Διαγωνισμός με δώρο το βιβλίο «Το Χιόνι στη Φωτιά»

Callie

Όπως σας έχω ξαναπεί, ούτε εγώ αλλά ούτε και κανένα μέλος της οικογένειάς μου δεν ήμασταν φαν της Χρυσηίδας Δημουλίδου. Στο παρελθόν είχα διαβάσει τα Δάκρυα του Θεού… που πραγματικά με είχε ενθουσιάσει ως βιβλίο αλλά δεν έτυχε ποτέ να ξαναπάρω ή να πέσει στα χέρια μου άλλο της βιβλίο. Και ξέρετε πως είναι αυτά, όταν ακούς και πολλά για έναν συγγραφέα και οι γνώμες διίστανται, κρατάς και μικρό καλάθι. Ωστόσο το καλοκαίρι που διάβασα το «Οι Δαίμονες δεν έχουν όνομα«, συνειδητοποίησα ότι εκείνη η μεστή και λογοτεχνική γραφή που είχα παρατηρήσει κάποτε δεν ήταν τυχαία. Ενθουσιάστηκα με την αμεσότητά του λόγου της που όμως δεν καταλήγει σε απλοϊκότητα, όπως έχω δει σε άλλες συγγραφείς. Η πλοκή όμορφα πλεγμένη και η ροή των γεγονότων με διαφορετική χρονική σειρά χωρίς όμως να καταλήγει μπερδεμένη. Έτσι, όταν ήρθε στα χέρια μου το καινούργιο της βιβλίο εννοείται ότι ξεκίνησα να το διαβάζω με πολύ καλή διάθεση και δεν είχα άδικο. Το «Χιόνι στη Φωτιά» από τις Εκδόσεις Ψυχογιός ήταν για ακόμη μια φορά ένα απολαυστικό ανάγνωσμα. 

diagonismos_vivlio

To «Χιόνι στη Φωτιά» ουσιαστικά αποτελεί επανέκδοση ενός παλιότερου βιβλίου που κυκλοφορούσε από άλλο εκδοτικό και φυσικά είχε εξαντληθεί. Το υπέροχο όμως είναι ότι όχι απλά επανακυκλοφόρησε αλλά προστέθηκαν στο παλιότερο βιβλίο σχεδόν άλλες 100 σελίδες και φυσικά και αρκετές λεπτομέρειες που για προσωπικούς λόγους η συγγραφέας δεν είχε συμπεριλάβει. Και γιατί όλο αυτό; Γιατί ουσιαστικά αποτελεί τη βιογραφία μιας γυναίκας που η ζωή της έδειξε το καλύτερο αλλά και το χειρότερο πρόσωπό της.  Η Βασιλική γεννήθηκε την δεκαετία του 60 σε ένα μικρό χωριό και σε μια αγροτική οικογένεια. Πάλεψε για να καταφέρει να ανοίξει τα φτερά της και να πάρει αυτό που της άξιζε. Ή μήπως τελικά αυτό που νόμιζε λύτρωση δεν ήταν; Θα είναι ο γάμος της η πραγματοποίηση του ονείρου της ή θα την εγκλωβίσει ακόμα περισσότερο; Και όταν τελικά το χιόνι συναντήσει την φωτιά, θα βρεθεί στον παράδεισο ή θα καταλήξει στον όλεθρο; 

Και όλα αυτά υπό το πρίσμα της αληθινής ζωής… που μερικές φορές ξεπερνάει το μυθιστόρημα. 

Κάντε like στη σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook, follow στο προφίλ μας στο Instagram και ακολουθήστε μας στο Pinterest.

diagonismos_vivlio_anthomeli_2

Διαγωνισμός

Και όπως κάθε φορά που κάνουμε τη μικρή μας κριτική για ένα βιβλίο που διαβάσαμε σας έχουμε και διαγωνισμό. Οι Εκδόσεις Ψυχογιός σας κάνουν δώρο δύο αντίτυπα του βιβλίου έπειτα από κλήρωση.


ΠΡΟΣΟΧΗ!

Πριν ξεκινήσουμε το review του βιβλίου θέλουμε να σας ενημερώσουμε για μια ακόμη φορά ότι οι όροι των διαγωνισμών έχουν αλλάξει. Πλέον, το ένα αντίτυπο θα δίνεται μέσω του facebook στους αναγνώστες μας που επιθυμούν να κάνουν κοινοποίηση και σχόλιο εκεί και το άλλο αντίτυπο στους αναγνώστες μας που επιθυμούν να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής και δεν έχουν facebook (ή ακόμα κι αν έχουν). Έτσι θα είμαστε όλοι ικανοποιημένοι! Θερμή παράκληση… όχι διπλές συμμετοχές καθώς θα ακυρώνεστε αυτόματα. Θα πρέπει να επιλέξετε είτε τον έναν είτε τον άλλον τρόπο. Ευχαριστούμε!

Επιλέξτε έναν από δύο τρόπους συμμετοχής:


ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ FACEBOOK

1) Κάντε like στην σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook εδώ

2) Κάντε like στην σελίδα των εκδόσεων Ψυχογιός εδώ

3) Αφήστε μας ένα σχόλιο στην φωτογραφία που θα βρείτε εδώ.

4) Κοινοποιήστε τη φωτογραφία του διαγωνισμού στο facebook.

Προαιρετικά κάντε tag και στους φίλους σας! 


 ή


ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΦΟΡΜΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ BLOG

  1. Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης.

diagonismos_vivlio_anthomeli

Προσοχή!!! 

  • Οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές από τις 25 Φεβρουαρίου 2017 ως τις 4 Μαρτίου 2017 στις 12 το βράδυ και αμέσως μετά θα γίνει η κλήρωση.
  • Στην κλήρωση μπορούν να συμμετέχουν οι αναγνώστες μας από Ελλάδα
  • Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν σε αυτή εδώ την ανάρτηση. Οι νικητές θα ενημερωθούν με e-mail και θα πρέπει να απαντήσουν σε αυτό μέσα σε δύο μέρες αλλιώς η κλήρωση επαναλαμβάνεται.  
  • Τα σχόλια κάτω από την παρούσα ανάρτηση είναι ευπρόσδεκτα αλλά δεν μετράνε ως συμμετοχή στο διαγωνισμό.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας. Καλή επιτυχία!

Χορηγοί επικοινωνίας:  kerdiseto.grdiagonismos.grsaveandwin.gr 

ΝΙΚΗΤΕΣ:

Μέσω fb: Kalli Koutsovasilli

Μέσω φόρμας συμμετοχής: Νίκη Σαρρή