Η λουκανικοπαρέα και τα διαστημικά χοτ-ντογκ

Kathy

Ένας ακόμη διαγωνισμός ξεκινάει στο Ανθομέλι, αυτή τη φορά με αφορμή τη σημερινή μέρα, την παγκόσμια μέρα παιδικού βιβλίου. Έτσι σε συνεργασία με τις εκδόσεις διόπτρα, σας χαρίζουμε ένα αντίτυπο του δεύτερου βιβλίου της σειράς Διαστημικά Χοτ-Ντογκ με τίτλο «Η λουκανικοπαρέα αντεπιτίθεται»! Και ξέρετε γιατί αντεπιτίθεται; Γιατί στο πρώτο βιβλίο «Ο Κόσμο και η μεγάλη λουκανικοπαρέα», η παρέα των ηρώων της σειράς βρέθηκε σε άμυνα! Ο Κόσμο και ο φίλος του Χάμφρι βρέθηκαν χωρίς να το θέλουν, εξαιτίας της πριγκίπισσας Μαχαίρως, στα πυρά των φρουρών της κακιάς Βασίλισσας και μητέρας της, ενώ το μόνο που αυτοί ήθελαν ήταν… να πουλήσουν τα νόστιμα και τεράστια χοτ-ντογκ τους! Η προστασία του Γαλαξία, όμως, είναι πάνω απ’ όλα. Για να δούμε όμως τι θα γίνει στο δεύτερο βιβλίο; Ποια θα είναι η συνέχεια της ιστορίας τους;diastimika_hot-dog_3Δεν σας κρύβω πως τα διάβασα κι εγώ για να δω τι γράφουν αυτά τα βιβλία του Max Brallier που έχουν τρελάνει τα παιδιά! Αυτό που τα διαφοροποιεί από άλλα βιβλία είναι ο κόμικ χαρακτήρας τους. Δεν είναι απλά μια ιστορία με εικονογράφηση αλλά το κείμενο εναλλάσεται με κόμικ. Αυτό είναι που ενθουσιάζει τα παιδιά!

Τα βιβλία εξελλίσονται κάπου στον Γαλαξία, σε πλανήτες άγνωστους για μας. Αυτό τα κάνει ακόμη πιο συναρπαστικά και πολλές φορές ανάλογα με τα παθήματα των ηρώων και αστεία.

Απευθύνονται σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας 8 έως 12 ετών και μπορούν να διαβαστούν και ανεξάρτητα.
diastimika_hot-dog-2

Διαγωνισμός

Κάντε like στη σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook, follow στο προφίλ μας στο Instagram και ακολουθήστε μας στο Pinterest.

Λοιπόν, τι λέτε; Πάμε στον διαγωνισμό μας; Συμμετέχοντας σε αυτόν διεκδικείτε ένα δωρεάν αντίτυπο του δεύτερου βιβλίου της σειράς Διαστημικά Χοτ-Ντογκ. Δείτε παρακάτω πώς μπορείτε να λάβετε μέρος:
diastimika_hot-dog_1


ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ FACEBOOK

1) Κάντε like στην σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook εδώ

2) Κάντε like στην σελίδα των εκδόσεων Διόπτρα εδώ

3) Αφήστε μας ένα σχόλιο στην φωτογραφία που θα βρείτε εδώ.

4) Κοινοποιήστε τη φωτογραφία του διαγωνισμού.


Προσοχή!!! 

  • Οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές από τις 2 Απριλίου 2017 ως τις 8 Απριλίου 2017 στις 12 το βράδυ και αμέσως μετά θα γίνει η κλήρωση.
  • Στην κλήρωση μπορούν να συμμετέχουν οι αναγνώστες μας από Ελλάδα
  • Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν σε αυτή εδώ την ανάρτηση. Οι νικητές θα ενημερωθούν με e-mail και θα πρέπει να απαντήσουν σε αυτό μέσα σε δύο μέρες αλλιώς η κλήρωση επαναλαμβάνεται.  
  • Τα σχόλια κάτω από την παρούσα ανάρτηση είναι ευπρόσδεκτα αλλά δεν μετράνε ως συμμετοχή στο διαγωνισμό.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας. Μείνετε μαζί μας γιατί έρχεται κι άλλοι διαγωνισμοί μέσα στη μέρα στους οποίους μπορείτε να συμμετέχετε και μέσω φόρμας συμμετοχής! Καλή επιτυχία!

Χορηγοί επικοινωνίας:  kerdiseto.grdiagonismos.grsaveandwin.gr