ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Ιδέες για παιχνίδια εξωτερικού χώρου και κήπου για παιδιά

    Και αφού σας ξεσηκώσαμε για τα παιδικά οχήματα εξωτερικού χώρου, πάμε τώρα να δούμε τι επιλογές υπάρχουν για παιχνίδια εξωτερικού χώρου και κήπου που μπορείτε να αξιοποιήσετε στο μπαλκόνι, στην αυλή, στην πυλωτή ή στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς. Εμείς προσωπικά είχαμε φτιάξει το δικό μας ξύλινο σπιτάκι αλλά η αυλή μας είχε πάντα μία τσουλήθρα, μία τραμπάλα και κούνιες. Τα παιδιά μας έπαιξαν πάρα πολύ και πραγματικά “έβγαλαν” τα λεφτά τους ! Οπότε παρόλο που το κόστος ενός τέτοιου δώρου είναι υψηλό, μην ξεχνάτε ότι θα το κρατήσετε για πολλά χρόνια και θα παίξουν πολλά παιδιά σε αυτό!

    Παιχνίδια εξωτερικού χώρου

    Σπιτάκι Κήπου

    Εντάξει, το αγαπώ! Υψηλή ποιότητα υλικών για ασφαλές παιχνίδι και ανθεκτικό σε αντίξοες καιρικές συνθήκες Ονομάζεται Neo Friends House… και νομίζω ότι οι φίλοι των παιδιών σας δεν θα φεύγουν από το σπίτι σας. Ένα εξοχικό με παράθυρα, πόρτες, με κουδούνι και τραπεζάκι και καρέκλες!

    Ιδέες για παιχνίδια εξωτερικού χώρου και κήπου για παιδιά
    Ιδέες για παιχνίδια εξωτερικού χώρου και κήπου για παιδιά 9

    Εστιατόριο Κήπου

    Σπιτάκι-κουζίνα-καντίνα και ναι είναι τρία σε ένα! Πείτε μου ένα παιδί που τρελαίνεται να ετοιμάζει φανταστικό φαγητό για τους γονείς του! Είναι ουσιαστικά ένα υπαίθριο εστιατόριο που περιλαμβάνει ψυγείο, φούρνο, ηλεκτρική κουζίνα, νεροχύτη με βρύση, ταμειακή μηχανή με συρτάρι μετρητών και μηχάνη πιστωτικής κάρτας. Τα αξεσουάρ φαγητού και οι πίνακες για να γράφει το μενού είναι και αυτά μέσα! Μιλάμε τέλειο! Το θέλω τώρα!

    Ιδέες για παιχνίδια εξωτερικού χώρου και κήπου για παιδιά
    Ιδέες για παιχνίδια εξωτερικού χώρου και κήπου για παιδιά 10

    Σπιτάκι με τσουλήθρα

    Και μπορεί δεντρόσπιτο να μην μπορούμε να έχουμε αλλά με αυτό το σπιτάκι έρχεστε αρκετά κοντά. Το ύψος που έχει δίνει άλλη είναι και διασκεδαστικό αλλά προσφέρει και ασφάλεια. Σίγουρα ωστόσο δεν θα έλεγα ότι είναι πολύ ιδανικό για πολύ μικρές ηλικίες. Για να είμαστε και σίγουροι!

    Ιδέες για παιχνίδια εξωτερικού χώρου και κήπου για παιδιά

    Δείτε επίσης στο Ανθομέλι:


    Μια παιδική χαρά στην αυλή

    Τσουλήθρα

    Εμείς πάντα κατευχαριστηθήκαμε την τσουλήθρα που μας είχε πάρει ο νονός και η νονά μας όταν η Μελίτα έγινε 2 χρονών και την κράτησε για πολλά πολλά χρόνια. Η συγκεκριμένη που σας προτείνουμε μάλιστα έχει και την κρυψώνα-κορμό δένρου και θα προσφέρει και επιλέον παιχνίδι στα παιδιά.

    Ιδέες για παιχνίδια εξωτερικού χώρου και κήπου για παιδιά
    Ιδέες για παιχνίδια εξωτερικού χώρου και κήπου για παιδιά 11

    Τσουλήθρα

    Α, αυτή την τσουλήθρα την είχαν τα ανίψα μου και έπαιξαν πάνω της ένα σωρό παιδιά. Έχει φαρδιά σκαλιά και ενσωματωμένα χερούλια, είναι στερεή και διπλωνει για αποθήκευση. Γερή όσο δεν φαντάζεστε! Μην το σκέφτεστε σας λέω!

    Ιδέες για παιχνίδια εξωτερικού χώρου και κήπου για παιδιά
    Ιδέες για παιχνίδια εξωτερικού χώρου και κήπου για παιδιά 12

    Κούνιες

    Υπάρχει παιδί που να μην αγαπάει τις κούνιες; Κούνια με βάση, Κούνια για δέντρο με προστασία, κούνια εύκαμπτη, κούνια απλή, κούνια σετ για δύο παιδιά! Όλα τα έχει ο μπαξές… εε εννοώ τα καταστήματα και μπορείτε να διαλέξετε όποιο είδος σας βολεύει!


    Τραμπάλα

    Άλλο φοβερό δώρο ειδικά αν πρόκειται για δίδυμα ή για αδέρφια. Είναι ιδανική για εσωτερική ή εξωτερική χρήμα, πλένεται εύκολα και μπορούν να ανέβουν από 1 έως τρία παιδιά (έχει θέση και στο κέντρο!).

    Ιδέες για παιχνίδια εξωτερικού χώρου και κήπου για παιδιά 6
    Ιδέες για παιχνίδια εξωτερικού χώρου και κήπου για παιδιά 13

    Τραπεζάκια-Καρεκλάκια

    Είτε έχετε αυλή είτε μία βεράντα τα πλαστικά τραπεζάκια είναι απολύτως χρήσιμα για φαγητό, παιχνίδι, ζωγραφική! Άσε που μπορούν άνετα να χρησιμοποιηθούν και μέσα στο σπίτι. Είναι ιδανική λύση και για καλοκαιρινές διακοπές για το εξωχικό ή και για διακοπές με τροχόσπιτο ώστε τα παιδιά να έχουν τον δικό τους χώρο για παιχνίδι με τους φίλους τους.

    Τραπεζάκια και καρεκλάκια


    Τραμπολίνο

    Ένα παιχνίδι που αγαπάνε τα παιδιά και βοηθά στη διασκέδαση αλλά και στην καλή φυσική κατάσταση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε εξωτερικό όσο και σε εσωτερικό χώρο.

    Επανερχόμαστε σύντομα με ιδέες για παιχνίδια εξωτερικού χώρου που έχουν σχέση με αθλήματα!

    Pin it for later

    Ιδέες για παιχνίδια εξωτερικού χώρου και παιχνίδια κήπου ή βεράντας για βρέφη και παιδιά. Σπιτάκια, κούνιες, τσουλήθρες, τραμπάλες κ.α.

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης