε και αυτοσχέδια με πολλές γάζες ή ακόμα και χαρτί υγείας δεμένες γύρω από το σώμα σας. Ευκολάκι! Δείτε τη στολή για ενήλικες εδώ.
    20. Φράνκεσταϊν: Δεν ξέρω η αλήθεια είναι πόσα παιδιά τον γνωρίζουν αλλά σίγουρα για εμάς τους μεγάλους είναι must.
    21. Νεκρή νύφη: Ιδανικό για τους λάτρεις της ταινίας του Τιμ Μπάρτον.

    ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΣΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ HALLOWEEN

    Φυσικά, υπάρχουν και άλλες πιο εξειδικευμένες επιλογές όπως κούκλα voodoo, τρομαχτικός κλόουν, cheerleader ζόμπι, αιματοβαμένος γιατρός, δολοφόνος με το τσεκούρι κ.α.

    Τέλος, μπορείτε απλά να φορέσετε τα ρούχα σας και από πάνω μια τρομαχτική μάσκα ή να πάρετε τα αυτοκόλλητα που μπαίνουν στο σώμα και να δείξετε ότι είστε χτυπημένοι. Περούκες, αξεσουάρ, make up μπορούν να συνθέσουν μια πολύ τρομαχτική εικόνα. Όσο πιο μεγάλος σε ηλικία, τόσο πιο τρομαχτικός.

    Ωστόσο, αυτό που θα σας πρότεινα, αν είστε ενήλικες, είναι να είστε πολύ προσεχτικοί για το ποιος θα σας δει, καθώς μπορεί μια πολύ τρομαχτική εικόνα σας να τρομάξει ανεπανόρθωτα ένα παιδί. Επίσης καθώς το Halloween είναι μια πολύ προσωπική υπόθεση και δεν μπορούμε κανέναν να τον αναγκάσουμε να συμμετέχει αν τα παιδιά σας δεν θέλουν να ντυθούν ή βλέπετε ότι όλο αυτό τους προκαλεί μια φοβία, καλό θα είναι να δείξετε κατανόηση. Δεν υπάρχει στα παιδιά “ψέμα είναι” ή “έλα μωρέ μη φοβάσαι”. Για τα παιδιά η κλωστή ανάμεσα στο ψέμα και στην αλήθεια είναι πολύ λεπτή. Οπότε προσοχή!

    Aν θέλετε να μάθουν περισσότερα για το Halloween, διαβάστε εδώ: Το Halloween στο δικό μας σπίτι

    ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ HALLOWEEN

    Και αφού σας έδωσα τις βασικές ιδέες, πάμε να δούμε μερικές φωτογραφίες από στολές που έχουμε φορέσει ή φτιάξει εμείς τα τελευταία χρόνια για το Halloween.

    Ο απόλυτος οδηγός επιλογής στολής για να ντυθείτε το Halloween. Maleficent
    Maleficent
    Ο απόλυτος οδηγός επιλογής στολής για να ντυθείτε το Halloween. Σκιάχτρο
    Τρομαχτικό σκιάχτρο
    Ο απόλυτος οδηγός επιλογής στολής για να ντυθείτε το Halloween. Σκιάχτρο και μάγισσα.
    Μάγισσα και τρομαχτικό σκιάχτρο με την φίλη μου την Εύη που είναι μαστόρισσα στα Halloween Party
    Ο απόλυτος οδηγός επιλογής στολής για να ντυθείτε το Halloween. Η ωύχτα των νεκρών ή Cococ.
    H νύχτα των νεκρών ή Coco
    Ο απόλυτος οδηγός επιλογής στολής για να ντυθείτε το Halloween. Vampire
    Vampire
    Ο απόλυτος οδηγός επιλογής στολής για να ντυθείτε το Halloween. Μάγισσα του δάσους.
    Μάγισσα του δάσους
    Ο απόλυτος οδηγός επιλογής στολής για να ντυθείτε το Halloween. Δρακουλίνα και Μάγισσα
    Δρακουλίνα και μάγισσα

    Διαβάστε περισσότερα:


    Ο απόλυτος οδηγός επιλογής στολής για να ντυθείτε το Halloween. Βασίλισσα της νύχτας .
    Βασίλισσα της Νύχτας
    Ο απόλυτος οδηγός επιλογής στολής για να ντυθείτε το Halloween. Βασίλισσα της νύχτας και τραυματίας.
    Την παραθέτω για τον άντρα μου που ντύθηκε τραυματίας.
    Ο απόλυτος οδηγός επιλογής στολής για να ντυθείτε το Halloween. Ξωτικό, Ασημένια Βασίλισσα της Νύχτας, Monster High, νυχτερίδα.
    Ξωτικό, Ασημένια Βασίλισσα της Νύχτας, Monster High, νυχτερίδα.

    Ελπίζω να σας κάλυψα με τις επιλογές που σας έδωσα και να βρείτε την ευκαιρία να διασκεδάσετε με τα παιδιά σας ακόμα και μόνοι σας στο σπίτι με ένα επιτραπέζιο παιχνίδι (δείτε τον Πύργο του Τρόμου εδώ) ή με το να ανάψετε κεράκια ή ακόμα και να παίξετε κρυφτό. Ντυθείτε, βαφτείτε και διασκεδάστε το ακόμα κι αν δεν σας καλέσουν ή δεν διοργανώσετε κανένα πάρτυ! Και στην τελική, αν σας το ζητήσουν τα παιδιά σας, ένα trick or treat στη γειτονιά ή στους συγγενείς δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Καλή σας διασκέδαση!

    Κάλη

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης